Connect with us

Exclusiv

Află toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când te ocupi de construcția propriei case!

Publicat

pe

Dacă ești în stadiul proiectării sau ridicării casei pentru tine și cei dragi, află că hidroizolațiile au un rol deosebit de important! Cu siguranță îți dorești ca locuința ta să fie durabilă, să nu ai pierderi de căldură, probleme cu mucegaiul și nici să te confrunți cu degradarea întregii structuri a acesteia!

Află, așadar, din rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre servicii hidroizolații Hidroizolații-Terase, și cât sunt de importante pentru durabilitatea locuinței tale!

De ce este important să optezi pentru hidroizolații? Totul despre servicii hidroizolatii

Fiind special concepute cu scopul de a proteja orice constructie de infiltrațiile de apă, hidroizolațiile au rolul de a separa stratul de beton de orice pătrundere a apei din exterior. În acest fel, suprafața interioară a casei va rămâne uscată, iar cea exterioară va fi protejată de infiltrațiile de apă.

Optând pentru hidroizolații, casa ta va fi scutită de apariția unor mirosuri neplăcute, de igrasie și mucegai, iar subsolul acestea va putea fi utilizat exact așa cum ți-ai propus! În plus, vei fi scutit de investiția ultioară a unor sume importante de bani pentru iginizarea locuinței, dar și pentru modificările necesare pentru a putea instala un sistem de hidroizore corespunzător.

Din ce materiale se poate realiza hidroizolarea locuinței?

Aceste servicii hidroizolații pot fi cu membrană bituminoasă, acestea fiind create special pentru terase și acoperișuri, acestea având un nivel ridicat de rezistență la intemperii, dar și la variațiile mari de temperatură.

În cazul hidroizolațiilor poliuretanice, trebuie să știi a acestea se realizează prin aplicarea unui lichid poliuretanic ce se întărește. Fiind o variantă modernă și inovatoare, aceasta sigilează perfect suprafața pe care lichidul este aplicat. Poți opta, de asemenea, și pentru hidrozolații din PVC, acesta având un nivel ridicat de aderență și oferind posibilitatea de a fi utilizat în nenumărate locuri.

Cine se poate ocupa de lucrările de hidroizolații?

Alegând să optezi pentru o firmă specializată în acest domeniu, te vei putea bucura de o lucrare de calitate realizată într-un timp scurt! Nu alege să lucrezi singur la hidroizolarea casei tale, deoarece aceasta nu este o idee prea bună! Riști să nu poți face îmbinarea corectă la colțuri, fapt ce îți va aduce pierderi pe termen lung.

Alegând o firmă specializată, ce utilizează materiale de calitate ce sunt aplicate de oameni cu experiență, ție îți va rămâne doar sa te bucuri în curând, împreună cu cei dragi, de o locuință sigură și de beneficiile pe care aceasta vi le va oferi pe termen lung! Discută cu reprezentanții firmei alese despre perioada din an în care dorești să faci aceste lucrări, deoarece nu toate materialele care se utilizează se usucă la fel de repede și ține cont de sfatul specialiștilor!

Există posibilitatea hidroizolării unei construcții deja finalizate sau chiar a uneia vechi?

Desigur, te poți bucura de această posibilitate, dar trebuie să știi că acest proces este mai elaborat decât în cazul unei case ce se află în stadiul construcției. Pentru hidroizolarea unei construcții mai vechi, se începe prin excavarea în jurul casei până la baza fundației, apoi se armează și se tencuiește fundația. După aplicarea celor două straturi de carton-asfalt necesare, se aplică polistirenul și apoi casa de glet.

După finalizarea acestor operațiuni, se aplică stratul de tinci ce are rolul de a asigura rezistența la procesul de îngheț-dezghet, apoi se aplică folia din polietilenă ce are o densitate crescută. Având în vedere procesul elaborat necesar în cazul unei construcții mai vechi, dacă acum îți construiești casa, optează pentru hidroizolații de calitate și nu amâna acest pas atât de important pentru mai tarziu!

