Connect with us

Exclusiv

Huawei Happy Week le aduce iubitorilor de tehnologie reduceri de până la 21% în luna martie

Publicat

pe

Campania Huawei Happy Week, aflată la o nouă ediție, vine în întâmpinarea consumatorilor cu reduceri atractive pentru o serie de dispozitive utile în activitățile de zi cu zi, fie ele profesionale, de studiu sau divertisment. Ofertele speciale sunt disponibile în intervalul 15-28 martie, atât online, cât și în magazinele partenere ale Huawei.

 

Campania lansată de Huawei acoperă categorii importante din portofoliu – smartphone, tablete, wearables și audio – dispozitive special concepute pentru a le oferi iubitorilor de tehnologie un raport calitate-preț excelent, alături de mai multă eficiență în activitățile zilnice.

 Reduceri de până la 21% până la finalul lunii martie

Smartphone-ul HUAWEI P40 lite, ideal pentru pasionații de fotografie care își doresc un dispozitiv cu caracteristici foto de ultimă oră la un preț accesibil, poate fi achiziționat în intervalul 15-28 martie cu o reducere de 18% aplicată prețului de vânzare recomandat de 1.099 lei.

Smartphone-ul HUAWEI P Smart 2021, ideal pentru generația tânără, este și el disponibil cu o reducere de 20% în perioada următoareprețul de vânzare recomandat fiind de 899 lei.

În plus, consumatorii interesați de achiziționarea unui telefon vârf de gamă Huawei, pot alege unui dintre modelele HUAWEI Mate 40 Pro sau HUAWEI P40 Pro. La achiziționare, vor beneficia de un voucher de 500 de lei, în schimbul unui telefon pe care nu îl mai folosesc, prin programul Huawei Buy Back.

O serie de reduceri exclusive se aplică și în categoria wearables în perioada campaniei. Cei care își doresc să își monitorizeze atent starea de sănătate și să se bucure de beneficiile aduse de un antrenor personal digital pot beneficia de o reducere de 20% la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT2, Refined Gold (varianta feminină) sau de o reducere de 21% la același dispozitiv, în varianta Frosty White, reduceri care vor fi aplicate prețurilor de vânzare recomandate de 999, respectiv 949 lei. Varianta masculină din seria HUAWEI WATCH GT 2 este și ea disponibilă în campania Huawei Happy Week cu o reducere de 20%, prețul recomandat fiind de 799 lei.

Parte din aceeași categorie de dispozitive, brățara de fitness HUAWEI WATCH FIT care se remarcă printr-un design ușor și modern, beneficiază de aceeași reducere de 20%, aplicată prețului recomandat de 499 lei.

Smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 Pro, echipat cu peste 100 de moduri de antrenament, poate fi achiziționat în perioada 15-28 martie cu o reducere de 20%, prețul recomandat de vânzare fiind de 1.499 lei. În plus, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2e, care se remarcă printr-o autonomie de două săptămâni a bateriei, beneficiază de o reducere de 17%, aplicată prețului recomandat de 599 lei.

Huawei Happy Week aduce reduceri exclusive și în categoria dispozitivelor audio.  HUAWEI FreeBuds Studio, căștile on-ear care oferă o experiență audio excelentă, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10%, prețul recomandat de vânzare fiind de 1.299 lei. În plus, ochelarii inteligenți HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, care integrează tehnologii de ultimă generație într-un design modern, sunt disponibili până la finalul acestei luni la un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat, cel de 1.499 lei.

Categoria de tablete beneficiază, de asemenea, de reduceri importante, valabile încă de la începutul lunii și până la finalul acesteia. Astfel, cei interesați să își achiziționeze o nouă tabletă au la dispoziție următoarele variante, disponibile la prețuri speciale: tableta HUAWEI MatePad 64GB Wi-Fi, care poate fi achiziționată cu o reducere de 15%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 1.299 lei, tableta HUAWEI MatePad 64GB LTE, disponibilă cu o reducere de 13%, dar și tabletele HUAWEI MatePad T10 WI-FI și HUAWEI MatePad T8 LTE 16GB, care oferă reduceri de 8%, respectiv 9% la prețurile recomandate de vânzare – de 599 lei, respectiv 549 lei.

