Connect with us

Exclusiv

Premeditare si musamalizare ordinara a politiei din Prahova/Un nou atac ordinar asupra Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Premeditare si musamalizare ordinara a politiei din Prahova, sunt singurele cuvinte care ne vine în minte.

Ieri dimineata, reprezentantul legal al ziarului Incisiv de Prahova a avut parte de un nou atac la integritatea sa si a bunurilor sale, urmat de umilire si o musamalizare ordinara.

Conducerea IPJ Prahova acopera o grupare de crima organizata si s-a ajuns in situatia ca IPJ Prahova sa fie bataia de joc a infractorilor combinati cu administratia locala. Protejarea acestei grupari este efectuata de la nivelurile 2 si 3 din cadrul conducerii IPJ Prahova, asa cum am precizat in repetate randuri.

INTIMIDAREA si compromiterea unui jurnalist din publicatia noastra in scopul de a se stopa dezvaluirile despre aceasta grupare din care face parte

Prin interpusi s-a vandalizat autoturismul jurnalistului in cauza, pentru a il intimida prin teroare. (Somn usor si lin IPJ Prahova)!
Prima vandalizare a avut loc la cateva zile dupa dezvaluirea noastra privind declaratiile sale ca il va schimba pe seful Politiei Municipiului Ploiesti de la acea data si a fost dat afara din partidul unde indeplinea functia de trezorier, normal – „omul” primarului Andrei Volosevici, precizam intr-un articol.
Ultima vandalizare a avut loc dupa inceperea serialului nostru: Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare in „Republica de la Ploiesti”/Operatiuni dolosive, mite, falsuri si abuzuri grosolane, precizam in ultimul articol pe aceasta tema.

Dupa cele 4 vandalizari ale autoturismului (ultimele doua fiind transformate in dosare penale, unul la Sectia 3 Politie, altul la Sectia 2 Politie), dupa ce mama acestuia a fost pradata de o suma importanta de bani (prin metoda instalatorul), dupa ce toate aceste dosare penale au batut pasul pe loc in mod suspect, la jumatatea lunii ianuarie 2023, jurnalistul in cauza a informat prin adresa oficiala sectia de politie de care apartine ca, pentru protectia sa, a familiei si ale bunurilor sale au fost montate la apartament mai multe camere video si ca datele vor fi utilizate doar in scopul protectiei, cunoscand si respectand prevederile  RGPD.

Cum vandalizarea autoturismului nu se mai putea efectua fara ca aceste actiuni sa fie filmate, gruparea a gasit o alta modalitate.

Filmul pe scurt

Ieri dimineata, in jurul orelor 09.20, pe strada Centura Ploiesti Vest Ploiesti, un autoturism marca volkswagen (o „janghina” de masina) l-a sicanat in trafic pe jurnalistul nostru, fiind in repetate randuri aproape sa il loveasca din spate pe acesta.

Accidentul nu s-a produs pe DN72, probabil ca aceasta grupare nu aveau relatii la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, accidentul trebuia produs pe raza de competenta al Biroului Rutier Ploieşti.

Cand jurnalistul nostru a ajuns la intersectia cu strada Gh. Grigore Cantacuzino, la baza podului, oprind pentru a se asigura, autoturismul care l-a sicanat a intrat violent in spatele masinii jurnalistului.

Din nefericire pentru cel ce conducea autoturismul volkswagen, in spatele acestuia se afla un jeep cu doua persoane care au asistat atat la sicanarea din trafic cat si la accidentul intentionat.

Nesuferind de „paranoia” sau de mania persecutiei, jurnalistul nostru a incercat sa incheie pe cale amiabila acest accident, dar conducatorul autoturismului volkswagen, foarte agitat, a refuzat.

Acest refuz l-a pus pe ganduri pe jurnalist, avand in vedere ca sambata tocmai se publicase in ziarul Incisiv de Prahova un nou articol despre aceasta grupare, si intotdeauna vandalizarile s-au efectuat exact, ca printr-o coincidenta, imediat dupa publicarea unor astfel de articole despre aceasta grupare de crima organizata.

Contrariat, jurnalistul nostru s-a deplasat la Biroul Rutier Ploieşti, pentru a raporta incidentul. Contrariat a fost deaorece nimeni nu ar risca sa nu incheie conventie amabila riscand sa ramana cu permisul suspendat.