Site-ul Hidroizolații-Terase.ro îți pune la dispoziție materiale calitative și o echipă pregătită profesionist pentru a efectua lucrările de care construcția ta are nevoie! Alege hidroizolatii PVC: https://www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-pvc/ și bucură-te de durabilitatea și siguranța căminului tau!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Polițiștii de penitenciare vor ieși în stradă alături de cadrele didactice – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a fost invitat, in data de 08.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV.

Alina Tănăsescu si Sarmiza Andronic au analizat temele zilei si starea deplorabila a urbei incercand sa gaseasca solutii pentru „salvarea” Ploiestiului.

In stilul sau caracteristic, Andrei Volosevici a demonstrat cu un tupeu inimaginabil ca  minte, minte de îngheață apele!

Printre aberatiile si minciunile expuse de acesta, enumeram:

 1. A indeplinit 60% din ce a promis in campania electorala.
 2. In legatura cu problema spinoasa si penala a BCR-ului a precizat ca va efectua o refinantare demonstrand o slaba pregatire si in domeniul administratiei. Refinantare? NU! Este vorba de o suma ce urma a fi pusa la dispozitie de BCR si care nu o mai pune. Trebuie alta licitatie, alta procedura. Deci, NU refinantare draga „Faraoane””. O prostie, halal primar. Ce refinanteaza? Bautura din stomacul sau? Trebuie alta procedura de achizitie si primaria NU se mai poate imprumuta ca are arierate (alea care a incercat sa le falsifice!), plati restante si nu este buna platnica (primaria) in baza de date a bancilor pe care declara ca le cauta. Cauta cai verzi pe pereti!
 3. Proiectele cu fonduri europene vor fi finalizate ca „mai este un an de mandat”, dar majoritatea se vor pierde deoarece au termen de finalizare 31.12.2023.
 4. Cu privire la solicitarile organelor de cercetare penala privind ilegalitatile savarsite in primarie, edilul a inceput sa se „balbaie” si a recunoscut doar ca s-au solicitat acte de la Veolia si pentru un bazin, etc.
 5. La intrebarile pertinente ale moderatoarelor cu privire cate posturi sunt ocupate prin concurs si cate prin numire prin dispozitie pe perioada determinata (fara concurs, dupa bunul sau plac), onor primar a precizat ca TOATE sunt prin concurs.

Incisiv de Prahova a promis cititorilor ca va demonta toate aberatiile si minciunile expuse in fata ploiestenilor de catre edil.

Am inceput, in primul episod, cu ultima minciuna din emisiune, cu posturile ocupate prin „concurs”, precizand ca vom reveni, separat, cu celelalte MINCIUNI si ABERATII!

Andrei Volosevici minte, minte de îngheață apele!

O alta minciuna GOGONATA spusa pe TV ploiestenilor de „Faraon” este urmatoarea, pe care nu am specificat-o in cele 5 grave MINCIUNI si aberatii din emisiune:

La intrebarea moderatoarei: „Nu cumva ati promis, poate gresesc, ati promis un spital nou”?

Un edil pus pe tot felul de aranjamente oneroase, care aruncă Ploieştiul în prăpastie. Prieteni plasaţi în funcţii bine plătite, apropiaţi implantaţi în diverse instituţii fără a avea vreo jenă pentru irosirea banului public, un primar care arunca vina pe oricine si orice.

O altă minciună marca Volosevici/”Studiul de FEZABILITATE facut de BANCA MONDIALA” la Spitalul PPP Ploieşti

In episodul de azi, Incisiv de Prahova va demonta a treia minciuna a lui „Volo”,  problema spinoasa si penala a BCR-ului in care edilul a precizat ca va efectua o refinantare demonstrand si o slaba pregatire si in domeniul administratiei. Refinantare? NU! Este vorba de o suma ce urma a fi pusa la dispozitie de BCR si care nu o mai pune. Trebuie alta licitatie, alta procedura. Deci, NU refinantare draga „Faraoane””. O prostie, halal primar. Ce refinanteaza?

