Connect with us

Exclusiv

Despre Preasfinția Sa, Sfântul Matei Valentin! Neprihănitul! (Zeus din Olimp al Penitenciarului Ploiești)/”Pofta” de blonde si cățelușul din poezie – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Despre Cristea Nicoleta, ,,Rătușca cea urâtă”  Mac! Mac! știm că este mâna dreaptă a Reginei neîncoronate, Dănescu Izabela , membru de bază al Mafiei din Penitenciarul Ploiești și membru important în comisia de examinare angajări.

Facem o precizare pentru mafia din Penitenciarul Ploiesti care are legaturi cu mafia care a pus stapanire pe administratia locala, din punctul nostru de vedere:

  1. Documentele publicate si cele care le vom publica (asa cum am dezvaluit unor sefi din ANP, MJ, si din conducerile unor sindicate) ne pun in postura de a dezvalui, zi de zi, pana la sfarsitul anului.
  2. Precizarea oferita, pe „surse”, ziarului nostru ca, ANP si MJ nu vor face o demitere la „presiunea” presei, ne lasa indiferenti, nu urmarim sa punem presiune sau altceva de acest gen, noi dezvaluim derapajele dintr-un sistem de siguranta nationala care ar trebui sa puna pe „jar” si alte autoritati ale statului roman.
  3. Datele si documentele puse la dispozitie de o sursa, in aceasta speta, sunt date publice, nu din cercetarea penala, asta aviz amatorilor care au incercat pe principilul mafiotului de la Pleasa sa ne faca o asa zisa plangere penala, sunt obtinute cand dosarul era in instanta!
  4. Reiteram ca, oricat ar „macani” unele ratuste si/sau interlopi din spatele acestora, Incisiv de Prahova NU va opri dezvaluirile de la aceasta mafie care atenteaza la siguranta nationala.
  5. Suntem constienti la pericolele la care ne-am expus si am sesizat organele de cercetare penala, cu documente, inregistrai audio/video, excat ca in cazul articolului „Bombei ecologice de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark 
  6. Mai precizam, pentru cunoscatori din sistem, dar si pentru opinia publica, inclusiv pentru cei din MJ si/sau APN:  asa cum am specificat si declarat la punctul 2) de mai sus refeitor la „Precizarea oferita, pe „surse”, ziarului nostru ca, ANP si MJ nu vor face o demitere la „presiunea” presei, ne lasa indiferenti, nu urmarim sa punem presiune sau altceva de acest gen, noi dezvaluim derapajele dintr-un sistem de siguranta nationala care ar trebui sa puna pe „jar” si alte autoritati ale statului roman”, va putem decalara oficial ca,  acest ultim articol privind pe „Sfantul Matei Neprihanitul”, Incisiv de Prahova va stopa dezvaluirile despre caracatita furturilor „branzei” si sau altor minunatii din acest serial. Incisiv de Prahova va ridica „miza”, venind cu dezvaluiri despre manevrele cu „documente clasificate”, o problema foarte dureroasa si mai penala care va implica si avizul ORNISS pentru „Sfantul Matei Neprihanitul” si multe alte derapaje grave care nu se compara cu „piscaturile” de pana acum la care ANP si MJ nu vor sa intre in matca legalitatii. Asa cum am demosnstrat pana acum, Incisiv de Prahova  va veni cu documente si inregistrari la fiecare articol, documente si probe care va aviza/confirma pana si virgula pusa, chiar daca organele de cercetare penala si/sau alte institutii au avut o „cataracta” de moment! Speram sa fie la timpul trecut!
  7. Momentan, acest articol il acordam unei simatici „ratuste” de la Penitenciarul Ploiesti, urmand ca luni sa publicam un articol BOMBA, despre „Sfantul Matei Neprihanitul” care a facut un „pact” cu organele de politie, o bomba, atat va putem zice, ca tot se da „victima” „vanata”!

        Rățușca noastră Mac!Mac! este cea mai de seamă dintre toate câte sunt, e de rasă spaniolă, de aceea e așa de mare, și băgați de seamă panglica roșie legată la piciorul ei, asta-i ceva foarte frumos, și cea mai mare cinste ce poate face unei rațe. Asta înseamnă că stăpâna ei Regina, doamna Dănescu Izabela, nu vrea s-o piardă și ea trebuie să fie băgată mereu în seamă.  Fiind de neînlocuit și ca să nu o piardă stăpâna Regina o premiază  în fiecare an , că doar o rață are cu planglică roșie.  Iar pentru că a fost loială, devotată și supusă , pe final de carieră, Regina i- a umflat gușa rățuștei cu 50% și i-a atârnat de gât, ca s-o poarte cu fală și mândrie, o diplomă pentru merite deosebite de cea mai măcănitoare și merituoasă rață.

       Și să nu credeți că Mac! Mac! este o rățușcă oarecare , ea ocupă locul fruntaș, câștigat cu sudoare , în dreapta Reginei, așa că a fost aleasă membru de bază, în comisii de examinare pentru angajări, să nu scape Doamne ferește cineva care nu face parte din Mafie și să strice sistemul.

Și ea, ca și Bobiță al nostru scriitorul științifico-fantastic, a participat ca membru în comisia de examinare probă scrisă pentru ocuparea postului de agent administrativ, alături bineînțeles de Regină ca președinte al comisiei , unde nașa surorii lui Zeus din Olimp, Deacu Mihaela, a susținut examenul și promovat cu nota 9,10, fiind singura Admisă din cei 7 concurenți, așa cum îi stă bine unei nașe.

 Doamna Cristea Nicoleta, din surse știm că, a fost angajată direct la Penitenciarul Ploiești, unde circa 20 de ani  a făcut achiziții de alimente pentru hrana persoanelor private de libertate.

Pe surse se spune că deși deținuții serveau la masă varză, peste noapte, în evidențele contabile, aceasta se transforma în cartofi. Oau! ce vrăjitorie. Întrebare: Ghici unde se duceau cartofii???

Cea mai frumoasă și precisă metodă a doamnei de măsurare era cubajul, respectiv se făcea un cub cu latura de un metru și se aproxima astfel cantitatea de alimente. (sursele noastre spun că de multe ori mijlocul cubului era gol).  Nu-i plăcea să cântărească.  Era furt și înselăciune sadea, dar mergea la fraieri și avea sustinerea Reginei.

Astfel rățusca noastră era cea mai bună specialistă în falsificarea evidențelor contabile, care se semnau de către conducere pe prima și ultima pagină din cele  6 pagini,  restul de 4 pagini  erau ,,lacul de joacă,, al acesteia.

De asemenea talentata noastră rățușcă obișnuia să imite semnăturile cadrelor, cel mai des al subofițerilor de la blocul alimentar (bucătăria persoanelor  private de libertate). O să spuneți că făcea acest lucru, întrucât  era  rățuscă și având picioare scurte și fundul mare,  ca să evite drumurile, dar nu, ca să nu se observe ce vrăji mai făcea cu alimentele persoanelor private de libertate.(câteva sute de persoane).

Dar să nu credeți că era singură pe lacul acesta select, ,,produsele” se împărțeau cu Regina, Bobiță și alții. Curios e că, ,,Bobiță”, Polifrone Ciprian, e rudă prin alianță cu rățușca noastră, nepotul acesteia fiind nașul de cununie al acestuia.

Se zvonește că la penitenciar de multe ori  ajungeau doar facturile nu și mărfurile,  unele ajungeau la anumite case, altele erau de o calitate inferioară, dar plătite la calitatea I, ca să aibă scăzământ și să nu se observe furturile, iar banii…………aveau calea lor în sus.

Poate nu știți, dar carcasele de porc de la puscărie, erau așa de ,,grase”  de nici piele nu mai aveau, în farfuriile deținuților ajungeau doar oasele , restul mergea la băieții deștepți din mafia penitenciarului.

O informație super tare e că o parte din muschiuleți ajungeau printru-un  ghium  pe secții, unde erau vânduți deținuților cu bani, iar banii nu au miros……… Ce afacere mafiotă, nici în filme nu am văzut atîta creativitate!!!!

Cum a premeditat ,, Rătușca ,, împreună cu,, Regina” furtul și cum Dumnezeu a făcut ca această caracatiță să cadă.

Spuneam ,deunăzi, cum soarta a făcut ca la Penitenciarul Ploiești să se transfere o persoană care nu făcea parte din caracatița penitenciarului, o persoană integră, recunoscută ca atare și care prin faptul că urma prevederile legale a devenit incomodă, pentru faptul că a început să depisteze neregulile de tip mafiot, reușind să stopeze furtul de la magazia de alimente pentru persoanele private de libertate.

Situația era gravă și disperată, pentru faptul că ,,Rățușca cea urâtă” nu mai putea să facă ce vrea ea pe lac, singură Mac!Mac! .