Pentru mai multe informații despre dispozitivele Huawei, accesați: https://consumer.huawei.com/ro/.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Într-un gest de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova – isi recunoaste incompetenta si solicita sa NU fie VOTAT! (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Într-o ședință comună de lucru, in șef al unui inspectorat de poliție îl întreabă pe reprezentantul jandarmilor dacă au personal suficient pentru a acoperi nevoile privind asigurarea evenimentelor, anunțate în județ, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. Întrebare la care acesta a răspuns că speră să vadă dificultățile depășite, mai ales că – în curând – vor veni forțe proaspecte, ”ne mai vin doi jandarmi în unitate, șefu!” N-am rezistat și l-am întrebat câți jandarmi s-au pensionat în 2023 și am primit un răspuns sec ”27!” Așadar, au ieșit 27 și în locul lor au venit 2 (doi) oameni… Acest scenariu îl regăsim practic în fiecare județ și nu doar la jandarmi, ci în orice structură a statului ce poartă uniformă. Bineînțeles, îi excludem de aici pe gardienii publici, ce se joacă și ei de-a poliția, ei se bucură de un alt tratament, aflându-se în slujba directă a politicienilor, mai dezvaluie sursa citata.

Evenimentele din 10-11 august 2018, în care au fost nevoiți să facă zid între Guvern și protestatari, au generat un val de indignare publică ce a dus la prăbușirea în alegeri a PSD-ului lui Dragnea. Odată cu căderea PSD-iștilor, Jandarmeria s-a ales și cu disprețul victorioșilor, mai ales a USR-Plus-iștilor, principalilii profitori, proletcultiști cu zel dar plini de teorii fără aplicații practice. Dacă în anul 2018, numărul pensionărilor în majoritatea județelor ar fixa în medie cam 6-7 jandarmi, se pare că tensiunile sociale în care au fost târâtă Jandarmeria Română și culminate cu protestele din 10-11 august 2018 au determinat o creștere bruscă a plecărilor din sistem, cu o dublare și chiar triplare în 31 unități județene. La nivel național constatăm o dublare iar din anii ulteriori, 2020-2023, urmează valori triple, situație pe care o pun mai ales pe seama înghețării Legii salarizării unitare de Guvernul Cîțu.

„Această traumă instituțională am resimțit-o din bucuria cu care am fost contactat de câțiva comunicatori publici din Jandarmerie și mulțumirile că Sindicatul ”DIAMANTUL” se interesează și de problemele lor. Îmi amintesc faptul că și la proteste, deși nu o puteau arăta deschis, în particular, jandarmii au solidarizat mereu cu polițiștii, fiind conștienți că revendicările noastre sunt comune.

Multe inspectorate au răspuns în aceeași zi sau câteva zile, fără a mai aștepta – așa cum ne-au obișnuit comunicatorii din poliție – împlinirea exactă a termenului limită ori chiar să-l depășească. E drept că Jandarmeria București ne-a anunțat că le-am dat prea mult de muncă și vor trebui să prelungească termenul de răspuns, ceea ce sugerează că nu s-a preocupat nimeni de o asemenea analiză, esențială în domeniul managementului resurselor umane. O analiză oricând opozabilă urii viscerale a USR-iștilor și indiferenței complice a struțo-cămilei liberal-socialiste. După primirea datelor de la Jandarmeria Capitalei putem prezenta această situație comparativă:

Țin să subliniez că în situațiile critice, Jandarmeria Română constituia o sursă de cadre predilectă pentru completarea funcțiilor vacante în Poliția Română, scenariu care – în condițiile actuale – a devenit iluzoriu. Acum și Jandarmeria se târăște cu o roată lipsă la căruță. Un fost jandarm îmi spunea că unitatea județeană din care făcea parte număra cam 350 de jandarmi. Trebuie arătat că vorbim de unități cu dislocare urbană, cam de trei ori mai puțin numeroase decât un inspectorat județean de poliție. De aceea, atunci când dintr-un inspectorat de jandarmi ca cel de la Prahova îți pleacă 95 de oameni, în 2020, apoi 92 în 2021, 65 în 2022 și 55 în 2023, situația e cât se poate de gravă. Nu mai puțin disperate sunt și cazurile altor județe cu plecări de peste 30 chiar 60 jandarmi în patru ani consecutivi. Oricum, dacă la nivel național – fără București -, în anul 2018, aveam în jur de 250 de pensionări din Jandarmerie, în cei patru ani consecutivi 2020-2023 de Pandemie usrist-liberal-psd-iste, au plecat din sistem cam de patru ori mai mulți, în fiecare an!