Problema penala si grava (in afara ratarii proiectelor din fondurile europene) este că de la bugetul local a fost achitată deja suma de 25.000 de lei reprezentând comisionul BCR, neaprobat de aleșii locali.

Consilierii locali au refuzat să modifice retroactiv o hotărâre adoptată pe 5 octombrie anul trecut privind prelungirea unui credit acordat de BCR și care nu conținea introducerea unui comision de 0,2%.

Degeaba se victimizeaza vuvuzele edilului pe anumite websit-uri, probabil organele de cercetare penala au luat deja urma „parandaraturilor” primite si printr-un alt website utilizat ca paravan.

Dupa finalizarea dosarelor penale in care sunt vizati cei din gruparea de criminalitate economico-financiara organizata din care face parte si edilul, Incisiv de Prahova va publica toate documentele si inregistrarile audio care va arata adevarata fata a administratiei si crimei organizate.

Prefectura Prahova a recomandat Consiliului Local Ploiești să anuleze HCL 463/05.10.2022, pe motiv că a fost adoptată „cu încălcarea prevederilor legale în materie”, în caz contrar „hotărârea va fi atacată la instanța de contencios administrativ” confirmand dezvaluirile, in exclusivitate, ale ziarului Incisiv de Prahova.

Hotărârea de Consiliu Local a fost aprobată și NU a produs efecte, deoarece aceasta hotarare a fost aprobata in data de 5 octombrie 2022, pentru un act semnat inainte, ilegal, in data de 20.09.2022.

Orice HOTARARE produce efecte de la data adoptarii sale, NU retroactiv!

Interesant că la mapa consilierilor locali cu privire la BCR s- au adăugat materiale. Actul adițional …in ideea că au avut cunoștință…deci la materiale ședinței din 05 10 2022, iar Prefectura zice de transmis 11.10 2022, primit de BCR in 14.10…atunci cum rămâne cu data din act adițional…
Cum au apărut documentele?

Și de ce nu are nr.de înregistrare?
Era legal după expirare..? Murim de ras, probabil or sa se distreze si organele de cercetare penala!

Next level si alba neagra cu legalitatea dupa dosarul penal

Prefectura Prahova transmite Consiliului Local Ploiesti o adresa foarte bizara si in afara cadrului legal, in scopul „spalarii” edilului (adresa nr 4391/21.03.2023).

Astfel, dupa ce a declarat nelegala HCL 436/2022, aceeasi institutie revine si dupa verificarea „legalității” pe baza  „stenogramei ședinței” (PREMIERA MONDIALA IN MATERIE JURIDICA!!!) propune reanalizarea HCL-ului incriminat si adoptarea unei hotarari complete si legale.

Sa traiasca domn prefect care a semnat de unul singur adresa dar sa ne explice si noua oficial si public ce nu a inteles:  la  data de 05.10.2022, consilierii locali au fost pacaliti sa emita Hotararea nr 463, prin care i se aproba edilului Andrei Volosevici sa semneze prelungirea actului aditional cu BCR, o prelungire si act aditional semnate de acesta ILEGAL inca de la data de 20.09.2022, fara aprobarea Consiliului Local Ploiesti.

Bai, nenicule, la noi corupția majoră e sinonima cu PROSTIA!

Primarul Andrei Volosevici a semnat, de capul sau, fara o Hotarare a Consiliului Local Ploiesti, un act aditional cu BCR, la data de 20.09.2022, pentru prelungirea perioadei de tragere pana la data de 20.09.2023. ACtul semnat ESTE ilegal oricat se incearca „spalare” si/sau „albirea” edilului.

Act Aditional 1

Act Aditional 2

Act Aditional 3

Act Aditional 4

In acest act aditional, tot prin abuz, s-a introdus o clauza pe care o semneaza edilul Andrei Volosevici fara aprobarea Consiliului Local si total ILEGAL, prin care Primaria Ploiesti sa obliga sa plateasca Creditorului (art 5 din act aditional), un comision de 0,2% din suma neutilizata de 27.644.336,30 ron, comision in valoare de 55.266,67 ron, un comision ce se va plati in doua transe, 50% la data semnarii Actului aditional si 50% pana la data de 22.12.2022.