Cand a ajuns la Biroul Rutier Ploieşti, toate suspiciunile jurnalistului s-au transformat in certitudini.

Persoana care il accidentase se afla deja acolo si ranjea.

Jurnalistul nostru a avut parte de o umilire de zile mari din partea unui politist de la acest birou, umilire pe care nu a inteles-o decat, cand, dupa repetate rugaminti de a ii afla numele agentului, acesta s-a prezentat: Palas Tiberiu!

Jurnalistul nostru doar atat a specificat: „Aaa, sunteti persoana despre care s-a scris in ziarul nostru de aceea aveti un asemenea comportament oribil fata de subsemnatul”.

Umilirea si musamalizarea ordinara a continuat. In momentul cand jurnalistul nostru se afla cu spatele, asezat pe scaunul de la biroul de la intrare pentru a completa declaratia, agentul Palas Tiberiu a strigat ca persoana care a condus autoturismul volkswagen are alcolemia zero, „uitati”, chiar daca jurnalistul nostru era cu spatele.

Cand jurnalistul nostru l-a rugat sa repete testul deoarece el nu a vazut cum era legal sa vada daca persoana in cauza era sub influenta alcoolului, marele noastru agent a specificat ca nu este nevoie, ca a constatat el ca organ. Toate aceste umiliri s-au efectuat in prezenta unui martor, una din persoanele din Jeep-ul care a asistat atat la sicanarile din trafic, cat si la accident. Tupeu, nu gluma!

Umilirea si musamalizarea ordinara se poate vedea din avion, jurnalistul nostru realizand ca totul a fost o facatura ordinara in momentul in care, iesit cu scarba din aceasta institutie, a citit procesul-verbal seria PPHX 637070, prin care marele nostru si brav agent ca „organ” de nadejde ce face cinste IPJ-ului Prahova a specificat ca personajul care l-a accidentat pe reprezentantul nostru nu numai ca nu a ramas cu permisul suspendat, ci a primit doar AVERTISMENT si 3 puncte de penalizare. Deci, dragi interlopi, luati niste „janghine” de masini si treceti la accidentat incomozii! IPJ Prahova va protejeaza!

Daca asta NU este manarie, pe fata, atunci care mai poate fi?  Cum sa mai aiba incredere populatia in IPJ Prahova? Chiar ne pune pe ganduri daca cele cateva dosare penale mai sus mentionate nu sunt finalizate datorita unor protectii suspecte acordate acestei grupari de crima organizata. Vom reveni, cu mentiunea ca nici macar NU mai asteptam un punct de vedere din partea conducerii IPJ Prahova, deoarece noi, personal, NU mai avem incredere in aceasta institutie! (Cerasela N.).

In urma dezvaluirilor noastre din data de 26.11.2021 si urmare a reactiei prompte si profesionale a conducerii IPJ Prahova , „cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti), cu o ură puternică si o sete de răzbunare nestăpânită, a trecut la acte de vendetă

CUM A AJUNS IPJ PRAHOVA BĂTAIA DE JOC A INFRACTORILOR LOCALI COMBINAȚI CU ADMINISTRATIA LOCALA

Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL își schimbă părul, dar năravul, ba!

 

Batrana jefuita prin metoda „instalatorul”/Reactie rapida a profesionistilor de la Sectia 2 Politie si Politia Municipiului Ploiesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul Premeditare si musamalizare ordinara a politiei din Prahova/Un nou atac ordinar asupra Incisiv de Prahova apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments

Exclusiv

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicat Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL  –  s-a spanzurat, Paun Catalin, precizam intr-un articolul precedent.

Modus operandi

Fosta firmă Cataoil Production SRL și-a schimbat denumirea dupa cateva dosare penale și în prezent se numește Recop Recycling SRL.

Cataoil cumpara paleti de la diferite firme, in mod fictiv, de la anumite doamne care sunt arestate in prezent la Bucuresti in afacerea „Ghighiu” (cu perchezitiile privind produsele petroliere) si le revindeau catre firme fantome precum ADEPAL, ECOPAL, etc. Surse din anturajul „celebrului” Muresan Catalin ne-au pus la dispozitie documente pe care le vom publica in acest serial. De remarcat este faptul ca acesti paleti buclucasi sunt doar scriptic in contabilitatea firmei si cantitati importante de paleti au fost achizitionate cu tiruri de la „Chichirez” si firmele coordonate de acesta (Cimbrul, Eftelar, etc). Vom reveni cu amanunte picante cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova (si nu numai).