La fel ca în Poliția Română sau Pompieri, și la Jandarmi se constată că cele mai multe pensionări din anul 2023 se înregistrează în luna decembrie, concluzia fiind clară: oamenii au așteptat până în ultimul moment atingerea plafonului stabilit de Legea 153/2017, fiind clar dispuși să mai rămână. Au plecat în masă, după ce s-au convins că Ciolacu minte de îngheață apele, interesați să prindă indexarea din anul 2024.

În ceea ce privește criza de personal, putem observa că județele din nordul țării cu Bihor și județele din Oltenia stau ceva mai bine, în schimb, marea majoritate a depășit 20% și tinde spre 30%. Cu unele excepții, putem conchide că cele mai masive ieșiri din sistem s-au produs în județele cele mai înstărite, acolo unde sunt mereu alternative mult mai atrăgătoare, comparativ cu balanța restricțiilor și veniturilor unui jandarm.

Legat de previzionări, analizând datele de la Poliție, Pompieri și Jandarmerie, putem spune cu certitudine că ritmul pensionărilor a stagnat în acest moment, grație majorării salariului de grad. Prin urmare, calculat de la 1 aprilie, următoarele 6 luni, guvernanții pot respira ușurați după care – în lipsa plății altor restanțe – vom avea o creștere bruscă a numărului pensionărilor cu tendințe de apropiere spre valorile anului trecut. În acest moment, raportul dintre venituri/condițiile de pensionare și restricțiile vieții în uniformă este clar demotivant, astfel încât dacă nu se revine urgent la vârsta standard de pensionare de 60 ani și plata drepturilor restante, sistemul de ordine și apărare publică în România va trebui să caute vietnamezi pentru angajare.

Până la vietnamezi, poate vin la angajare gloata celor invidioși pe vârsta de pensionare și salariile jandarmilor, desigur cu idolii lor politici din USR, PLUS (REPER), PMP, PSD, UDMR și alți nemernici care complotează la distrugerea țării. Până la urmă ce mare lucru și cu Jandarmeria asta: inși cu armă”, mai precizeaza Vitalie Josanu!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemele de stingere a incendiilor – de ce sunt esențiale în clădirile mari?

Publicat

pe

De

Administrezi o clădire generoasă ca suprafață, fie că se întinde ea pe un teren mare ca dimensiuni ori are un număr mare de etaje?

Descoperă cât de important este să investești și în Fire Suppression Systems, adică sisteme moderne de detectare și de stingere a incendiilor pentru siguranța persoanelor ce îți vor utiliza edificiul în timp, dar și pentru a fi sigur că respecți normele în vigoare privind acest subiect. Din fericire, astăzi ai la dispoziție soluții moderne și practice, de care să te folosești, iar citind rândurile de mai jos, poți afla cele mai importante elemente, pe care să le cunoști.

Fire Suppression Systems – ce reprezintă?

Denumite internațional drept Fire Suppression Systems, sistemele de detecție, dar și de stingere a incendiilor au fost concepute special pentru a-ți veni în ajutor atunci când te ocupi de administrarea unei clădiri mari ca suprafață, unde ajung zilnic foarte multe persoane. Siguranța este esențială într-un astfel de spațiu, motiv pentru care un sistem modern îți este de mare ajutor.

Din ce elemente sunt formate sistemele de detecție/prevenție a incendiilor?

