Connect with us

Eveniment

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă și duminică! Cum va fi vremea în weekend, în țară și în București | OradeaDeAZI

Publicat

pePrognoza meteo ANM pentru sâmbătă și duminică!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă în țară

Vremea va fi vântoasă. În zona montană vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80…90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 m, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali se vor depăși 100…120 km/h, temporar va ninge viscolit și se va depune strat consistent de zăpadă. În celelalte regiuni, vântul va avea intensificări cu viteze între 45…55 km/h, iar local și temporar de peste 70 km/h. Vor fi înnorări și temporar precipitații predominant sub formă de ploaie, mai ales ziua, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar la munte și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat cantitățile de precipitații vor depăși 15…20 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață, scrie romaniatv.net.

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă și  în BucureștiCerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara când la rafală se vor atinge viteze de 45…55 km/h, iar trecător posibil 60 km/h. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Prognoza meteo ANM pentru duminică în țară

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în toate regiunile, devenind, local, deosebit de caldă pentru această dată îndeosebi în cele vestice și sudice. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țării și mai mult senin în celelalte regiuni. Cu totul izolat, va ploua slab în Maramureș și Moldova, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse și pe arii mai restrânse și în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo ANM pentru duminică și  în BucureștiVremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo ANM pentru luni în țară

Valorile termice diurne vor continua să crească în special în regiunile extracarpatice, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului îndeosebi în vest, nord, nord-est și parțial în centrul țării, unde pe arii restrânse, trecător va ploua slab. La munte vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în estul Transilvaniei și 25 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 0 și 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo ANM pentru luni  în BucureștiVremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar minima 6…8 grade.

Prognoza meteo ANM pentru marți în țară

Deși valorile termice vor fi în scădere în majoritatea zonelor țării, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și va ploua, pe arii relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral și 21 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 1 și 8 grade.

Prognoza meteo ANM pentru marți în București

Deși valorile termice vor fi în scădere, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări mai ales în a doua parte a intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

MIERCURI – VINERI

Valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de cele climatologic specifice datei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în majoritatea zonelor, mai ales la începutul intervalului.

OradeaDeAZI.ro

Facebook Comments

Eveniment

Cum să construiești un imperiu de 5 miliarde de dolari doar cu o pensetă | OradeaDeAZI

Publicat

pe

De

Visul american

Fugită din România comunistă, constănțeanca a aterizat în ’89 în Los Angeles, unde s-a și angajat ca estetician la un salon de înfrumusețare. Curând avea să își dea seama că zona sprâncenelor era slab exploatată, iar cu timpul dezvoltă formula proporţiei de aur pentru sprâncene care o și aduce pe culmile succesului.

“Vorbesc despre mine ca despre femeia care a sosit în America în urmă cu 20 de ani, mamă a unui copil, care fără să ştie măcar să vorbească limba a reuşit să ridice un imperiu pe-o sprînceană. Dacă aş fi făcut altceva, poate nu ar fi fost la fel de impresionant.”

În salonul în care a lucrat, se ocupa de epilat şi de tratamente faciale, iar întotdeauna le propunea clientelor sale să le penseze gratuit, ceea ce a și făcut pentru doi ani de zile. La un an şi jumătate de la acel moment, Anastasia închiriază o cameră într-un salon din Beverly Hills și începe ușor ușpr să-și clădească afacerea de succes. Hotărâtă, românca a apelat la un împrumut bancar, iar în anul 1997 își lansează brandul Anastasia Beverly Hills

În 1999 sunt lansate primele saleproduse specializate pentru îngrijirea sprâncenelor, o mișcare revoluționară, dat fiind că în acel moment nu existau astfel de produse. Odată cu brandul Anastasiei se lansează și interesul mondial la nivel de beauty pentru îngrijirea sprâncenelor.

Anastasia și penseta ei de aur

La ora actuală, imperiul Anastasiei Soare însumează 3.000 de saloane de înfrumusețare, răspândite în toată lumea, în care se vând cele peste 480 de produse care îi poartă semnătura. Regina Sprâncenelor nu lasă penseta din mână nici acum și se ocupă de fidele ei cliente. Veniturile brandului de succes sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari.

La onorabila sa vârstă de 60 ani, Anastasia câştigă prin compania ei peste 340 de milioane de dolari anual. Averea ei este estimată de revista americană Forbes între 1,5 şi 2 miliarde de dolari.

De curând, românca a adoptat o strategie prin care să își extindă brand-ul și mai mult și a vândut un pachet minoritar din compania sa de produse cosmetice. „Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG, care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online, a declarat Anastasia pentru ELLE România.

