Connect with us

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Transformă Evenimentul Tău cu DJ Mario: Alegerea Perfectă pentru O Experiență Memorabilă

Publicat

pe

De ce să alegi un DJ nunta Brașov profesionist pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență unică? Ți-ai imaginat de multe ori cum va arăta cel mai important eveniment din viața ta? Sala plină de energie, invitați care dansează pe ritmuri diverse, atmosferă electrizantă – toate acestea se află pe lista de organizare a evenimentului? Îți poți atinge toate aceste obiective cu un „ingredient” cheie: un DJ profesionist.

Fie că planifici nunta, botezul sau orice alt eveniment în Brașov sau alte orașe din țară, detaliile de care trebuie să ții cont sunt mereu aceleași. Un DJ profesionist nu este doar un furnizor de muzică; este un arhitect al atmosferei, un expert în crearea unor amintiri de neuitat pentru cei prezenți. Încă ești în dubii și nu știi cum un DJ nunta Brașov profesionist poate transforma evenimentul tău? Continuă să citești până la capăt și descoperă de ce să ai încredere într-un astfel de expert.

DJ Mario: Creând Atmosfera Perfectă pentru Evenimentul Tău

3 Motive pentru care să ai încredere într-un DJ profesionist pentru evenimentul tău!

Un DJ profi nu este doar o persoană care știe să pună muzică la un eveniment. Acesta este specialist în crearea atmosferei pentru invitați și cunoaște în detaliu fiecare etapă din organizare. Prin urmare, un DJ nunta Brașov pasionat de activitatea sa se adaptează rapid comportamentului invitaților și reușește să le ofere varietăți muzicale care să-i țină cât mai mult timp pe ringul de dans.

Cum reușește un DJ nunta Brașov să îmbunătățească atmosfera la orice tip de eveniment? Pe lângă abilitatea de a alege muzica potrivită, acesta este un fin cunoscător al genurilor muzicale și are în același timp expertiza tehnică necesară pentru a crea emoții la fiecare notă muzicală.

1. Ritmuri Personalizate: Adaptabilitate Muzicală la Exigențele Tale

DJ-ii sunt experți în a “citi” sala, identificând rapid ce îi face pe invitați să danseze și să se bucure de moment. Această abilitate este esențială pentru a menține o atmosferă electrizantă în sală. De asemenea, aceștia posedă un portofoliu muzical extins și se adaptează rapid la diferite stiluri și preferințe. Prin urmare, personalizează playlist-ul pentru fiecare eveniment și sunt mereu pregătiți cu o mare varietate de melodii pentru a răspunde cerințelor publicului.

2. Sunet Impecabil: Expertiză Tehnică de Ultimă Generație

Deși pasiunea pentru muzică este esențială, un DJ profesionist are și excelente abilități tehnice. Astfel, acesta este în permanență la curent cu cele mai noi trenduri în echipamentele de sonorizare. De asemenea, își dezvoltă în mod constant aceste abilități pentru a asigura tranziții perfecte și un sunet de calitate înalt. Așadar, invitații nu vor simți diferența dintre muzica live cântată de o formație și cea redată de un DJ nunta Brașov profesionist.

3. Experiență și Profesionalism: Garanția unui Eveniment Fără Bătăi de Cap

Cu ani de experiență în spate, un DJ profesionist oferă asigurarea că va gestiona orice situație neprevăzută cu calm și profesionalism. Acesta cunoaște în detaliu etapele evenimentului și se asigură că acestea sunt respectate și completate cu muzică de calitate. De asemenea, întrucât știe foarte bine ce are de făcut, indiferent de situație, nu are nevoie de supraveghere suplimentară din partea clientului final.

Ești în căutarea unui DJ profesionist pentru evenimente, cu echipament premium de sonorizare în Brașov? DJ Mario va transforma cu ușurință evenimentul într-o experiență de neuitat pentru tine și invitații tăi!

Ingredientul Secret pentru Evenimentul Tău: Alege un DJ Profesionist!

Alegerea unui DJ profesionist pentru evenimentul tău nu ar trebui să fie opțională, ci o decizie care va transforma complet energia invitaților. Cu un playlist bine structurat, echipamentul de sonorizare adecvat și abilitatea de a se adapta oricărui gen de public, un DJ nunta Brașov cu experiență poate transforma complet orice eveniment. DJ-ul nu este responsabil doar de redarea listei de melodii, ci de crearea unei experiențe personalizate, care reflectă esența evenimentului.