Pe piață găsești astăzi o varietate de sisteme, din care poți alege. Așadar, este bine să știi că un sistem modern poate fi compus din:

–          senzori de fum, de căldură sau de flacără, cu ajutorul cărora sistemul în care investești detectează pericolul încă din fază incipientă. Acest lucru este esențial, pentru că o dată ce sistemul pe l-ai ales înțelege că în perimetrul în care este instalat există suspiciunea unui incendiu, el pornește automat, nepermițând flăcărilor să se extindă;

–          sprinklere ori sisteme pe bază de apă și spumă, cu ajutorul cărora focul să fie, propriu-zis stins. După ce senzorii detectează pericolul, acesta poate fi stopat încă de la început cu ajutorul apei ori a spumei, pentru ca edificiul să fie foarte bine protejat;

–          controller – întreg sistemul în care investești poate fi controlat extrem de ușor cu ajutorul unui control sau a unui panou de comandă. Acesta poate fi electric ori virtual, în funcție de varianta pe care o preferi și te ajută să ai o viziune de ansamblu asupra situației din clădirea pe care o manageriezi.

Sistemele de detecție/stingere a incendiilor, special concepute pentru spații generoase

Despre sistemele de detecție și stingere a incendiilor mai trebuie să ai în vedere că sunt concepute special pentru a-ți veni în ajutor atunci când administrezi un edificiu generos ca suprafață. Măsurile de siguranță pe care ți le iei de la început pot să salveze vieți, în cazul în care focul pornește spontan, iar angajații care își desfășoară activitatea în clădirea ta sunt avertizați sonor, pentru a ști că trebuie să evacueze eficiul cât mai repede.

Colaborează cu o firmă specializată, care să se ocupe de instalare

De preferat este să colaborezi cu o firmă specializată în domeniu, ai cărei experți sosesc la fața locului și care îți recomandă cel mai bun plan de prevenție, respectiv de protecție împotriva incendiilor. Aceștia se ocupă de tot ce înseamnă realizarea planului, dar și de instalarea propriu-zisă a sistemului pentru care optezi.

Accesează Helinick.ro și descoperi aici mai multe soluții moderne, cu ajutorul cărora să te bucuri de un mediu sigur! De la sistemele de detecție și de prevenire a incendiilor, până la Ticketing Software, dar și sisteme eficiente de pontaj, toate sunt soluții practice, datorită cărora îți ușurezi activitatea atunci când administrezi o clădire generoasă ca suprafață ori o companie cu un număr mare de angajați!

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin evadarile de la penitenciarele Rahova, Codlea, Timisoara si Ploiesti.

MESZAROS ZSOMBOR, in varsta de 34 ani, condamnat definitiv la 18 ani pentru savarsirea infractiunii de omor, clasificat in regim de maxima siguranta, se afla in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti Rahova . Profitand de neatentia membrilor escortei, constituita de altfel defectuos, detinutul a fugit din ambulanta cu care era prezentat la o clinica din Bucuresti.

Numai printr-un noroc, nu s-a intampat o nenorocire, deoarece individul  prins in aproximativ  15 ore, ar fi putut sa reactioneze destul de agresiv, tinand cont de fapta oribila comisa, politia facand apel ca cetatenii sa nu incerce sa intervina singuri in cazul in care il vad, ci sa sune imediat la politie. Barbatul a fost condamnat pentru crima la 18 ani de inchisoare dupa ce si-a ucis in mod crud iubita.

Directorul  Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, cms sef de politie penitenciara Ilie Marian are competente de paza, escortarea si supravegherea persoanelor private de libertate, siguranta penitenciarelor  si aplicarea regimului penitenciar, insa acesta se ascude de fiecare data in spatele responsabilitatilor.

Pe surse, in cursul acestei saptamani, domnul comisar sef Ilie Marian, dovedeste ca este  rupt de realitatea din unitatile penitenciare, prin deciziile si masurile dispuse pe grupurile de whatsApp, catre unitatile penitenciare .

Dumnealui solicita, verificarea si controlul tuturor instantelor, punctelor de lucru, misiunilor de escortare de la spitalele din Ministerul Sanatatii, chiar si integritatea mijloacelor de transport, de catre seful serviciului Siguranta Detineri si Regim Penitenciar si ofiterii din cadrul sigurantei, iar la sfarsitul zilei acestia vor informa.