Adresa Banca

Noaptea, ca hoţii, partea a doua!

Refuz Directia Economica

Directia Economica

Desi directorul economic Nicoleta Craciunoiu a refuzat sa semneze o astfel de ilegalitate, cei sus mentionati la inceputul articolului au „pandit” cand acesta se afla in concediu si, la data de 04.10.2022, cu numarul 519, Andrei Volosevici intocmeste REFERATUL DE APROBARE la proiectul de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Local nr 619/21.12.2018, privind contractarea unui imprumut intern in valoare de 34.013.308,36 lei.


Deci, edilul Andrei Volosevici solicita Consiliului Local Ploiesti, la data de 05.10.2022, sa aprobe imputernicirea sa de a semna un Act Aditional cu BCR, act aditional semnat de acesta ILEGAL, inca de la data de 20.09.2022, cu mult timp inainte.

Raport specialitate 1

Raport Specialitate 2

Mai mult, la data de 05.10.2022, consilierii locali au fost pacaliti sa emita Hotararea nr 463, prin care i se aproba edilului Andrei Volosevici sa semneze prelungirea actului aditional cu BCR, o prelungire si act aditional semnate de acesta ILEGAL inca de la data de 20.09.2022, fara aprobarea Consiliului Local Ploiesti.

463_05.10.2022_contractare_imprumut_intern

Totodata, in HCL nr 463 se specifica in clar:
Art 1. „Aproba modificarea HCL nr 619/21.12.2018 in sensul prelungirii perioadei de trageri cu 1 an de la 20.09.2022 la 20.09.2023. Restul clauzelor contractualoe raman nemodificate”.
Deci, Consiliul Local Ploiesti NU a aprobat in HCL nr 463/05.10.2022, ce semnase ilegal deja Andrei Volosevici, adica comisionul de 0,2% din suma neutilizata de 27.644.336,30 ron, comision in valoare de 55.266,67 ron, un comision ce se plateste ILEGAL in doua transe, 50% la data semnarii Actului aditional si 50% pana la data de 22.12.2022.
Cine aproba plata acestui comision, executivul care a semnat ilegal actul aditional fara aprobarea Consiliului Local Ploiesti sau legislativul care a specificat ca aproba (retroactiv semnarii deja a actului aditional) cu conditia ca „restul clauzelor contractuale raman nemodificate”, adica fara comision (In Contractul de credit nr 201909200119/20.09.2019 si in toate actele aditionale s-au respectat prevederile art 7.1 pct c) prin care comisionul de neutilizare este de 0 % pe an!
Incisiv de Prahova va solicita – OFICIAL – un punct de vedere celor de la IPJ Prahova, D.N.A si DIICOT privind „legalitatea”/NELEGALITATEA si abuzul savarsit de Andrei Volosevici in calitatea de „indeplinire” a atributiilor de primar.
Este in premiera ca UAT Ploiesti pentru imprumuturi bancare neutilizate sa „negocieze” plati de comisioane bancare, in conditiile in care caietul de sarcini si in contractul initial NU se prevede asa ceva, iar Consiliul Local NU a aprobat plata acestora. Vom reveni. (Cerasela N.).

 N.R – Promisa ”administrație la firul ierbii” și reala administrație la pământ realizata de edilul Andrei Volosevici:

Va rugam sa scuzati limbajul, nu este al nostru (este de inteles totusi revolta alegatorilor!)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

OfertaDeLUX.ro – Cumpărături de lux la prețuri accesibile!

Publicat

pe

Într-o eră în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cumpărăturile online câștigă popularitate. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă o sursă de inspirație pentru cei ce doresc să se bucure de cumpărături de lux la prețuri accesibile. Acesta promovează ofertele marilor magazine din România, furnizând produse de înaltă calitate, precum articole pentru copii, îmbrăcăminte, haine de marcă, electronice, electrocasnice, bijuterii, cosmetice și produse de înfrumusețare.