Ca să realizați cât de mare a fost impactul, gîndiți-vă că ,,doamna” Cristea Nicoleta, după 20 de ani de activitate ca responsabil AFV (alimente deținuți) a cerut transferul pe funcția de  responsabil AUTO , funcție de pe care după 2 ani s-a pensionat cu merite deosebite , cu pensia umflată cu sporul de 50% și diplomă de angajat merituos.

 Supărată pe persoana care a secat lacul, s-a aliat cu Regina ca să elimine persoana incomodă și care a deranjat mafia locală. (mâncărica, bănuți, păi ce e de ici de colea?)

       Rățușca noastră de când lucra cu ,,Regina ” știa toate secretele Serviciului Logistic, toate achizițiile interesante și modul de ascundere a bunurilor prin distribuirea  în  diferite gestiuni, practic toate ilegalitățile din penitenciar.

Când persoana incomodă de la AFV , a fost ,,promovată” la Popota cadre și când aceasta a constatat despre faptul că există diferențe masive între evidențele contabile și  situația faptică a solicitat dictorului Bânzan Celestin să remedieze problema

 Regina Dănescu Izabela, supărată, a sunat din clopoțel și de  îndată cu  rățușca Mac!Mac!, că doar nu degeaba i-a pus panglica roșie la picior  , au început să încondeieze un scenariu, pentru rezolvarea situația .

Mai întâi în luna februarie 2020,  Rățușca noastră cea urâtă, se documentează privind stocurile de brânză ale gestiunii popotă, modul de ținere a evidențelor și situația stocurilor.

Regina ,pentru că i-a mers, dorea să aplice scenariul pe care l-a folosit cu Tudor Adrian de la blocul alimentar.(pe scurt o înscenare privind lipsa regizată a unei cantități de brânză)

Pe surse, se pare că Regina dorea să înlăture persoana incomodă de la popotă, care investise în curățenia, utilarea și dotarea acesteia pe bani personali și să o numească ,, Mândră   Șefă de popotă ,, pe  doamna Cristea Nicoleta ,nimeni alta decât ,,Rățușca cea urâtă Mac!Mac!,,

Nu se știe dacă noile dotări de la Ikea nu le făceau cu ochiul.

Prima mișcare o face Regina ,care informează lucrătorul de la popotă că la începutul săptămânii  următoare va intra in concediu de odihnă, fără a preciza cine îl va înlocui.

Vineri 20.03.2020  Regina trimite mesagerul, fără dispoziție scrisă(nici nu avea competență conform fișei postului), pe Rățușca noastră, să facă recunoașterea terenului, să verifice stocurile la câteva alimente și să ridice ilegal unica cheie de la magazia beci unde se aflau alimentele  pentru cadre și să ridice cardul de cumpărături.

Rățușca noastră în decursul timpului împrumutase bani de la Gestionarul Popotei și cunoștea că acesta avea bani personali în birou, pe care îi deținea pentru achiziționarea  produselor alimentare  și decontați de unitate bilunar.

Mac!Mac! a făcut parte mulți ani din comisii de inventariere, fiind o specialistă în a cântări și măsura produsele alimentare ,, la ochi,,.

Ani buni s-a ocupat de achiziționarea obiectelor de inventar de la blocul alimentar, cât și la popotă cadre, fiind responsabil AFV,.

Rățușca Mac!Mac! conform declarației de martor și fiindu-i specific, măcăne  despre data de 20.03.2020 ca fiind ziua în care se stabilise să preia măria sa gestiunea popotei și ulterior s-o predea la rândul ei colegei D.M. care urma să țină oficial gestiunea popotă.

Cum? unde se stabilise ???, pe ce dispoziție, ce ordin pentru că onor Regina( care nu avea competență legală) spune în Adresa către Poliție că nu există documente prin care să fi fost desemnată domna Cristea Nicoleta să preia gestiunea popotă.

Hopa, Hopa!!!!! Mac, Mac, ce ai făcut??????? Esti în aer cu iz penal!!

Atunci ce ai căutat rățușcă obraznică în Beci și de ce ai luat cheia ? Mac! Mac! ne  măcăne (bate cîmpii în afara pevederilor legale) despre data de 20.03.2020, cum în circa 30 minute cu drum cu tot, citez din raportul către director : ,, am procedat la preluarea gestiunii produselor alimentare din magazia unității, preluarea constând în consemnarea cantităților de produse existente pe tipizatul ,, listă de inventar,, pe care existau stocurile scriptice zilei de 19.03.2020, … după terminarea acestei activități din magazie mi-au fost predate cheile de la depozit,, am încheiat citatul.

După atâțea ani de serviciu, doamna Rață tot nu a înțeles sau nu vrea să cunoască  procedura, conform OMJ 1846/2010, de predare primire a unei gestiuni ? De fapt nu era interesată, dorea să dea aparență unei activități total ilegale.

Îi spunem noi , pe gratis :

 Inventarierea produselor alimentare se face  în baza stocului real existent de la fața locului, urmând a se confrunta ,ulterior, cu listele cu stocurile scriptice generate din programul de contabilitate, în eventuala stabilirii de plusuri și minusuri .

Întrebăm pentru un prieten :

Care a fost ,urgența”?De ce nu se putea amâna plecarea gestionarului popotă în concediul de odihnă cu data de 25.03.2020, astfel, făcând posibilă predarea legală, a gestiunii, înlocuitorului  legal desemnat prin dispoziția directorului, Deacu Mihaela, așa cum este legal și consemnat și în decizia pe unitate a directorului nr. 55 din 23.03.2020, pentru ziua de 24.03.2020?

 Noi credem că ,,urgența” consta în grosolana înscenare și pregătirea furtului documentelor  personale ale gestionarului, pentru a acoperi furtul vechii gestiuni.

La fel ca și Bobiță, că doar sunt rude prin alianță, rățușca are regulile ei, că doar are la picior legată panglica roșie de la Regină.

Acum înțegem de ce sunt praf gestiunile de la AFV și popotă privind obiectele de inventar.

Ce face rățușca numai ea înțelege! De fapt ăsta este și scopul , joacă tenis cu obiectele de inventar de la o gestiune la alta, face transferuri între gestiuni cum dorește. Pentru că obiectele nu există!!! De ce ???????? ANP dormiți în pace.

Dar nu, rățușca moțată ori trebuia să fie și ea băgată în seamă, ori făcea parte din planul pus la cale cu Regina.

Ne-a omorât cu predarea primirea gestiunii. Lasă-ne! Lasă-ne!

Hai să vedem totuși ce zice : ,,în continuare am mers în popotă , unde urma să finalizăm predarea primirea gestiunii……. și să procedăm la întocmirea documentelor.,,

E de domeniul fantasticului cum rățușca noastră ne explică modul ei atipic( ilegal), ca și Polifrone, alt specialist, de a face inventar nu conform prevederilor legale. Ce sunt alea? Legea e pentru căței!!!

Rățușca începe să o dea de gard rău, ne măcăne cum nu cunoaște despre comisia care a deschis ușa popotei, dar  mai jos se contrazice cum că cunoaște președintele comisiei. Ia auziți ce spune la Poliție:

,,Referitor la comisia nominalizată pe DZU din data de 23.03.2020 , nu cunosc de cine a fost constituită, cine a făcut parte din comisie și nici nu am participat la deschiderea ușii de acces în popotă.

Păi cine putea să constituie comisia , nu Directorul?

În jurul orelor 10,00 am fost chemată de,,Bobiță” Polifrone C – șef comisie inventariere din data de 23.03.2020 la popota unității pentru a ajuta identificarea produselor alimentare.,, Ea nu are treabă decât cu șefii.

Ups , dar ce avem noi aici ?,, Noi Avem… un fals raport , ca conținut și înregistrare, nr. aparține altui document (Opera Fantastic Woman), al rățuștei către directorul Brânzan cu nr. 25415 din 23.03.2020, se pare înregistrat la ora 10,30. Ia să vedem!

Mândră, nevoie mare ,Rățușca noastră măcăne directorului cum a făcut ea, citez :,,am procedat la cântărirea și numărarea produselor existente în depozit, constatând câteva diferențe sesizabile ce nu puteau face în totalitate obiectul mesei din data de 20.03.2020 și anume : telemea de vacă – stoc faptic 6,080 kg, stoc scriptic 30 kg și varză murată stoc faptic 0/ stoc scriptic 48 kg.

Hopaaaa!!!! Asta nu ai măcănit la Poliție !!!

Oare motivul să fie rezultatul inventarierii lui Toma Magdalena, care v-a prins că ați pitit brânza în gestiunea AFV, ca să o scoateți intenționat cu lipsuri pe Călin Cristina ?