Reamintim ca, povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.

                                                           Echilibristica incercata de APM Prahova

La data de 18.11.2022, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova, prin adresa nr 239025/18.11.2022, au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”, precizand in clar: reprezentantii Recop Recycling SRL Pleasa NU au respectat prevederile legale!

Mai mult, prin adresa nr 149166/25.11.2022, IPJ Prahova confirma si ca Recop Recycling SRL Pleasa NU a respectat NICI legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021.

Prin aceste doua adrese, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat in TOTALITATE dezvaluirile noastre de la inceputul investigatiilor noastre din serialul „Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark”.

Nu am publicat raspunsurile IPJ Prahova si modul operativ in care aceasta institutie si-a facut datoria (chiar daca confirma in totalitate dezvaluirile noastre) pentru a monitoriza reactiile Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin (atat noi cat si organele de specialitate). 

Si, bine am facut!

Astfel, sursele noastre l-au reperat pe interlopul Muresan Catalin, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar la Cabinetul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, unde s-a plans ministrului de resort ca este „fata mare” si ca respecta in totalitate legea si legislatia in vigoare dar este „haituit” pe nedrept de Incisiv de Prahova (saracutul „cu duhul” interlopul Muresan Catalin care habar NU avea ca deja organele de cercetare penala din IPJ Prahova ne confirmase ca a incalcat legea si legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021, EXACT ce am dezvaluit si noi).

Tot fara sa stie ca avem confirmarea dezvaluirilor noastre, interlopul Muresan Catalin si Recop Recycling SRL Pleasa, prin acelasi „modus operandi” a incercat sa ne intimideze.

Astfel, mai intai, prin anumite interpusi a incercat sa stopeze dezvaluirile noastre si/sau sa acrediteze ideea falsa ca „favorulile oferite Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti  (unde erau trimisi la munca detinuti) ERAU „FAVORURI OFERITE pe baza relatiilor de “prietenie” si NU de “dependenta”.

Cum dezvaluirile noastre au continuat (avand si confirmarea totala a organelor de cercetare penala), tupeul interlopului Muresan Catalin, Recop Recycling SRL Pleasa si al crimei economico-financiar organizate din care fac parte, prin acelasi „modus operandi”, a incercat sa ne intimideze, pe modelul consacrat.

Reamintim ca, la toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Mai mult, interopul Muresan Catalin a amenintat si santajat oameni de afaceri, a amenintat integritatea sotiilor acestora si al copiilor acestora prin metode specifice crimei organizate iar dosarele penale pe numele acestuia sunt „oprite” de „maini nevazute” pentru necunoscatori (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA).

Iata ca, dupa reactia profesionala si rapida a IPJ Prahova, a Prim-ministrului României – reactioneaza si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode,  prin I.G.P.R care  sesizeaza organele de cercetare penala competente cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala!

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Credem ca cei de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova „pot” oferi explicatii despre cum a fost posibil ca pe sub „nasul lor” sa se dezvolte o astfel de grupare de criminalitate economico-financiar-organizata si un adevarat atantat la siguranta nationala prin „Bomba ecologica de la Pleasa”.

Este de mentionat si echilibristica incercata de APM Prahova care incearca sa paseze toata vina pe Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova. Ar fi avut sens aceasta „pasare” a responsabilitatii daca Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopului Muresan detineau autorizatie de mediu integrata, pana la proba contrara sunt in aceeasi culpa:

Referitor la incercarile de indimidare ale Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin reiteram ce am declarat in primul episod din acest serial: investigatia NU poate fi oprita, NU putem fi intimidati si vom devoala toate increngaturile din aceasta caracatita.

Nu ne este teama nici de clanurile interlope de prin Galati si/sau ale oamenilor politici din aceea zona care ofera protectie asa cum NU ne este teama nici de clanurile autohtone de prin Barcanesti de unde Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopul Muresan Catalin isi primeste „lumina” si anumite resurse finaciare.