Ceea ce nu intelege dumnealui, este faptul  ca nu-si poate acoperii spatele cu un mesaj, aruncat la repezeala pe  grupul de WhatsApp.

Bate vantul prin penitenciarele tarii din cauza lipsei de personal, lipsa de experienta atarna greu de gatul multor angajati , iar dumnealui incarca cu fel de fel de activitati personalul din paza, care este suprasolicitat de sarcini si sumedeniile de machete solicitate, practic ofiterii sunt blocati in birouri.

Daca ar merge prin unitatile subordonate sa vada realitatea si modul greoi in care oamenii isi desfasoara activitatile, ar fi mai conectat la problematica penitenciara.

O alta evadare, care a pus pe jar autoritatile s-a petrecut anul trecut la Penitenciarul Ploiesti. Un recidivist, de 34 ani, condamnat la 12 ani inchisoare pentru talharie calificata a parasit prin escaladarea gardului imprejmuitor sectia exterioara Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiesti.

Tot anul trecut, potrivit News.ro, a avut loc o misiune fulger a politistilor din Brasov, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Codlea . Detinutul a fost prins dupa 9 minute intr-un cimitir.

Penitenciarul Timisoara- in luna iunie 2023 a avut loc o evadare de la punctul de lucru exterior Dietrich Honold. Detinutul condamnat la 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, clasificat in regim semideschis a parasit punctul de lucru.

CONTROALE “COMANDATE “ PENTRU MAZILIREA CELOR INCOMOZI, AU LOC LA NIVELUL SISTEMULUI PENITENCIAR !

Domnul director cms sef  de politie penitenciara Marian Ilie, este  preocupat de “comandarea “ unor controale mai putin “curate “, cu scop subiectiv,  prin care  incearca indepartarea unor persoane considerate incomode si cu siguranta mai istete, cu potential profesional, lucruri dovedite prin rezultatele avute in anii anteriori.

Din dorinta crancena de a-si indeplinii obiectivele malefice, cei trimisi in astfel de misiuni au ajuns sa verifice, daca documentele operative inregistrate, formate din foi perforate, sunt lipite la cotor, obligatia de a asigura logistica fiind a angajatorului.

Toate misiunile de control au ca obiectiv verificarea  documentelor la cotor, domnule director de directie ?

Administratia Nationala a Penitenciarelor a devenit o institutie pe persoana fizica, care nu actioneaza cu aceesi unitate de masura in toate situatiile.

Modul discriminatoriu aplicat intareste convingerile noastre, ca misiunile de control sunt in functie de simpatiile avute, unele avand rolul de a ascunde unele evenimente negative in cazul celor agreati si mazilirea altora in cazurile celor neagreati (in urmatorul articol vom prezenta exemple concrete).

Celor care  efectueaza  astfel de controale ar trebui sa le fie rusine de” profesionalismul “ de care dau dovada, in situatia in care personalul se confrunta cu foarte multe  probleme, cum ar fi orele suplimentare nerecuperate, zilele de concediu restant chiar si din 2022,  numarul de misiuni efectuate in afara penitenciarelor,  in crestere de la an la an (aici).

Controalele” comandate “ de catre directorul sectorului siguranta si regim din cadrul ANP au la baza ranchiuna, falsuri grosolane si denaturarea informatiilor.

Redam cateva aspecte prinse in rapoartele de control “masluite”:

-declaratii de la persoane private de libertate, care sunt in evidenta cu boli psihice, folosite impotriva angajatilor;

-amplificarea situatiilor de fapt, cu sensul de a crea impresia, prin declaratii trunchiate, ca o speta oarecum banala, a fost de o gravitate extrema, realitatea fiind cu totul alta;

-cu un simplu joc de cuvinte se produce efectul psihologic, inlocuind fase textile sau pansamente cu mijloace de imobilizare, exemplu: “persoana privata de libertate si-a desfacut mijloacele de imobilizare aplicate, in fapt, asa cum reiese din declaratii, erau niste fase textile;

-realizarile nu sunt prinse in materialele de control, pentru a da impresia unei imagini negative si a ascunde progresul.