Aoleu!!! Fugiți!!! Rața asta este mentalistă, are calități de clarvăzător poate să vadă în viitor, cică la  ora10,30 când a înregistrat raportul la secretariat, o spune Fantastic Woman XXXL secretara, nu noi, știa ce va face directorul Brânzan în DZU la ora 14,00 și nu am înțeles asta cu ,, pe bază de proces verbal,, aici ne-am pierdut. 

Rățușco ne pare rău de tine, dar, iar ai comis-o. Cum dracu la ora 10 te-au chemat ăștia să predai nu știu ce alimente , în calitate de specialist Rață cu panglică roșie, la ora 10,30 deja terminase-i de măcănit și în scris ( mai zicea-ți că are picioare scurte și fund mare ,e uite că rața noastră este super, super calificată).

În continuare doamna Rață măcăne :,, în urma constituirii comisiei dată de DZU în 23.03.2020 s-a procedat la intrarea în popota unității, pe bază de proces verbal, urmare a faptului că nu existau chei, acestea fiind la doamna Călin Cristina.,,

Deci, lasă-ne e prea de tot, chiar nu se poate, suntem invidioși, deci la ora 10,30 pe 23.03.2020 deja rața clarvăzătoarea noastră știa și de procesul verbal al lui Bobiță întocmit și înregistrat cu data de 26.03.2020 (Bobiță zice).

Mă duc să mă culc!!!!!

Dă-ți cu reveneală , ca și prietenul tău Bobiță ai încurcat-o penal, Regina v-a părăsit.

 A declarat la Poliție că nu a existat comisie de spargere. UPS!!!

,,Am fost chemată de membrii comisiei pentru a preda produsele alimentare existente în popotă și cu această ocazie am ridicat din biroul doamnei Călin Cristina suma de 72 lei pe care o lăsase în cutia metalică de pe birou pentru a o preda doamnei D.M,,

Nu mai rezist, așa ceva este fenomenal, deci la 10,30 deja numărase și banii directorului, cică 72 lei, dar stai că te-am prins nu ai zis și de banii din cutia metalică.

Hai! că dacă ziceai că știi și câte monede ai găsit de 10 bani și 50 bani ,îmi dădeam demisia.

Nu am înțeles despre ce alimente se măcăne???? Ai băut apă după Bobiță?????????

Au! Pardon! Așa era scenariu. Cum ziceți voi Caracatița … este cuvântul nostru împotriva cuvântului ei, doar noi suntem 6 mafioți iar ea săraca e una, cine să o creadă????

 Suprize! Surprize! Ce să-i faci  unii mai sunt cât decât corecți, astfel că Oprea F și Cruceanu C au declarat, ca membrii ai comisiei, că nu au găsit alimente în popotă.

Deci, ce alimente să preda-i ?

Și ,de ce mă rog trebuia să fii tu moț în popotă. În ce calitate? Deacu Mihaela era cea care prelua gestiunea.

Aaaaa!Am înțeles, aveai nevoie să justifici prezența ta în popotă. Au, am uitat a venit Poliția…….

Rățuscă măcăni, măcăni de nu te mai oprești. Gușa ta e plină de …., să nu ne fie cu supărare, dar prea miroase !

După atâția ani doamna Cristea Nicoleta nu cunoaște sau nu vrea să respecte prevederile legale. Vă dați seama cât de corecte sunt inventarele efectuate de  această persoană ? Dacă se verifică faptic să vezi minuni!!!!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu.

Cum să falsifici  un document în halul ăsta ??? Cum să atașezi listele de inventar  în PV 25728/26.03.2020  care nu fac referire la activitatea comisiei de inventariere din data de 23.03.2020.

Cum să atașezi liste cu  obiecte de inventar din vechea gestiune, care nu există faptic, fiind propuse la Casare  ( confirmă PV 30453/01.07.2020 Anexa 4,5 , declarația  de gestionar Deacu Mihaela Anexa 1- faptul că nu s-a făcut inventarierea obiectelor de inventar în data de 23.03.2020 și o confirmă și contabilul șef,  în  declarația de martor, care declară despre  vechea gestiune,  că la momentul inventarierii ,nu se afla existentă faptic în folosință în popota unității.)

Dar de fapt în mare ta aroganță nu ai crezut niciodată tu și Caracatița din care faci parte, că veți răspunde  vreodată, așa că nu ți-a păsat!!!

Despre listele de inventar , la care face referire  doamna Cristea  că au fost editate din nu știu ce program , vrând să ne convingă cât este de corectă , martorii Crucianu Claudiu și Oprea Florin  declară amândoi în cor despre listele de inventariere că ei doar le-au semnat, fiind aduse deja completate olograf de Cristea Nicoleta în dimineața zilei de 23.03.2020 în jurul orelor 8,30 și vizau alte locații decât cele supuse inventarierii ? Am mai vorbit , vă aduceți aminte …despre Omnia și Halele Centrale.

 LISTELE DE INVENTAR întocmite , semnate și aduse de doamna Cristea Nicoleta în dimineața zilei de 23.03.2020 comisiei de inventariere condusă de Polifrone Ciprian, nu reflectă realitatea atât faptic, cât și scriptic, în evidențele financiar contabile.

Ce ai făcut rățuscă? Fals și Uz de Fals și complicitate la furt calificat, așa zice Codul Penal.

La rățușca noastră matematica e pe invers, numai la ea se poate scădea din cifra 24, cifra 95.  Matematica noastră zice că 25-95= -70. Păi ce am făcut ieșim pe minus?

Așa este , rățușca noastră a uitat că a trecut în folosință în PV al lui Bobiță la nr. crt. 28 articol LINGURĂ INOX  o  cantitate de 24 buc ca fiind în folosință în popotă în data de 23.03.20209  iar în  Anexa 4, știți voi aia cu metoda de furt Casarea, aceași doamnă Cristea propune spre casare circa 95 bucăți linguri inox????????.

La fel în listele de inventariere din PV al lui Polifrone, aduse de d-na Cristea sunt trecute 3 repere FARFURII cu prețuri diferite, iar în Anexa 4 s-au calculat perisabilități pentru 8 repere FARFURII, document întocmit de Cristea Nicoleta și semnat Dănescu Izabela ???????

La fel în listele de inventariere din PV al lui Polifrone, aduse de d-na Cristea, sunt trecute 1 SET SERVICIU de MASĂ DE 30 PIESE , iar în Anexa 4 s-au calculat perisabilități pentru 7 SETURI SERVICIU de MASĂ DE 30 PIESE s FARFURII 30??????. Băi ești Prost, băi ești Nebun????

Ce-ai făcut, rățușcă? Hai că  ne-ai bulversat, păi parcă erați 6 persoane, conform devizei Caracatiței , unde măcăneai sus și tare ,,Noi suntem 6, ea este una!,, de ce a fost nevoie să cumpărați 7 servicii de masă de 30 piese, cine este a șaptea persoană, s-a mărit Familia?

A! Păi ce facem noi aici,  deja ați început cu perisabilități, la nici 8 luni , la produse noi nouțe ? Te lasă legea?Ah !!! dar stai, am uitat că voi aveți legile voastre. S-a căsătorit cineva din Mafie și avea nevoie de vase???

Mai mult, deși au fost achiziționate la data de 25.07.2019 și se află depozitate în magazine BECI, deci nu sunt în folosință (noi , neutilizate, aflate în cutii sigilate), iar la data de 30.03.2020, din dispoziția directorului, popota a fost închisă, d-na Cristea și d-na Dănescu întocmesc și semnează  Anexa 4 din PV 3504/01.07.2020  cu perisabilități ,cică legal admise, pentru :

       5 buc farfurii de 16 cm, 5 buc farfurii 24 cm și 7 pahare de apă.

În anexa 4 aferentă PV de inventariere al d-nei Toma, d-na Cristea și d-na Dănescu  prezintă tabel cu perisabiltăți la  aceste bunuri și anume :

– farfurii achiziționate în 25.07.2019

– bol castron achiziționate în data de 25.07.2019

– pahare apă achiziționate în data de  17.10.2019,

Comisia condusă de Toma Magdalena a sesizat lipsa vechii gestiuni și a cerut notă explicativă Serviciului LOGISTICĂ.

,,Farfurii, lingurițe, cuțite, linguri, furculițe, pahare, castroane achiziționate din bugetul unității se aflau depozitate , din lipsă de spațiu, în magazia BECI, în cutii sigilate. Aceste obiecte de inventar au fost achiziționate de penitenciar  ÎN DATA DE 22.07.2020, respectiv 17.10.2019 după ce eu deja  am cumpărat , în lunile mai-iunie 2019 necesarul pentru a-mi putea desfășura activitatea în popotă,, spune gestionarul popotei Călin C .

       ,,Sunt  OBIECTE DE INVENTAR din listele de inventar aduse  de Cristea Nicoleta care la momentul inventarierii  se aflau în  magazia de alimente BECI, unde NU s-a făcut inventariere conform declarațiilor lui Cruceanu Claudiu, Oprea Florin și care în mod fals au fost cuprinse în  procesul verbal de inventariere al lui Polifrone,,.