Asa cum am precizat inca de la inceputul primului episod, dupa ce vom primi TOATE raspunsurile de la toate institutiile sesizate vom reveni cu documente si inregistrari audio concludente/explozive/explicite privind aceasta grupare de crima organizata.

Pana in prezent au reactionat prompt IPJ Prahova, Prim-ministrul României (prin Corpul de control al prim-ministrului) si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prin I.G.P.R care a sesizat organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala:

 

:

Ramane suspecta tacerea celor de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova si nu vrem sa facem conotatii, deocamdata, cu privire la comasarea de rezervisti MAI in aceste institutii.

Reamintim ca, in data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate IPJ Prahova ne va raspunde oficial si in aceasta speta):

   

„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A. (societate care si-a transformat numele in Recop Recycling SRL, si ca o scuza, nu este la DNA dosarul ci, la DIICOT).
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga – NU AM UITAT DE ACEASTA PROMISIUNE), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
In mod surprinzator pentru investigatia noastra, in ecuatia „Bomba ecologica de la Pleasa”, a aparut si Grupul chinez Haier care detine o fabrica de 53 mil. euro in Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

.

                           

Vom reveni, cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

N.R – Asteptam si monitorizam infiintarea firmei de paza cu un alt renumit interlop din Prahova si contractele obtinute, mai ales ca la CSM Ploiesti s-a „plantat” primul om de incredere!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

5 motive pentru care sa mergi la un logoped cu copilul tau

Publicat

pe

De

Copilul tau are 3 – 4 ani, insa inca nu vorbeste deloc sau stalceste cuvintele? Apeland la un logoped Bragadiru, ii oferi micutului tau sprijinul de care are nevoie pentru a comunica usor si fluent, dar si de a invata cum sa se obisnuiasca cu tot ce inseamna sunetele si cuvintele.

Specialistul ii vine in ajutor celui mic, ajutandu-l prin intermediul unor exercitii specifice si incurajandu-l constant! Mai multe despre un logoped Bragadiru vezi aici.

Care sunt semnele care iti indica sa mergi la un logoped Bragadiru cu copilul tau?

Copiii invata si descopera lumea inconjuratoare din primul moment al vietii lor. Daca la inceput ganguresc, ulterior incep sa scoata vocale, iar abia apoi sa spuna cuvinte intregi. In cazul in care observi intarzieri in procesul de dezvoltare, este indicat sa-ti notezi toate semnele pe care le observi. De exemplu, daca micutul tau refuza complet sa vorbeasca sau intampina dificultati in a pronunta corect cuvintele si sunetele, inseamna ca este momentul sa iei atitudine.

Un alt aspect important, pe care e bine sa-l iei in considerare este acela ca nu toti copiii se dezvolta la fel. Nu te speria daca micutul tau nu vorbeste de la 1,5 – 2 ani. Da-i timp! Daca observi ca nici pana la 3 ani nu vrea sa comunice cu tine, abia atunci apeleaza la un specialist!

Cum se desfasoara sedintele la logoped?

In prima sedinta la logoped, specialistul va incerca sa-ti cunoasca copilul, sa il faca sa vorbeasca, pentru a-si da seama de diagnosticul potrivit. In functie de aceasta prima analiza, medicul va putea concepe un plan personalizat de exercitii cu ajutorul carora micutul tau sa inceapa sa vorbeasca corect.

Miogimnastica este deseori utilizata in cadrul sedintelor de logopedie, fiind vorba despre exersarea muschilor fetei si a limbii. Mai exact, logopedul il va invata pe cel mic sa se strambe, pentru a obtine un nivel ridicat de flexibilitate. In timp, aceasta practica este eficienta pentru o vorbire corecta si fluenta.

Respiratia conteaza!

Respiratia are un rol esential in ceea ce priveste comunicarea. De exemplu, foarte multi copii inpira si expira pe gura, in vreme ce respiratia corecta presupune inspiratia pe nas si expiratia pe gura. Atunci cand aerul iese din cavitatea pulmonara, el trebuie sa strabata laringele si faringele: doar astfel va putea micutul tau sa pronunte suntele corect.

Cat de frecvente trebuie sa fie sedintele?