Ce face OfertaDeLUX.ro special?

Unul dintre aspectele esențiale care diferențiază OfertaDeLUX.ro de alte magazine online constă în promovarea produselor marilor magazine din România, recunoscute pentru reputația lor excelentă și calitatea superioară a produselor oferite. Astfel, clienții pot avea încredere că produsele pe care le achiziționează sunt autentice și de înaltă calitate.

În plus, OfertaDeLUX.ro propune prețuri competitive, ceea ce îl face atractiv pentru cei ce doresc să achiziționeze produse de lux la prețuri accesibile. Acesta reprezintă un alt aspect care îl diferențiază de alte magazine online ce oferă produse similare la prețuri mai ridicate.

Categorii de produse disponibile pe OfertaDeLUX.ro

OfertaDeLUX.ro oferă o gamă variată de produse, astfel încât clienții să poată găsi tot ceea ce au nevoie într-un singur loc. Printre categoriile disponibile se numără:

 • Articole pentru copii: hăinuțe, jucării și accesorii pentru toate vârstele copiilor
 • Îmbrăcăminte: haine pentru femei, haine pentru bărbați și haine pentru copii
 • Haine de marcă: haine de la brand-uri renumite precum Gucci, Armani, Tommy Hilfiger, etc.
 • Electronice: telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare și alte dispozitive electronice
 • Electrocasnice: mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde și alte echipamente electrocasnice
 • Bijuterii: inele, cercei, brățări și coliere pentru femei și bărbați
 • Cosmetice și produse de înfrumusețare: produse de machiaj, parfumuri, produse pentru îngrijirea pielii și multe altele.

Descoperă luxul accesibil pe OfertaDeLUX.ro și bucură-te de o experiență unică de cumpărături online!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Tips&tricks: descoperă cum să alegi cel mai bun cos de fum!

Publicat

pe

De

Cauți să-ți înlocuiești centrala pe gaz cu una pe lemne, astfel încât să reduci din costurile de întreținere ale propriei locuințe?

Dincolo de a investi într-un sistem de încălzire eficient, este bine să știi că trebuie să alegi cu grijă cel mai bun cos de fum de aici, care să îți asigure o evacuare eficientă a noxelor provenite în urma arderii. Acest element joacă un rol esențial când vine vorba despre siguranța ta, dar și cea a familiei tale. Așadar, află din următoarele rânduri care sunt detaliile la care să fii atent înainte de a face o investiție!

Cel mai bun cos de fum în funcție de sursa de ardere

Pentru a ști care este coșul de fum potrivit pentru locuința ta, trebuie să ai în vedere cât de generoasă este sursa de ardere. De exemplu, dacă dispui de un sistem de încălzire puternic, indicat este să optezi pentru un coș de fum cu un diametru cât mai mare. Același principiu se aplică și invers. Tirajul depinde întotdeauna de cât de mare este diametrul coșului de fum, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenție sporită acestui element.

Înălțimea potrivită

În ceea ce privește înălțimea optimă a coșului de fum, ea depinde întotdeauna de cât de înaltă este locuința ta. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a determina înălțimea potrivită, nu ezita să apelezi la specialiști în domeniu, care ulterior să te ajute ulterior inclusiv pentru partea de montaj. Ba chiar este recomandat să lași aplicarea coșului de fum în seama unei echipe bine pregătite în domeniu, care știe să lucreze cu coșuri din inox, dar și cu modele ceramice.

Materialul ideal

Din punct de vedere al materialelor, pe piață găsești astăzi mai multe tipuri de coșuri de fum. Printre cele mai populare se numără, însă, următoarele:

 • coșuri din inox – se fac remarcate prin greutatea mai mică și prin faptul că sunt ușor de manevrat în timpul montajului. Mai mult, coșurile din inox sunt rezistente la șocuri termice, fie că este vorba despre aprinderea sursei de căldură, de îngheț ori de schimbările de anotimp, adică trecerea de la iarnă la primăvară sau de la toamnă la iarnă. Totodată, aceste modele sunt excelente datorită faptului că rezistă foarte bine la coroziunea chimică pe termen lung;
 • coșuri ceramice – utilizate încă de acum câteva sute de ani, coșurile de fum ceramice sunt excelente și au un tiraj mult mai bun decât celelalte modele de pe piață. Poți opta pentru un astfel de coș mai ales dacă îți place stilul rustic.