,,Aceste obiecte de inventar nu aveau cum să fie existente fizic, la data inventarierii 23.03.2020, în popotă, pentru că se aflau în locația de mai sus, neinventariată.( nu există efectiv spatiu pentru a putea stoca 7 butoaie mari de 150 litri și 220 litri, cu cercuri în popotă),,

Hai, rățușcă că te-ai înecat în lac !

Dar ce să faci dacă rățușca noastră , fiind singură pe lac, se juca după bunul plac și muta obiectele de inventar  între gestiuni, că doar cine avea tupeul s-o întrebe  ceva pe ea , protejata Reginei.

La data de 23.03.2020  în popota unității singurele obiecte de inventar  achiziționate de penitenciar și care  trebuiau cuprinse în listele de inventar ale Procesului verbal de Polifrone, erau :

Nr. crt. Din listele de inventar Polifrone Denumire material Bucăți Pret unitar Valoarea contabilă
7 Cântar electronic 1 435 435
21 EXPRESOR AUTOMAT 1 1398,99 1398,99
27 HOTA DECORATIVĂ 2 526,99 1053,98
37 ROBOT DE BUCĂTĂRIE TEFAL 1 1789,99 1789,99

        Să ne întrebăm de ce nu a funcționat popota după data de 30.03.2020 circa 2 ani de zile, e de prisos?

Păi cu ce, dacă a fost anulat contractul de sponsorizare( care trebuia de fapt să fie de donație) și au fost returnate doamnei Călin Cristina bunurile aduse de aceasta pentru a-și putea desfășura activitatea ?

Hai că rățușca s-a supărat și, la data de 20.03.2020  nevoie mare, dă sfoară(raportează tendențios și mincinos) în sat și onor Reginei cum că:

,, În urma inventarierii magaziei, am constatat faptul că nu existau

stocuri la produsele de bază (perfect legal) pentru a asigura mesele de luni 23.03.2020, raportând acest fapt d-nei Dănescu Izabela, care a sunat-o pe telefonul interior pe Călin Cristina,,(conform ordinului Ministrului Sănătății aprovizionarea  pentru alimente se face zilnic),,

Ne-am uitat și noi în listele de inventariere aduse de Cristea

Nicoleta, să vedem de ce măcăne  rățușca și am găsit  produsele principale extrase din listele de inventariere  din data de 20.03.2020,  întocmite și aduse de rățușcă.  Și avem așa :

 Cârnați  4 kg, cartofi 5 kg, ciuperci 5 kg, conopidă 9 kg, dovlecei 2,200 kg, fasole boabe 2 kg, paste 8,50 kg, jambon afumat 1,422 kg, ouă 83 buc, pastramă berbecuț 8 kg, piept de porc afumat 2,37 kg, pulpe pui 1,324 kg, slănină afumată 2 kg, telemea vacă 6,08 kg, zacuscă ciuperci 16,831 kg

       Rățușcă ești rea și măcănitoare , hai că erau destule alimente , nu FII Oaie cu șorici! Rădem, glumim,dar de fapt nu ai caracter nici cât o insectă!!

       Rățușcă ne dezamăgești, ai făcut meniuri circa 20 de ani pentru 400-500 de deținuți și nu ai putut să faci mâncare pentru cadre?

       De ce nu ne-ai contactat pe noi, că îți dădeam 5- 6 variante de meniuri . (Câtă incompetență plătită din bani publici)

Îți dedicăm și un cântec, merge cu pastrama de berbecuț, i-auzi,  ia:

Aoleu! Ce mi-s mândră , Doamne eu,

O rățușcă cu tupeu,

Eu din pană încondei,

Tot ce vrea Regina, Hei!,

De mă superi eu pe lac,

Măcăn repede Mac!Mac!

       Ești penală la propriu, cred că o să inventeze ăștia noi infracțiuni , în Codul Penal, personalizate pentru tine!!!

Deci lăsând gluma la o parte, ce se întâmplă în penitenciarul Ploiești este îngrijorător. Mafia de acolo, cu sprijinul ANP și MJ, nu respectă ordine, prevederi legale. Acolo, conducerea și acoliții acesteia, fac ce vor, având legile lor .

Mai grav este cum o mână de oameni, certați cu legea, hotărăsc soarta celorlalți , care se văd nevoiți să îndure mizeriile făcute de aceștia și se uită neputincioși cum ,,Mori cu dreptatea în mână!,,

Să mai băgăm  și niște probe să nu zică lumea că spunem povești.

Afirmația, din Nota DIP, că s-a efectuat inventariere în data de 20.03.2020, este contraziză chiar de către penitenciar prin adresa B2-29113/PPPH/25.08.2021 și adresa nr.B2/ 3263/3270 /PPPH din 04.11.2020. Inventarierea legală a gestiunii popotă  conform prevederilor legale s- a efectuat în perioada 06.04-22.06.2020 în  baza  Deciziei Nr.B2-400007/01.04.2020 a directorului unității penitenciare și a fost condusă de cms șef Toma Magdalena, director adjunct.

În mod fals se reține că s-a refuzat, de altfel în mod  justificat legal (Legea Gestionarului), predarea cheilor către Deacu Mihaela, când de  fapt la poarta unității s-a prezentat Cristea Nicoleta, persoană care nu avea nici o calitate sau autoritate legală să preia gestiunea, situație confirmată de adresele penitenciarului și documente doveditoare, depuse la dosar.

Pentru falsificarea evidentă a listelor de inventar, așa cum reiese din declarațiilor martorilor Cruceanu Claudiu și Oprea Florin, stă la bază faptul că nu s-a făcut inventarierea în Magazia de alimente (Beci ),aflată în altă clădire , unde se aflau efectiv alimentele, așa cum reiese  și din PV  nr 25728/26.03.2020, întocmit de Polifrone Ciprian, citez ,,cu ocazia inventarierii în bucătărie, sala de mese și biroul responsabilului de popotă, deci nu și Magazia Beci.

  Despre falsificarea Procesului Verbal nr.25728  întocmit de Polifrone și despre falsficarea listelor de inventar de către Cristea Nicoleta reținem faptul că, listele de inventar  nu au fost generate din programul de contabilitate, întrucât stocul scriptic este completat olograf, iar membrii comisiei doar au semnat.

Referitor la afirmația falsă cum că gestionarul a plecat din unitate și nu a finalizat faptic cântărirea produselor rămase nepredate din popotă, în data de 20.03.2020, facem următoarele precizări:

  1. În data de 20.03.2020 nu s-a făcut o predare-primire a gestiunii popotă conform prevederilor legale pe bază de inventariere a unei comisii.Este imposibil ca în circa 30 minute două persoane să parcurgă activitățile detaliate de doamna Cristea în raportul adresat directorului, raport care a stat la baza întocmirii falsului PV de inventariere întocmit de Polifrone Ciprian și a Notei de constatare D.I.P.
  2. Referitor la afirmația că ,, în urma constituirii comisiei dată pe DZU, în 23.03.2020, s-a procedat la intrarea în popota unității…..”este falsă conform adresei Penitenciarului Ploiești nr.B2-29113/PPPH/25.08.2021, punctul 2, care spune ,, Nu a existat dispoziție scrisă a directorului unității de constituire a comisiei de spargere a butucului de acces în popota unității și a ușii de acces în biroul responsabilului popotă din data de 23.03.2020”
  3. Referitor la afirmația doamnei Cristea Nicoleta cu privire la suma de bani găsită în biroul responsabilului popotă în valoare de 72 de lei, este falsă, conform PV 30453/01.07.2020, valoarea fiind de 139,10 lei, fapte detaliate în întâmpinarea către Parchet, din 25.04.2021, la care am atașat documente doveditoare.
  4. Referitor la afirmația doamnei Cristea Nicoleta, privind lipsa documentului cu evidența consumului, a procesului verbal de custodie sau a produsului brânză este falsă, fapt dovedit de PV 30453/01.07.2020, întocmit de Toma Magdalena, care a identificat atât produsul brânză, cât și procesul-verbal de custodie în documentele furate din biroul gestionarului și de existența căruia se cunoștea de la inventarierea lunară  din luna februarie 2020, efectuată tot de Polifrone Ciprian ca președinte de comisie  și documentele înregistrate în evidențele financiare din luna ianuarie 2020.
  5. Referitor la afirmația doamnei Cristea Nicoleta privind produsul varză murată, în care a specificat stoc 0 este falsă, fiind contrazisă de PV 30453/01.07.2020, întocmit de Toma Magdalena, care a identificat 114,20kg varză aflată într-un butoi PVC, în magazia beci unde comisia condusă de Polifrone Ciprian nu a inventariat, aspect confirmat de martorii Cruceanu Claudiu și Oprea Florin.
  6. Referitor la afirmația doamnei Cristea Nicoleta privind înlocuirea butucului de către Gestionarul Popotă  este falsă, această activitate dacă s-ar fi desfășurat ar fi fost efectuată de Gospodarul unității și cu aprobarea directorului unității.
  7. În zilele de Vineri 20.03.2020 și Luni 23.03.2020  doamna Cristea Nicoleta, fără a avea competența legală, a achiziționat ilegal alimente și a dispus ilegal demontarea butucului de la ușa biroului responsabilului popotă, pentru a ascunde spargerea și  infracțiunea de furt (conform declarației doamnei Dănescu Izabela.