In cazul in care te intrebi cat de des ar trebui sa mergi cu copilul tau la logoped, raspunsul este unul simplu: de cel putin 2 – 3 ori pe saptamani. Chiar daca iti poate parea prea mult, medicul specialist trebuie sa lucreze intens cu fiecare pacient in parte, astfel incat sa-i ofere increderea de care are nevoie si sa-l ajute sa invete cum sa pronunte fiecare sunet in mod corect!

Prima ora de acomodare este esentiala!

Ca parinte trebuie sa ii acorzi logopedului cel putin o sedinta de acomodare cu micutul tau. La randul sau, copilul trebuie sa capete incredere in medicul specialist, sa inteleaga ce se intampla in cadrul sedintelor, dar si cum sa realizeze corect exercitiile care ii sunt recomandate.

Daca nu iei masuri la momentul potrivit in ceea ce priveste modul in care comunica micutul tau, risti ca acesta sa sufere mai tarziu. Vorbirea influenteaza si alte functii. De exemplu, copilul se poate confrunta cu probleme cand vine vorba despre cum mananca si poate avea de suferit in societate.

OnixOptim.ro te invita sa descoperi aici medici cu experienta, care iti vin in ajutor! Incepand de la cel mai bun logoped, pana la un medic de familie excelent sau posibilitatea de a face o gama larga de analize, clinica din Bragadiru este mereu deschisa pentru tine!

Date de contact:

Telefon: 0723.019.008 / 0751.077.660

E-mail: contact@onixoptim.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Cauți un cămin de bătrâni potrivit pentru seniori? Află cum să-l alegi!

Publicat

pe

De

Ești în căutarea unui cămin de bătrâni unde să ai certitudinea că părinții sau bunicii tăi se vor simți bine pe termen lung? Înainte de a te opri la un azil anume, important este să știi care sunt elementele pe care ar trebui să le iei în considerare.

De la medicii cu care colaborează un cămin de bătrâni, până la alimentația pe care o oferă seniorilor și la modul în care arată camerele, toate sunt aspecte esențiale! Vrei să afli mai multe? Despre un cămin de bătrâni gasesti aici toate informațiile.

Alege un cămin de bătrâni care colaborează cu medici de specialitate

Când ajung la o vârstă înaintată, seniorii încep să aibă probleme cu sănătatea, motiv pentru care este recomandat să alegi un azil care colaborează cu un medic de familie, cu un chirurg, un ortoped, un cardiolog, dar și cu un nutriționist. Serviciile pe care acești doctori le oferă sunt esențiale pentru bătrâni. De exemplu, nutriționistul colaborează în permanență cu bucătarul, oferindu-i sfaturi despre cum să pregătească o mâncare gustoasă, dar sănătoasă pentru părinți și bunici.

Spații comune și dormitoare

Un alt aspect esențial, care contează este referitor la modul în care este împărțit spațiul propriu zis. De exemplu, dormitoarele trebuie să fie mobilate și echipate corespunzător, astfel încât seniorii să se bucure de confortul pe care îl merită. Ideal este ca în fiecare cameră să existe un televizor, pe care bunicii și părinții să îl poată utiliza ori de câte ori își doresc.

În ceea ce privește spațiul comun, acesta trebuie să fie amenajat în așa fel încât seniorii să poată petrece timp de calitate aici, fie că doar stau și discută, fie că aleg să joace șah, table sau cărți.

Alimentație

Alimentația este întotdeauna personalizată special pentru nevoile seniorilor. Dacă unii vârstnici sunt diabetici și au nevoie de produse care să nu fie bogate în zahăr și sare, altora le trebuie un plan alimentar bazat mai mult pe proteine. Toate aceste lucruri sunt luate în considerare atunci când sunt pregătite cele 3 mese zilnice, dar și când sunt pregătite cele 2 gustări pe care seniorii le primesc.

Program de vizite și comunicare

Cu siguranță îți dorești să îți poți vizita cât mai des părinții sau bunicii. Un azil bun îți va oferi acces flexibil de vizite și, în același timp, va pune la dispoziția seniorilor toate mijloacele de comunicare de care au nevoie pentru a vorbi cu membrii familiei oricând își doresc. Acest aspect esențial pentru tine, dar și pentru cei vârstnici, întrucât vei ști în permanență cum se simt cei dragi sau dacă au nevoie de ceva.