Nu te gândi de două ori atunci când îți dorești să organizezi un eveniment de succes! Alege un DJ nunta Brașov profesionist pentru a crea o atmosferă vibrantă și o experiență de neuitat pentru invitații tăi. Contează pe expertiza lui DJ Mario pentru evenimente memorabile în Brașov, dar și în alte orașe din țară, inclusiv DJ botez Brașov!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Importanța Distrugerii Securizate a Documentelor și Arhivelor

Publicat

pe

De

Într-o lume în care informațiile devin din ce în ce mai valoroase și confidențiale, protecția datelor și a informațiilor este esențială pentru organizații și indivizi. Distrugerea securizată a documentelor și arhivelor reprezintă un element crucial al strategiilor de securitate și confidențialitate, având un impact semnificativ asupra protejării datelor și a reputației.

 

Protejarea Confidențialității

 

Una dintre cele mai evidente rațiuni pentru distrugerea securizată a documentelor și arhivelor este protejarea confidențialității informațiilor. Organizațiile gestionează o cantitate imensă de date sensibile, cum ar fi informațiile financiare ale clienților, date medicale sau documente juridice. Păstrarea acestor informații într-un mediu sigur și distrugerea lor corespunzătoare după ce nu mai sunt necesare este esențială pentru a preveni scurgerile de date și utilizarea necorespunzătoare a informațiilor.

 

Prevenirea Fraudei și a Furtului de Identitate

 

Furtul de identitate și frauda reprezintă amenințări majore în lumea actuală a tehnologiei. Documentele și arhivele vechi și neutilizate pot conține informații personale, cum ar fi numele, adresele, numerele de cont sau de securitate socială, care pot fi folosite în mod necorespunzător. Prin distrugerea securizată a acestor documente, organizațiile și indivizii pot reduce riscul expunerii la astfel de amenințări.

 

Conformitatea cu Reglementările și Normele de Securitate

 

În multe industrii și jurisdicții, există reglementări stricte privind protecția datelor și a informațiilor. Organizațiile sunt obligate să respecte aceste reglementări și norme, iar nerespectarea lor poate duce la amenzi substanțiale și pierderea încrederii clienților. Distrugerea documentelor și arhivelor este un pas esențial în menținerea conformității și evitarea consecințelor legale.

 

Protejarea Reputației și a Integrității

 

Reputația unei organizații sau a unei persoane poate fi grav afectată în cazul în care informațiile confidențiale ajung în mâinile nepotrivite sau sunt expuse în mod necorespunzător. Distrugerea securizată a documentelor și arhivelor este o modalitate eficientă de a evita astfel de incidente și de a proteja reputația și integritatea.

 

Responsabilitatea Față de Mediu

 

Nu în ultimul rând, distrugerea securizată a documentelor și arhivelor poate avea și un impact pozitiv asupra mediului. Prin intermediul unor servicii specializate, hârtia și alte materiale pot fi reciclate sau eliminate într-un mod ecologic, contribuind la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului înconjurător.

 

În concluzie, importanța distrugerii securizate a documentelor și arhivelor nu poate fi subestimată. Aceasta protejează confidențialitatea datelor, previne frauda și furtul de identitate, asigură respectarea reglementărilor și normelor, protejează reputația și integritatea și poate contribui la protejarea mediului. Organizațiile și indivizii trebuie să acorde o atenție deosebită acestui aspect al gestionării informațiilor pentru a asigura securitatea și protecția datelor și a evita consecințele nedorite.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Gestionarea Eficientă a Documentelor: Serviciile de Colectare și Distrugere a Documentelor în București

Publicat

pe

De

În societatea modernă, o componentă vitală a succesului organizațiilor este gestionarea adecvată a documentelor și a datelor. Centrele de colectare de deșeuri din București au dezvoltat servicii specializate de colectare și distrugere a documentelor pentru a ajuta organizațiile să facă față creșterii continue a volumului de informații. Acest articol are drept scop să exploreze importanța și beneficiile serviciilor de colectare și distrugere a documentelor, subliniind contribuția acestora la securitatea datelor și la eficiența organizațională.

 

Protecția Datelor Sensibile

 

Un aspect crucial al serviciilor de colectare și distrugere a documentelor este protecția datelor sensibile. Organizațiile adună o cantitate semnificativă de informații confidențiale, iar expunerea acestor date poate avea consecințe grave. Prin utilizarea serviciilor profesionale de distrugere a documentelor, organizațiile pot fi sigure că datele lor sunt eliminate într-un mod sigur și conform cu reglementările legale privind protecția datelor.

 

Conformitatea Cu Reglementările Legale

 

Multe organizații sunt supuse unor reglementări stricte cu privire la gestionarea datelor și documentelor. Serviciile de colectare și distrugere a documentelor sunt concepute pentru a ajuta organizațiile să îndeplinească aceste cerințe legale și să evite amenzi și probleme juridice. O gestionare corectă a documentelor este esențială pentru conformitate și pentru evitarea riscurilor.