Să sperăm că acest trio feminin format din Regină, Femeia fantastică și Rățusca noastră din poveste își vor împărtăși mulți ani poveștile într-o cameră comodă la Penitenciarul Târgșor. La Multi Ani!!! Cu executare!!! Vom reveni cu articolul „”Sfantul Matei Neprihanitul”. (Cristina T.).

N.R – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

Facebook Comments

Exclusiv

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, de inculpatul Tudose George Radu şi de intimaţii inculpaţi Lupu Mihai şi Nichita Vlad împotriva încheierii, din data de 18 martie 2024, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Ploieşti – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie. 

Magistrații Curtții de Apel Ploiești au decis, pe 18 martie, înlocuirea măsurii arestării preventive dispusă fată de inculpatul LUPU MIHAI și respectiv față de inculpatul NICHITA VLAD cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, a admis propunerea de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul TUDOSE GEORGE RADU, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2024 şi până la data de 21 aprilie 2024, inclusiv. Curtea de Apel (CA) Ploiești a admis propunerea de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpata LUPU MĂRIOARA pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2024 şi până la data de 21 aprilie 2024, inclusiv și a respins cererile de înlocuire a măsurii preventive a arestării preventive, respectiv a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar ca neîntemeiată.

Trebuie să precizăm că în acest mega-dosar al mafiei imobiliare din Ploiești multe persoane ÎNCĂ nu au depus plângeri penale din diverse motive (amenințări sau chiar suspecți) și pot să apară noi inculpați, noi suspecți, noi martori. În tentativa de a deruta organele de cercetare, grupul infracțional a pregătit cu lux de amânunte o schemă care, însă, a fost devoalată de anchetatori.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Desigur, și încadrările se pot schimba!

Din stenogramele intrate in posesia redactiei ziarului Incisiv de Prahova putem deduce ca implicarea tandemului chestorului Eduard Miritescu si comisarului Ginel Preda in protejarea mafiei White Tower va dinamita M.A.I, I.P.J Prahova si…surpriza…D.I.P.I!

Tentaculele WHITE TOWER continuă să uimească. Tupeul asa zisilor oameni de afaceri nu cunoaște limite, iar procurorii descoperă zilnic noi infracțiuni!

Ultima…descoperire o reprezintă rambursările ilegale de TVA încasate de Mihai si Mărioara LUPU, fără a avea prea multe documente în spate, si fără ca inspectorii ANAF să verifice atent situația.

În plus, indiciile conduc din ce în ce mai des spre fruntasii unui partid politic din Prahova si este o chestiune doar de câteva zile până când persoane importante vor fi aduse la audieri, cu mandat din partea procurorilor.

Reamintim faptul ca, „dezvoltatorul” imobiliar Mihai LUPU turnat de pseudo-ziaristul santajist si spagar Stavri Cătălin! Opt apartamente nu au fost suficiente pentru a asigura protecția!

Mihai Lupu si avocatul Vlad Nichita au fost plasați în arest la domiciliu, după 60 de zile de arest preventiv. Cine urmează în mega-țeapa White Tower?

În acest moment Ploieștiul este scena unui mare scandal cu apartamente de lux, cunoscut drept White Tower, unde proprietarul a vândut de șapte ori un apartament.

Ancheta în mega dosarul de înşelăciune cu apartamente construite în complexurile de locuinţe White Tower şi City Gate din Ploieşti a fost extinsă.

Santajistul si spagarul Catalin Stavri Stavri primește prin intermediari, soția și mama acestuia, 7 (șapte) apartamente. Două soția, cinci mama lui. În acest moment, ambele „păgubite” s-au înscris la masa credală. Într-un context în care apropiații  dezvoltatorilor imobiliari s-au înfipt la masa credală, pe lângă cei cu adevărat păgubiți, cu scopul vădit de a reduce la zero activele din patrimoniul firmei deținute de familia Lupu. Stategia pusă la cale cu lux de amănunte urmărea, de fapt, anularea despăgubirilor pentru cumpărătorii de bună credință.

Stavri, la rândul lui informat de politistii corupti din IPJ Prahova care au protejat aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata prin tandemul Miritescu-Ginel Preda, grupare infiintata chiar de fostul procuror „Portocala”, schimbă tabăra – în stilu-i caracteristic – și, la data de 11 ianuarie a.c.,, se prezintă de bună voie și nesilit de nimeni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Nu știm dacă Stavri a depus dovada achitării celor 7 apartamente (dintre care unul înstrăinat de mama acestuia).

Cert este că a urmărit să nu fie urmărit și l-a „sifonat” pe Lupu Mihai, conform surselor noastre judiciare, cum că știe că este cercetat și se așteaptă să fie arestat. Mai mult, spune el, Lupu l-ar fi înșelat și pe Nichita care îi este prieten.

Stilul caracteristic al santajistului spagar Catalin Stavri! Va suna cunoscut acest „Modus operandi” al santajistului si spagarului pseudo-ziaristului? L-a tradat pe Lupu asa cum a facut cu toti:

CamScanner 12-03-2023 (1)

Si dacă tot vorbim despre corectitudine, spaga a fost obținută de la mahărul „mafiei deseurilor” din Prahova, cel pe care Stavri îl calcă în picioare de ceva timp încoace, deoarece a refuzat sa ii mai dea spaga la santaje!

Pe acelasi principiu de golaniada, santajistul spagar il facea ulterior interlop pe prietenul sau de pahar, Fane Capatana care ii achita mesele!

In fotografia primită la redacție il arată pe STAVRI la masă cu FANE CĂPĂȚĂNĂ, dar si cu politisti din IJP PRAHOVA, semn că legăturile sunt extrem de multe. Poate acum se intelege atacurile si santajele media la care a aderat si un senator! Poate intelegem si protectia de care se bucura Muresan Catalin cel cu Bomba Ecologica de la Pleasa (cititi aici.) , dar si nasul Belu, prietenul de pahar al santajistului alaturi de un politist de la „flagrante”!

Sau va posta cu eterna „DOCUMENTARE” ca in cazul drogurilor. S-a documentat stand alaturi de „infractori”, chiar daca documentarea s-a lasat cu santaje si obtinerea de foloase ca cele de mai sus. Ulterior cu transformarea acestora in infractori si desfiintati in media santajista!

In poza de mai sus avem Gruparea de infractori (Catalin Stavri, Belu Claudiu si Muresan Catalin),  o grupare acoperita si protejata de politisti corupti din IPJ Prahova si de tandemul Miritescu – Ginel Preda – care sta alaturi de cel ce este numit acum infractor, Fane Capatana si alaturi de un politist din IPJ Prahova!

De altfel, sursele noastre susțin că foarte curând vor fi aduse la audieri si alte persoane din această grupare care a acaparat Ploiestiul! Sa vedem daca procurorul de caz a putut fi indus in eroare („pacalit”) de sifonarea santajistului si schimbarea taberei dupa modelul sau caractersitic. (Cristina T.).

N. R -In Prahova exista un pseudo ziarist santajist si spagar, pe numele lui STAVRI CATALIN , zis PESTE, care la varsta de 28 de ani, a fost implicat intr-un dosar penal.

Ancheta noastra are la baza rechizitoriul din dosarul nr. 85/D/P/2005, din 08.05.2006,  in care STAVRI CATALIN, zis PESTE a fost parte ca si consumator de droguri, alaturi de prietena sa de la acea vreme. In afara de numele intregral al jurnalistului vom da publicitatii doar initialele celor care au fost parte in dosar, pentru ca nu ei fac obiectul acestui material jurnalistic.

Persoanele sunt urmatoarele:

Inculpati

P.A., cercetat in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 2 alin 1 si art. 4 alin1 si art. 5 din Legea 143/2000

T.I.R., cercetat in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 2 alin 1 si art 4 alin 1 din Legea 143/ 2000

Invinuiti

S.M.S.