Cele aratate mai sus, sunt doar o mica parte din mizeriile la care recurg cei veniti in control.

Aducem in atentia ministrului justitiei, doamnei ALINA GORGHIU, ca astfel de practici ce presupun fals in declaratii, sunt abuzuri prevazute de legea penala.

Domnul director al Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar are si competente de instruire si indrumare a celor din subordine.

Cate astfel de misiuni a indeplinit aceasta directie in contextul social actual, cand penitenciarele inregistreaza o lipsa acuta de personal si multi dintre angajati neavand  experienta necesara.

La o prima vedere, analizand un astfel de material, este posibil sa se creeze impresia ca lucrurile sunt scapate de sub control, in zona respectiva, insa  realitatea este cu totul alta.

Credeti ca sunteti un exemplu bun de urmat, domnule director de directie, de catre colegii noi, incadrati in sistem, cand tocmai dumneavoastra, cand faceati naveta Ploiesti-Bucuresti cu mai multi colegi intr-o  singura masina,  Va DECONTATI fiecare transportul? (Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Exclusiv2 zile inainte

Într-un gest de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova – isi recunoaste incompetenta si solicita sa NU fie VOTAT! (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Într-o ședință comună de lucru, in șef al unui inspectorat de poliție îl întreabă pe reprezentantul jandarmilor dacă au personal...

Uncategorized2 zile inainte

Descoperă Arta Dachdeckerului: Tehnici Avansate pentru Acoperirea și Izolarea Acoperișurilor

Când vine vorba de acoperișuri, arta dachdecker este cu siguranță un element esențial. De la tehnici tradiționale până la metode...

Afaceri4 zile inainte

Firma de acoperișuri în Steiermark: Servicii de top pentru tine

Firma de acoperișuri din Steiermark, Dachdecker und Spengler, este alegerea ideală pentru orice nevoie de reparații sau înlocuire a acoperișurilor....

Știri din județ4 zile inainte

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service...

Afaceri4 zile inainte

Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă.

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență...

Afaceri4 zile inainte

Obligațiuni guvernamentale vs. Obligațiuni corporative: Ce trebuie să știi în alegerea investițiilor tale

Atunci când vine vorba de investiții, obligațiunile reprezintă adesea o alegere populară pentru cei care caută să obțină venituri stabile...

parcurilor naturale parcurilor naturale
Turism5 zile inainte

Ghid turistic al parcurilor naturale din judeţul Vâlcea

În inima României, departe de agitația orașelor și a vieții moderne, se află județul Vâlcea, o perlă a naturii încă...

Uncategorized5 zile inainte

Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din...

Uncategorized5 zile inainte

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Uncategorized5 zile inainte

Acer se angajează să colecteze 50 de tone de deșeuri de plastic din mediul înconjurător prin intermediul parteneriatului cu Plastic Bank

Colaborarea ajută la prevenirea pătrunderii în ocean a echivalentului a 2,5 milioane de sticle de plastic și sprijină mijloacele de...

Uncategorized5 zile inainte

BenQ SW272U a câștigat premiul TIPA 2024 pentru cel mai bun monitor foto profesional

Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware București, România...

UncategorizedO săptămână inainte

Inaugurarea Showroom-ului Caritabil Royal Charity

Craiova, 26 Aprilie 2024 – Asociația Incubatorul de Vise anunță cu entuziasm lansarea showroom-ului caritabil Royal Charity, un proiect menit...

EvenimentO săptămână inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

parcare Otopeni pret parcare Otopeni pret
TurismO săptămână inainte

Gaseste cele mai bune preturi la parcare Otopeni si calatoreste mai mult cu mai putin

Vrei sa calatoresti de fiecare data cu un buget minim? Pe langa ofertele pe care le gasesti pentru biletele de...

prajituri congelate horeca prajituri congelate horeca
AfaceriO săptămână inainte

Cum sa cresti profiturile in HoReCa mentinand costurile la minimum

Este greu sa gasesti cheia succesului, dar cu un meniu bine pus la punct poti fi cu un pas mai...

UncategorizedO săptămână inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Știrile Săptămânii