Este greu sa gasesti cheia succesului, dar cu un meniu bine pus la punct poti fi cu un pas mai aproape de obiectivul tau.
Poate parea o provocare sa ai un restaurant fast food care sa atraga clientii si sa ofere servicii de calitate, mentinandu-se in acelasi timp eficient din punct de vedere al costurilor.
Cu toate acestea, exista strategii eficiente pe care le poti adopta si prin care sa ai un meniu bun, atractiv pentru clieti, dar mentinand in acelasi timp costurile minime. Una dintre aceste strategii este integrarea produselor precum bine cunoscutele prajituri congelate HoReCA, o optiune economica si delicioasa pentru deserturi.
Iata cateva sugestii despre cum sa-ti diversifici meniul!
- Introdu prajituri congelate HoReCA in meniu
Prajiturile congelate reprezinta o optiune excelenta prin care poti diversifica meniul restaurantului tau fara sa ai nevoie de foarte mult spatiu, echipament nou sau mana de lucru specializata.
Acestea vin intr-o varietate de arome si stiluri, de la baklava la cheese cake, prajitura din mousse de ciocolata sau kadayif cream si torturi de ciocolata; si pot fi servite rapid, cu un minim de pregatire.
Costurile sunt, de asemenea, reduse, deoarece prajiturile congelate se pastreaza pentru o perioada lunga de timp, reducand risipa, ceea ce te va ajuta sa pastrezi costurile la minim si sa cresti profiturile.
- .Multe optiuni de bauturi: sucuri carbogazoase si naturale
Sucurile Carbogazoase
Sucurile carbogazoase sunt populare si nu ar trebui sa lipseasca din ofera restaurantelor. In plus, ele pot fi relativ ieftine pentru restaurante atunci cand sunt achizitionate in cantitate mai mare.
Avand in meniu o gama variata de arome, de la cele clasice la arome mai neobisnuite ale bauturilor artizanale, poti atrage un segment mai larg de clienti.
Sucurile naturale
Desi costurile initiale pot fi mai ridicate comparativ cu sucurile carbogazoase, popularitatea lor in crestere poate justifica investitia, deoarece exista o clientela tot mai mare care prefera bauturile proaspete, facute pe loc, asa cum sunt fresh-ul de portocale sau limonada.
- Snack-uri rapid de servit
Snack-urile rapide si usor de preparat, cum ar fi cartofii prajiti sau inelele de ceapa, raman favorite in randul consumatorilor de fast food. Acestea pot fi servite singure sau ca parte dintr-un meniu combo care sa puna la dispozitia clientilor oferte atractive.
- Meniuri combo personalizate
Crearea unor meniuri combo care combina prajituri congelate HoReCA, o bautura si un produs principal la un pret atractiv poate motiva clientii sa cheltuie mai mult per vizita.
Aceasta este o strategie excelenta pentru a creste vanzarile si pentru a oferi valoare adaugata clientilor.
- Promotii si oferte speciale
Organizarea periodica a unor promotii sau oferte speciale, cum ar fi „Ziua desertului gratuit” sau „Happy hour pentru sucuri”, „La doua meniuri cumparate primesti un desert gratuit”, va atrage mai multi clienti noi catre restaurantul tau. Aceste promotii pot fi planificate in perioadele cu trafic scazut pentru a stimula vanzarile.
- Mizeaza pe tendintele actuale de consum
Fii mereu la curent cu trendurile din industria alimentara si incearca sa integrezi in meniu optiuni care sunt in voga. De exemplu, optiunile vegane si vegetariene sunt tot mai cautate.
Includerea unor astfel de alternative poate atrage un segment nou de clienti, interesat de un stil de viata sanatos, dar care vrea sa se bucure in continuare de aroma mancarii fast food.
Cum faci aceste lucruri? Ei bine, in primul rand, ai nevoie de un distribuitor de produse fast food de incredere, asa cum este Cinar Food Distribution – carne pentru kebab, cartofi, prajituri congelate HoReCa, iar lista continua. Verifica oferta si afla cum parteneriatul cu ei iti poate fi de mare folos!