P.V.C.- ambii cercetati pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 2 alin. 1,2 din Legea 143/ 2000

STAVRI CATALIN

S.L.E.- ambii cercetati pentru savarsirea infractiunii prevazuta si pedepsita de art 4 alin. Din Legea 143/2000

Legenda

Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri

Art. 1

In prezenta lege termenii si expresiile de mai jos au urmatorul inteles:

  1. a) substante aflate sub control national – drogurile si precursorii inscrisi in tabelele-anexa nr. I-IV care fac parte integranta din prezenta lege; tabelele pot fi modificate prin ordonanta de urgenta a Guvernului, prin inscrierea unei noi plante sau substante, prin radierea unei plante sau substante ori prin transferarea acestora dintr-un tabel in altul, la propunerea ministrului sanatatii;
  2. b) droguri – plantele si substantele stupefiante ori psihotrope sau amestecurile care contin asemenea plante si substante, inscrise in tabelele nr. I-III;
  3. c) droguri de mare risc – drogurile inscrise in tabelele nr. I si II;
  4. d) droguri de risc – drogurile inscrise in tabelul nr. III;
  5. e) precursori – substantele utilizate frecvent in fabricarea drogurilor, inscrise in tabelul nr. IV;
  6. f) inhalanti chimici toxici – substantele stabilite ca atare prin ordin al ministrului sanatatii;
  7. g) consum ilicit de droguri – consumul de droguri aflate sub control national, fara prescriptie medicala;
  8. h) toxicoman – persoana care se afla in stare de dependenta fizica si/sau psihica cauzata de consumul de droguri, constatata de una dintre unitatile sanitare stabilite in acest sens de Ministerul Sanatatii;
  9. i) cura de dezintoxicare si supravegherea medicala – masurile ce pot fi luate pentru inlaturarea dependentei fizice si/sau psihice fata de droguri;
  10. j) livrarea supravegheata – metoda folosita de institutiile sau organele legal abilitate, cu autorizarea si sub controlul procurorului, care consta in permiterea trecerii sau circulatiei pe teritoriul tarii de droguri ori precursori, suspecti de a fi expediati ilegal, sau de substante care au inlocuit drogurile ori precursorii, in scopul descoperirii activitatilor infractionale si al identificarii persoanelor implicate in aceste activitati;
  11. k) investigatori acoperiti– politisti special desemnati sa efectueze, cu autorizarea procurorului, investigatii in vederea strangerii datelor privind existenta infractiunii si identificarea faptuitorilor si acte premergatoare, sub o alta identitate decat cea reala, atribuita pentru o perioada determinata.

Art. 2

(1)   Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

Art. 4

Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea,    transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri pentru consum propriu, fara drept, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

Art. 5

Punerea la dispozitie, cu stiinta, cu orice titlu, a unui local, a unei locuinte sau a oricarui alt loc amenajat, in care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit in asemenea locuri se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 5 ani si interzicerea unor drepturi.

Firul evenimentelor

Actiunea porneste in iunie 2005, cand un individ ( O.C) arestat in alta cauza, a sesizat organele de politie cu faptul ca T.I.R. in perioada 2003- 2004, impreuna cu sora sa si I.L.D ar fi consumat si comercializat droguri de risc si mare risc( cannabis si ectasy) pe raza municipiului Campina, pe care le procura prin intermediul lui S.M.S.

In luna octombrie 2005, T.I.R. a aflat de la prietenul sau P.A, ca acesta din urma ar fi procurat cannabis, motiv pentru care, pentru a testa calitatea drogului s-a deplasat in Ploiesti, unde P.A locuia fara forme legale si au consumat impreuna cannabis folosind o pipa confectionata artizanal de P.A.( aceeasi pipa pe care si STAVRI CATALIN, zis PESTE a folosit-o pe 24.11.2005, dupa cum veti vedea).

Odata cu aceasta sesizare a lui O.C, actiunea politistilor de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate( BCCO) s-a pus in miscare si primul pas a fost ascultarea/ inregistrarea convorbirilor telefonice,  pe baza autorizatiei nr. 2(23), din 06.11.2005, eliberata de Tribunalul Prahova in dosarul 8/PI/2005, asa cum se regaseste la fila 150- 154 din dosar.

In paralel, asa cum reiese din rechizitoriu, a fost interceptat si inregistrat telefonul inculpatului P.A., in baza autorizatiei nr. 42/ 27.11.2005, eliberata de Tribunalul Prahova

In dosarul 11/PI/2005, conform filei 217-230.

Atat dosarul lui T.I.R. cat si cel al lui P.A. au fost conexate intr-unul singur, respectiv 85/D/P/2005, din care va relatam faptele. Din iunie pana in octombrie lucrurile s-au miscat cu rapiditate, iar printre inculpatii si invinuitii invocati a fost infiltrat si un investigator acoperit, caruia o sa ii citam doar initialele din dosar, adica T.M. Astfel, tot ce se intampla era sub control, in primul rand prin implementarea investigatorului acoperit in grupul infractional si in al doilea rand prin ascultarea/ inregistrarea convorbirilor telefonice.

Un grup infractional in care „nimereste” si Stavri

Pentru ca, asa cum spuneam, BCCO avea totul sub control, orice aparitie in acel grup era stiuta in timp util si real. In baza interceptarilor telefonice s-a aflat ca in data de 24.11.2005 “ la domiciliul lui P.A. ( n.r- din Ploiesti, Soseaua Vestului, nr. 11, Bl. 1, ap. 100) urmeaza a se prezenta doua persoane identificate ca fiind STAVRI CATALIN, zis PESTE si S.L.E. care au solicitat inculpatului sa le ofere spre consum droguri. In seara aceleasi zile, cei doi au patruns in domiciliul inculpatului unde au consumat cannabis, impreuna cu acesta, folosind pipa confectionata artizanal”.

Interceptarea convorbirilor a scos la iveala faptul ca a doua zi, dupa chermeza la care a participat si jurnalistul STAVRI CATALIN, zis PESTE, P.A. urma sa se deplaseze la locuinta parintilor din Campina ca sa distribuie inculpatului T.I.R. o cantitate de droguri. Potrivit planului stabilit in seara de 24 octombrie, a doua zi P.A. s-a deplasat la Campina, doar ca pe drum a fost oprit de o echipa operativa formata din politisti ai BCCO si coordonata de un procuror care, dupa ce s-a legitimat a efectuat o sumara perchezitie corporala si a bagajelor, identificandu-se in geanta sa de umar pipa folosita in noaptea precedenta, la care a participat si STAVRI CATALIN, zis PESTE.

Chiar in aceeasi zi, in baza autorizatiei de perchezitie nr. 27 s-a patruns in imobilul din Soseaua Vestului, unde s-a efectuat o perchezitie ridicandu-se cantitatea de 38 de grame de materie vegetala cu ambalaj, ce se afla pe sifonierul din sufragerie dar si doua felii de paine pe care se afla materie vegetala arsa( fila 238- 254).

Sa vina comanda…Cannabis pe paine pentru jurnalist

Chermeza la care a participat STAVRI CATALIN, zis PESTE si unde s-a consumat cannabis pe paine i-a atras acestuia implicarea activa in dosarul 85/D/P/2005, ca si consumator, asa cum recunoaste in declaratia sa, care se regaseste la fila 83-85. Materia vegetala arsa, de pe cele doua felii de paine a fost supusa unei constatari tehnico- stiintifice la Laboratorul de Analize Fizico- Chimice- Droguri, din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, concluzionandu-se ca materia vegetala arsa cantareste, in sine, 15 grame si contine tetrahidrocannabinol(THC), substanta psihotropa biosintetizata de planta cannabis( fila 268- 271).

Pentru cei care nu stiu,  Cannabis sativa contine peste 400 de compusi pe langa substanta psihoactiva, delta-9-tetrahidrocannabinol (THC), o moleculă psihoactivă ce produce senzațiile asociate cu consumul de marijuana si  are ca efect principal, tulburarea de memorie. Poate aceasta e cauza care sta la baza povestii induiosatoare pe care STAVRI CATALIN zis PESTE a prezentat-o intr-o conferinta de presa din acea vreme.

Consecintele

Inainte de a va prezenta povestea credem ca este bine sa stiti ce consecinte a avut noaptea de pomina a jurnalistului de investigatii STAVRI CATALIN zis PESTE, atat pentru el cat si pentru ceilalti invinuiti sau inculpati, conform hotararii instantei. Dar nu inainte de a mai cita un pasaj important din rechizitoriu: “ Instanta de judecata urmeaza a se pronunta asupra aplicarii art. 33 lit. a din Codul Penal, privind concursul real de infractiuni, in cazul celor trei acte materiale  prin care P.A. a oferit droguri in vederea comercializarii si respectiv consumului propriu inculpatului T.I.R. si invinuitilor Stavri Catalin si S.L.E, precum si in cazul consumului de droguri practicat impreuna cu acestia”. De asemenea, mai este de remarcat ca “ Fapta invinuitilor Stavri Catalin si S.L.E intrunesc elementele constitutive ale infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000. Datorita faptului ca acestia au participat o singura data la consumul de droguri cu inculpatul P.A., neexistand elemente care sa conduca la concluzia ca acestia sunt implicati in traficul de droguri sau ca au si alte acte materiale specifice consumului de droguri, se apreciaza ca fapta lor nu prezinta pericolul social al unei infractiuni, urmand a se dispune fata de acestia scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei masuri cu caracter administrativ- amenda, in cuantum de 10.000.000 lei pentru fiecare”. In final, asa cum reiese din documentele pe care le am in fata, toti au fost scosi de sub urmarire penala, numai STAVRI CATALIN zis PESTE si prietena sa de la cea vreme au fost doar amendati, fiind scapati de Miritescu si Ginel Preda!.