Pe lângă aceste tipuri de coșuri de fum, pe piață mai găsești și modele din beton. Ele sunt, însă, mai grele, dar îți asigură, de asemenea, o eficiență excelentă pe termen lung.

Perioada de garanție

Nu uita să verifici și perioada de garanție de care beneficiezi atunci când investești într-un coș de fum. Preferabil, această perioadă trebuie să fie cât mai îndelungată, astfel încât să ai certitudinea că te poți întoarce la producător, dacă este nevoie, fără a mai scoate alți bani din buzunar.

Poți comanda online coșul de care ai nevoie

În loc să colinzi magazinele de specialitate, în căutarea coșului de fum potrivit pentru locuința ta, cea mai ușoară variantă pe care o ai la dispoziție este aceea de a studia direct online modelele disponibile pe piață. Pe Internet vei găsi atât descrieri detaliate, cât și fotografii reprezentative, care să te ajute să iei o decizie!

CosuriFum.ro îți este mereu alături atunci când vrei să faci o schimbare importantă în propria locuință. Aici găsești cosuri de fum ieftine de buna calitate, datorită cărora noxele să fie mereu eliminate în cele mai bune condiții!

Date de contact:

Email: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665 / +4 0784 292 820 / +4 0721 280 587 / +4 031 816 92 86

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

UncategorizedO zi inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

UncategorizedO zi inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Social3 zile inainte

Cum alegi rochia potrivita pentru silueta ta?

Fiecare femeie este diferita, iar silueta este principalul criteriu in functie de care se aleg piesele vestimentare. Astazi vei afla...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism6 zile inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri6 zile inainte

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

ușile de exterior ușile de exterior
Social7 zile inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

CulturăO săptămână inainte

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

EvenimentO săptămână inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

TurismO săptămână inainte

Cele mai cautate locuri pentru minivacanta de Rusalii

Ne mai despart cateva zile pana la mult asteptata vacanta de Rusalii, prilej cu care putem sa iesim din rutina...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Polițiștii de penitenciare vor ieși în stradă alături de cadrele didactice – Ziarul Incisiv de Prahova

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a fost invitat, in data de 08.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Afaceri2 săptămâni inainte

Mănuşi chirurgicale

Mănușile chirurgicale medicale sunt fabricate în principal din latex. Acest material este natural şi se obține din sucul plantelor de cauciuc. Avantajele...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Doja Cat este noul Artist in Residence al Skechers pentru colecția Uno

București, 17 mai 2023 – Cântăreața internațională Doja Cat, recunoscută atât prin muzica sa, cât și prin stilul inconfundabil, este primul...

Uncategorized2 săptămâni inainte

IKEA România înalță steagul curcubeu și pledează pentru o mai bună incluziune a persoanelor LGBT+

Prin campania de responsabilitate socială „Acceptarea începe acasă”, lansată cu prilejul Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, IKEA România...

Afaceri2 săptămâni inainte

OfertaDeLUX.ro – Cumpărături de lux la prețuri accesibile!

Într-o eră în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cumpărăturile online câștigă popularitate. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă...

Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo
Afaceri2 săptămâni inainte

Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo?

Înțelegerea celor mai potrivite fonturi pentru un logo este esențială atunci când îți creezi propria afacere sau când încerci să...

sape mecanizate sape mecanizate
Afaceri2 săptămâni inainte

Expert Torcret – lucrări de betonare și nivelare a sapei mecanizate

Expert Torcret este o companie specializată în domeniul betonării și nivelării sapei mecanizate, cu o vastă experiență în furnizarea de...

Știrile Săptămânii