Prețuri

Bineînțeles, partea financiară contează și ea. Important este că poți alege încă de la început prețul care se încadrează în bugetul de care dispui. Mai mult, ai posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de pachete, fiecare conținând anumite servicii de care consideri că au nevoie seniorii.

Programează o vizionare

Reprezentanții căminului spre care te orientezi îți pot face inclusiv un tur al complexului. În timpul acestei vizite, vei descoperi dacă azilul se potrivește nevoilor seniorilor din toate punctele de vedere. În același timp, îi poți vedea pe cei care deja locuiesc aici și îți poți da seama dacă atmosfera este una plăcută și primitoare.

BatranetiFericite.ro pune la dispoziția seniorilor servicii diverse, de care bunicii și părinții se pot bucura zi de zi. De la o alimentație corectă, până la camere atent mobilate, în care așternuturile sunt schimbate frecvent, spații comune unde seniorii pot petrece timpul, dar și servicii medicale de top: toate sunt oferite oaspeților în fiecare zi la cel mai bun azil de batrani preturi: https://batranetifericite.ro/azil-de-batrani-preturi/ accesibile!

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Afaceri15 ore inainte

Nevoile urgente se rezolvă cu un credit cu aprobare pe loc

Aveți nevoie de un credit rapid pentru a face față cheltuielilor neașteptate sau problemelor financiare? Obținerea unui împrumut online poate...

Uncategorized21 de ore inainte

Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...

Uncategorized22 de ore inainte

Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar

București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...

Eveniment2 zile inainte

Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania

Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...

Exclusiv3 zile inainte

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv6 zile inainte

5 motive pentru care sa mergi la un logoped cu copilul tau

Copilul tau are 3 – 4 ani, insa inca nu vorbeste deloc sau stalceste cuvintele? Apeland la un logoped Bragadiru,...

Exclusiv6 zile inainte

Cauți un cămin de bătrâni potrivit pentru seniori? Află cum să-l alegi!

Ești în căutarea unui cămin de bătrâni unde să ai certitudinea că părinții sau bunicii tăi se vor simți bine...

Uncategorized6 zile inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

programul seniori 55+ programul seniori 55+
Turism6 zile inainte

Destinații europene pentru toate vârstele

Călătoria în Europa poate fi o experiență de neuitat pentru toate vârstele, de la copii până la seniori. Unele dintre...

sistemul de iluminat sistemul de iluminat
Social6 zile inainte

Cum schimbă sistemul de iluminat un restaurant

Te-ai întrebat de ce unele restaurante sunt mult mai frecventate decât altele? Totul se rezumă doar la mâncare? Adevărul este...

Glasspandoor Glasspandoor
Social7 zile inainte

MEGA SALE la Glasspandoor! “New Sofa Collection” în perioada 30-31 martie

Primăvara vine cu o surpriză frumoasă din partea Glasspandoor! Cu ocazia introducerii unei noi colecții de canapele, după cum este...

Uncategorized7 zile inainte

Philips anunță noul monitor portabil 16B1P3302D

București, 21 martie 2023 – Philips Monitors anunță partenerul perfect pentru călătorii: Monitorul Philips 16B1P3302D, parte din gama de monitoare portabile...

AfaceriO săptămână inainte

Credit rapid fara anaf și fără stres acordat azi

Obținerea unui împrumut rapid fără a fi nevoie de o verificare Anaf este posibilă datorită instituțiilor financiare nebancare specializate. Acestea...

ExclusivO săptămână inainte

Hrană uscată pentru pisici: cum să alegi produsul ideal pentru felina ta?

În primele săptămâni de viață, orice pisică are nevoie de laptele matern pentru a se putea dezvolta și pentru a...

AfaceriO săptămână inainte

Credit pentru rău platnici – O alegere excelentă de creditare

Un credit pentru românii cu statut de rău-platnici poate fi o salvare pentru cei cu un istoric de credit slab....

ExclusivO săptămână inainte

Află toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când te ocupi de construcția propriei case!

Dacă ești în stadiul proiectării sau ridicării casei pentru tine și cei dragi, află că hidroizolațiile au un rol deosebit...

Știrile Săptămânii