In concluzie, Stavri a consumat cannabis pe paine, potrivit rechizitoriului si propriei sale declaratii.  Desi  faptele erau evidente, omu’ a incercat sa arunce pe politistii de la BCCO ca ar avea ceva cu el si ca va declansa un razboi personal cu acestia. Il vom cita mai jos cu franturi rupte dintr-un articol “bomba” scris de mana lui.

Falsa poveste din jurul consumului de droguri

Povestea tesuta de Stavri Catalin a avut un singur cuvant de ordine: DOCUMENTARE. In conferinta de presa, pe care tinut-o dupa ce a achitat amenda administrativa si tot procesul a fost incheiat, a incercat sa ne induioseze pe toti cei prezenti, ca a fost la fata locului in noaptea consumului de droguri, pentru o documentare care avea sa rupa gura targului printr-un articol ulterior. Daca documentare inseamna sa consumi cannabis pe paine, atunci documentare sa fie. Iata scuzele pe care le scrie jurnalistul, in 18.10.2007, in favoarea nevinovatiei lui:

“Acum, vreau sa povestesc pe scurt un fragment din VIATA mea, nu de cand m-am nascut ci de cand am intrat in presa. Bun. Vreau sa mentionez ca asta nu e vaicareala, pur si simplu vreau sa povestesc, hai sa zicem ca simt nevoia. Am crescut fara parinti( asta se leaga oarecum cu legaturile mele cu lumea interlopa) si acum 3 ani, Marin Marian( d’ale lui Mitica) de la TVR 2 a stat la o bere cu mine si cica “m-a citit” si mi-a propus sa lucrez in presa, la un prieten de-al lui, Mihai Nicolae( Misu) de la Viata Prahovei( VP). Victor Preda era redactor sef atunci la VP. Si aici incepe povestea mea ca ziarist…

Eu, care faceam tot felul de combinatii si castigam cam de 6-7 ori salariul de la VP, am acceptat pur si simplu sa muncesc…Ma bucuram ca renuntasem la viata de Golan si castigam multi bani muncind”. De aici incolo vine povestea <<documentarii>>.

“…Ei bine, dupa un articol intitulat ( parca, nu-mi amintesc preabine) <<Canabis pe toate strazile>>, Crima Organizata a trecut la cosit si s-a gandit cum sa ma lege la gura. Sansa lor a venit imediat, dupa ce un fost prieten de-al meu mi-a spus ca-mi da pe tava o retea de traficanti, cu conditia sa ii spun unde gaseste canepa( canabisul). Am acceptat si am demarat o ancheta, martori imi sunt doi politisti ( surse de-ale mele). Problema a intevenit cand seful de la Crima Organizata, comisarul sef Eugen Serghie m-a contactat sa-mi spuna ca nu trebuia sa scriu ce am scris si ca nu exista canepa pe strada. Atunci am comis-o rau de tot,  asta pentru ca m-am dus la Podul de Lemn de langa caminul Rafinorilor si am rupt o craca dintr-o planta de canepa si i-am trantit-o pe birou lui Serghie. A luat foc. A mentionat ca poate sa ma aresteze pentru simplul fapt c-am pus mana pe rahatul ala de iarba. Cica asa era legea. Imediat, am fost filat. Mi s-au ascultat telefoanele si asa am ajuns la cel care-mi promisese ca-mi da pe tava reteaua de traficanti”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Care sunt avantajele unui serviciu de inchirieri auto profesional

Publicat

pe

În lumea agitată a secolului 21, mobilitatea este o necesitate vitală, iar călătoriile sigure și eficiente devin tot mai importante pentru fiecare dintre noi. În special în această perioadă în care distanțarea socială și igiena personală sunt prioritare, transportul în comun poate să nu fie întotdeauna cea mai bună opțiune. Mai ales atunci când ai de transportat bagaje voluminoase sau când urmează să parcurgi distanțe mai mari, apelarea la serviciile de închirieri auto din București devine o soluție practică și convenabilă. Drumurile lungi cu mijloacele de transport în comun pot fi nu doar incomode, dar și nesigure în această perioadă de incertitudine și schimbare constantă. În plus, gestionarea bagajelor în aglomerația din stațiile de autobuz sau de tren poate fi o provocare suplimentară, iar riscul de expunere la aglomerație poate pune în pericol sănătatea și siguranța ta. În acest context, închirierea unei mașini devine o alegere inspirată pentru a asigura mobilitatea ta într-un mod sigur și eficient.

Serviciile de inchirieri Bucuresti ofera o gama diversificata de optiuni potrivite pentru diferite nevoi și preferințe. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină compactă pentru deplasări în oraș sau de un SUV spațios pentru călătorii mai lungi, ai posibilitatea să găsești vehiculul perfect care să îți satisfacă cerințele. În plus, multe companii de închirieri auto oferă opțiuni suplimentare, precum asigurări comprehensive și asistență rutieră, pentru a-ți asigura că ai parte de o experiență de închiriere fără griji. Închirierea unei mașini îți oferă libertatea de a-ți stabili propriul program și de a-ți planifica călătoria în funcție de propriile preferințe și necesități. Poți să faci opriri sau deviații neașteptate, să explorezi locuri noi și să te bucuri de confortul și intimitatea unei călătorii personale. Cu un vehicul închiriat, ai control total asupra călătoriei tale și poți să te concentrezi pe experiența în sine, fără griji legate de transportul public sau alte obstacole întâlnite pe drum. Inchirierea unei mașini din București este o soluție practică și sigură pentru a asigura mobilitatea ta într-un mod eficient și confortabil. Indiferent dacă călătorești în interes personal sau în scopuri de afaceri, serviciile de închirieri auto îți oferă flexibilitatea și libertatea de care ai nevoie pentru a-ți bucura de o călătorie fără griji și plină de aventură. Iata care sunt avantajele de care te vei bucura daca ii alegi pe cei de la Inchirieriauto-bucuresti.com ca parteneri pentru serviciile de inchirieri auto.

Program non stop atat in capitala cat si in aeroport

Într-o lume în continuă mișcare, serviciile de închirieri auto devin din ce în ce mai esențiale pentru oamenii care caută soluții flexibile și convenabile pentru deplasările lor. Fie că ești un localnic care dorește să exploreze frumusețile orașului sau un călător care sosește în București pentru o vizită de afaceri sau o vacanță memorabilă, compania noastră este aici pentru tine, oferind un program de lucru non-stop, atât în capitală, cât și pentru cei care opteaza pentru un serviciu de inchirieri auto Otopeni. Flexibilitatea este cheia când vine vorba de planificarea unei călătorii, iar programul non-stop al companiei noastre îți oferă libertatea de a alege momentul potrivit pentru închirierea unei mașini, indiferent de ora sosirii tale în capitală sau în aeroportul Otopeni. Poți să te bazezi pe noi în orice moment al zilei sau al nopții, pentru că suntem aici pentru a te asista și a-ți oferi servicii de închirieri auto de încredere, în orice condiții.

Cu un program de lucru non-stop, suntem dedicați să îți oferim o experiență fără griji și să te ajutăm să te bucuri de călătoriile tale în cel mai confortabil mod posibil. Indiferent dacă ajungi în București la primele ore ale dimineții sau la miezul nopții, poți conta pe echipa noastră să fie acolo pentru tine, gata să te îndrume către mașina potrivită pentru nevoile tale și să te sprijine în întreaga ta aventură. În plus, beneficiind de un program non-stop, poți fi sigur că vei putea returna mașina închiriată în orice moment convenabil pentru tine, fără a fi nevoit să te îngrijorezi în legătură cu restricțiile de program sau programările stricte. Ne dorim să-ți oferim flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te concentra pe experiența ta de călătorie și pentru a te bucura la maxim de fiecare moment petrecut în București și în împrejurimi. Astfel, cu programul nostru de lucru non-stop, te asigurăm că vei avea acces la servicii de închirieri auto de încredere și că vei putea să îți planifici călătoria în funcție de propriul ritm și preferințe. Indiferent de ora sau de ziua sosirii tale, suntem aici pentru tine, gata să te ajutăm să îți transformi călătoria într-o experiență memorabilă și fără stres.