 

Eficiență Organizațională

 

Serviciile de colectare și distrugere a documentelor contribuie la eliberarea spațiului de depozitare prețios în cadrul organizațiilor. Eliminarea documentelor vechi sau neesențiale eliberează spațiu pentru activități productive și reduce aglomerația în birouri. Acest lucru poate duce la o eficiență crescută și la economii de timp și resurse.

 

Responsabilitate Față De Mediu

 

Centrele de colectare de deșeuri din București au, în general, procese de reciclare pentru hârtia distrusă, contribuind astfel la protejarea mediului. În loc să fie aruncate la depozitul de gunoi, hârtiile sunt direcționate către procese de reciclare care reduc impactul asupra resurselor naturale și contribuie la protejarea ecosistemelor.

 

Procesul de Colectare și Distrugere a Documentelor

 

Procesul de colectare și distrugere a documentelor începe prin identificarea documentelor de arhivat și planificarea adecvată a procesului de distrugere. Documentele pot fi distruse fizic, prin metode cum ar fi măcinarea sau incinerarea, sau electronic, prin ştergerea permanentă a datelor. Toate aceste procese sunt gestionate cu confidențialitate maximă și asigură eliminarea datelor și a documentelor în mod complet și ireversibil.

 

Serviciile de colectare și distrugere a documentelor prestate de centrele de colectare de deșeuri din București sunt esențiale pentru organizații, contribuind la protejarea datelor sensibile, la eficiența organizațională și la protejarea mediului. Aceste servicii sunt concepute pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale și pentru a facilita procesul de gestionare a documentelor într-un mod sigur și responsabil. În lumea actuală, gestionarea eficientă a documentelor este esențială pentru succesul organizațiilor și pentru protejarea datelor, iar serviciile de colectare și distrugere a documentelor reprezintă un instrument valoros în acest sens.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Administrație locală6 ore inainte

Rețeaua PENNY România a ajuns la 361 de magazine

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 361-lea magazin din România în Dobroești,...

Administrație locală9 ore inainte

Acer se angajează la neutralitate climatică pentru linia de laptopuri Vero

Acer și-a anunțat angajamentul față de neutralitatea emisiilor de carbon pentru linia de laptopuri Aspire Vero, începând cu noul Aspire Vero...

ExclusivO zi inainte

Șeful IPJ Giurgiu a fost sancționat, de aproape 100 de polițiști din subordine, pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

EvenimentO zi inainte

realme GT5 Pro a fost lansat oficial în China

Bucureși, România, 7 decembrie 2023 – realme a lansat oficial modelul GT5 Pro. Fiind cel mai puternic dispozitiv GT din toate...

UncategorizedO zi inainte

Hello Group lansează FINEWISE, nucleu de expertiză în comunicarea din food & beverages, ospitalitate, sănătate și stare de bine

Finewise este o divizie noua de comunicare cu focus pefine & good living marketing, în sprijinul brandurilor care ajută la o...

EvenimentO zi inainte

House of VLAdiLA și The Climate Change Company, marii câștigători ai competiției Startarium „Românii sunt antreprenori”

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori”, inițiată de Impact Hub și ING Bank, cu sprijinul Pluxee, și-a desemnat câștigătorii pe 29...

Afaceri2 zile inainte

Transformă Evenimentul Tău cu DJ Mario: Alegerea Perfectă pentru O Experiență Memorabilă

De ce să alegi un DJ nunta Brașov profesionist pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență unică? Ți-ai imaginat de...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

Uncategorized2 zile inainte

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

313 idei au fost înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow. Ediția din acest an este...

Administrație locală3 zile inainte

TikTok stabilește noi standarde de securitate și sustenabilitate prin Proiectul Clover în valoare de 12 miliarde de Euro

București, 5 decembrie 2023 –  Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să...

Eveniment3 zile inainte

AGON by AOC lansează monitoarele ultrawide CU34G2XE/BK și CU34G2XP/BK dedicate pasionaților de gaming

București, 5 decembrie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din...

Eveniment3 zile inainte

PC Garage lansează campaniile speciale de sărbători

Promoții și oferte până la Crăciun Începe campania “Te echipăm gratuit: cadou carcasă sau sursă la alegere” Încep cele mai tari...

Uncategorized3 zile inainte

Kärcher lansează RCF 3 – mopul robotizat, de ultimă generație, care asigură o curățare autonomă

RCF 3 oferă o curățare complet autonomă, similară cu cea folosită de mopurile electrice Kärcher; Tehnologia cu sistem de curățare...

Uncategorized3 zile inainte

Top 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre rulourile exterioare din aluminiu

In ziua de azi, imbunatatirea locuintei persoanale este o prioritate importanta pentru orice persoana, indiferent ca este vorba de eficientizarea...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

florin gioga florin gioga
Social7 zile inainte

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta...

Știrile Săptămânii