Flota diversificata de masini

În lumea agitată în care trăim, flexibilitatea și comoditatea sunt elemente cruciale în fiecare aspect al vieții noastre, iar atunci când vine vorba de călătorii, acestea devin cu atât mai importante. În București și la Aeroportul Otopeni, companiile de închirieri auto se străduiesc să ofere o gamă diversificată de mașini, satisfăcând nevoile și preferințele fiecărui călător. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini de dimensiuni mai mici și economice sau a unei mașini de lux pentru a-ți rafina experiența de călătorie, serviciul de rent a car din București Otopeni are tot ceea ce îți poți dori. Companiile de închirieri auto îți oferă opțiuni avantajoase dintr-o varietate de game, inclusiv mașini compacte, mașini de familie, SUV-uri, limuzine și chiar mașini de lux, pentru a răspunde cerințelor diverse ale clienților.

Atunci când te gândești la călătorii de afaceri sau de agrement, flexibilitatea este esențială. Fie că ai nevoie de o mașină pentru o întâlnire importantă sau pentru a explora frumusețea țării, companiile de rent a car Bucuresti Otopeni sunt acolo pentru tine, oferindu-ți posibilitatea de a alege mașina perfectă pentru fiecare ocazie. În plus, prin intermediul serviciilor de închirieri auto, ai avantajul de a putea alege mașina potrivită în funcție de bugetul și preferințele tale. Indiferent dacă preferi o mașină compactă și economică pentru călătoriile zilnice sau un SUV spațios pentru aventurile în natură, companiile de închirieri auto îți pun la dispoziție o gamă variată de opțiuni, astfel încât să poți călători în confort și stil.

Mai mult decât atât, serviciile de închirieri auto din București Otopeni vin la pachet cu o serie de avantaje suplimentare, precum asistență rutieră 24/7 și asigurări cuprinzătoare, care îți oferă liniștea și siguranța de care ai nevoie în timpul călătoriilor tale. În concluzie, alegerea unei companii de închirieri auto din București Otopeni îți oferă acces la o gamă diversificată de mașini, care să corespundă fiecărei nevoi și fiecărui buget. Indiferent de destinație sau de tipul călătoriei tale, serviciul de rent a car îți oferă flexibilitatea și libertatea de a călători în stilul tău, fără griji sau complicații. Daca ai nevoie de o oferta profesionala si personalizata de inchirieri auto Inchirieriauto-bucuresti.com te poate ajuta cu solutii atractive.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

PENITENCIARUL PLOIESTI/ZIUA SI PROBLEMELE !

Publicat

pe

De

Aflam pe surse  ca saptamana aceasta, angajati si fosti angajati, actuali pensionari, toti implicati in dosarul “popota” au fost chemati la audieri, pe rand sau toti odata , asta mai putin conteaza . Zilele trecute o parte dintre acestia s-au aflat in incinta penitenciarului , probabil sa mai puna lucrurile in ordine .

Nu stim ce va fi, dar stim ca audierile in dosarul cu pricina continua .

Va reamintim ca o fosta angajata a reclamat faptul ca i-au disparut sume de bani din biroul, din incinta penitenciarului, coordonat, daca se poate spune asa, in continuare de imputernicitul Matei Valentin.

Pentru ca suntem interesati de problemele  din sistemul penitenciar ne parvin si informatii.

Asadar, astazi, in jurul orei 10.20 a fost apelat serviciul unic de urgenta 112 si s-a cerut sprijin medical, deoarece un detinut care se afla in autospeciala de transport detinuti si-a provocat multiple plagi pe antebrate si in zona gatului , in final inghitind o lama.

A fost nevoie ca autospeciala de transport detinuti sa debarce detinutul in curtea penitenciarului Ploiesti pentru a primi ingrijiri medicale de urgenta .

La fata locului au ajuns si doua autospeciale SMURD care au reusit sa opreasca sangerarea detinutului si sa-l transporte de urgenta la spital, deoarece acesta pierduse o cantitate considerabila de sange fiind aproape de inconstienta.

A fost nevoie de vreo 20 minute pentru ca, conducerea penitenciarului sa constituie o escorta, cu lucratori de prin alte sectoare pentru a transporta detinutul la spitalul judetean Ploiesti.

Lipsa de reactie spunem noi, dar nu ne mai mira absolut nimic, cand vine vorba despre penitenciarul Ploiesti.

De-a lungul timpului am scris despre demisii dubioase, amintim demisia unui doctor in stiinte economice, care luase examenul de director economic; despre legaturile directorului Matei Valentin cu secretara Anghelache, pe care insista sa o mentina in functie si nu era pusa la dispozitie conform dispozitiilor legale; despre angajarile dubioase ale unor rude; despre influientarea comisiei de disciplina cadre; despre influienta in comisia de selectare la munca a detinutilor; despre faptul ca angajatii au fost  muscati de plosnite ; despre evadarile care au speriat zile bune locuitorii Ploiestiului; despre nerespectarea Acordului Colectiv , despre apropierea sa (co)interesata de interlopi din mafia deseurilor (prin „livrarea” de „muncitori”/”arestati” cu precadere spre aceasta caracatita, totusi nu putem intelege incapatanarea ANP de a-l tine in functie atata vreme .

Ii amintim domnului Matei Valentin ca orice inceput are si un sfarsit si mereu este bine sa pleci cu fruntea sus , nu cu capul plecat, in situatia dumnealui suntem convinsi ca va fi varianta a doua.

BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa a INCALCAT TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU cu sprijinul detinutilor „livrati” de „Zeus”, pe numele lui de scena  – a directorului Matei Valentin, sprijin COINTERESAT. Grupare acoperita de ofiteri CORUPTI din IPJ Prahobva si de la varful MAI!

.

Vom reveni, cu drag! (Cristina T,).

https://www.incisivdeprahova.ro/2023/10/30/la-piovra-caracatita-a-fost-inventata-chiar-la-penitenciarul-ploiesti-cica-italienii-vin-sa-ia-lectii-direct-de-la-comisarul-sef-de-politie-penitenciara-valentin-matei-imputernicit/

 

IMIXTIUNI SINDICALE LA PENITENCIARUL PLOIEȘTI/Directorul IMPUTERNICIT al Penitenciarului Ploiești tot mai aproape de o NOUA plângere penală!

Cine se mai afla in spatele”Bombei ecologice de la Pleasa”: un personaj de la DIICOT, tatal personajului cu firma de deratizare si contracte cu administratia Volosevici/Contracte de „parandarat”?

Clanul Matei caută noi membri pentru Penitenciarul Ploiești/Comisarul șef de poliție penitenciară, Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, incapabil sa mai controleze unitatea revoltata si își dă cu stângul în dreptul

Clanul Matei caută noi membri pentru Penitenciarul Ploiești/Comisarul șef de poliție penitenciară, Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, incapabil sa mai controleze unitatea revoltata si își dă cu stângul în dreptul

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată chiar la Penitenciarul Ploiesti, cică italienii vin să ia lecții direct de la Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT

IN TIMP CE ANP și MJ FAC FIGURATIE, CARACATITA DIN PENITENCIARUL PLOIEȘTI SE EXTINDE

Încrengături periculoase!/ANP- Penitenciarul Ploiești (Zeus)!/Domnul director IMPUTERNICIT la comanda Penitenciarului Ploiești nu se oprește din ilegalități

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată chiar la Penitenciarul Ploiesti, cică italienii vin să ia lecții direct de la Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT

Comisii ILEGALE de selecționare la muncă a deținuților la Penitenciarul Ploiești!/Penitenciarul Ploiești, o umbra a instituției etalon de alta dată !

Ministerul Justiției și Penitenciarul Ploiești: Circul de la Ploiesti!

Ministerul Justitiei cu „geana” pe Penitenciarul Ploiesti

TRIUMVIRATUL – Penitenciarul Ploiești nu reușește să scape de scaieți

Hades contra Penitenciarul Ploiești -Cursuri de asuprire-

Din nou revenim la Mânăstire!/Ați ghicit!  Penitenciarul Ploiești!/ Subiectul nostru Maica stareță ,, Magdalena”(Toma Magdalena)/Update – Drept la Replica

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized16 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

EvenimentO zi inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

UncategorizedO zi inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

UncategorizedO zi inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Exclusiv5 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

EvenimentO săptămână inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Care sunt criteriile importante de luat în considerare atunci când se alege un apartament în București? Care sunt criteriile importante de luat în considerare atunci când se alege un apartament în București?
AfaceriO săptămână inainte

Care sunt criteriile importante de luat în considerare atunci când se alege un apartament în București?

Alegerea unui apartament în București poate fi o decizie complexă, dată fiind varietatea de opțiuni disponibile și diferitele aspecte de...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

UncategorizedO săptămână inainte

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Știrile Săptămânii