Parteneriatul între Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, și TPG, un fond privat de investiții, fusese anunțat încă din luna iunie a acestui an.  TPG este o companie din Forth Worth și San Francisco, care a ajuns să dețină operațiuni de mai mult de 84 de miliarde de dolari. Conform Business Wire, achiziția va conduce la dezvoltarea companiei deținută de româncă pe piețele online și internaționale. Presa de peste Ocean estimează tranzacţia la trei miliarde de dolari.

Afaceri în familie

În 2014, fiica antreprenoarei, Claudia Soare s-a alăturat afacerii și a lansat o linie de produse de make-up. Cele două fac o echipă de succes, chiar dacă mai există și certuri, așa cum a mărturisit Anastasia într-un interviu. Tânăra se ocupă de market­ing şi social media, dar și de linia de make-up a brandului. “Odată ce tre­ce pragul salonului, eu nu mai sunt mama, sunt boss-ul şi voi fi mai exi­gentă cu ea decât cu ceilalţi”, mărturisește Anastasia.

Secretul sprâncenelor

Anastasia Soare a pus la punct formula sprâncenelor perfecte. Teoria Anastasiei se bazează pe regula proporției de aur, populară încă din Renaștere, ca replicând proporțiile ideale ale naturii. Acest concept simplu a fost utilizat de-a lungul timpului de Anastasia pentru a contura sprâncenele vedetelor, iar tehnica eficientă a făcut-o celebră în toată lumea. Anastasia și-a patentat tehnica (Golden Ratio Eyebrow Shaping Method) ce a devenit astăzi un standard într-o industrie preocupată permanent de inovație.

Vedetele care se lasă pe mâna “reginei sprâncenelor

Soare s-a ocupat de toate supermodelele anilor ’90 precum, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, continuând mai apoi cu Jennifer Lopez și o întreagă serie de celebrități din zona filmului. Pe mâna Anastasiei se lasă și bărbați, actori celebri, printre care se numără Donald Sutherland, Billy Bob Thorton.

 

OradeaDeAZI.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

ANM, prognoza meteo! Atenționare de Cod galben. Opt județe sunt afectate | OradeaDeAZI

Publicat

pe

De

Județele afectate sunt  Ialomiţa, Brăila, Buzău și Călăraşi. În Vaslui, Bacău, Vrancea și Galaţi, vântul va avea intensificări locale de până la 60 km/h.

Meteorologii precizează că avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

În restul țării, vremea va fi în general frumoasă. Temperaturile vor ajunge chiar și la 20 de grade. În unele zone temperaturile vor trece de 11 grade.

În Carpați, vântul va avea intensificări pe arii restrânse. Viteza va ajunge chiar și la 70 de km/h.

În Capitală, cerul va fi senin, vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile se vor situa între 16 și 17 grade.

OradeaDeAZI.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea! De ce a fost operată din nou (SURSE) | OradeaDeAZI

Publicat

pe

De

Gabriela Firea a mai fost operată la începutul anului tot de o afecțiune gastro-intestinală. Aceasta a revenit destul de rapid atunci înapoi la muncă și a anunțat că se simte bine și că acum urmează un regim strict. Totuși în astfel de situații se recomandă repaus și trebuie evitat stresul, ceea ce primarul general nu prea a făcut.

Din păcate pentru ea, a fost nevoită să revină la spital pentru o nouă intervenție, dar conform surselor Capital, acum Gabriela Firea se simte bine și se reface încet încet. I s-a recomandat din nou să evite stresul și să aibă grijă să se odihnească mai mult. Primarul a primit multă susținere din partea bucureștenilor care i-au urat sănătate multă. Gabriela Firea este în continuare foarte bine poziționată la capitolul încredere și dacă ar mai candida pentru un nou mandat în acest moment, ar câștiga.

„Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador, unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, a transmis primarul general al Capitalei.

OradeaDeAZI.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Eveniment56 de minute inainte

Cum să construiești un imperiu de 5 miliarde de dolari doar cu o pensetă | OradeaDeAZI

Visul american Fugită din România comunistă, constănțeanca a aterizat în ’89 în Los Angeles, unde s-a și angajat ca estetician...

Eveniment7 ore inainte

ANM, prognoza meteo! Atenționare de Cod galben. Opt județe sunt afectate | OradeaDeAZI

Județele afectate sunt  Ialomiţa, Brăila, Buzău și Călăraşi. În Vaslui, Bacău, Vrancea și Galaţi, vântul va avea intensificări locale de...

Exclusiv7 ore inainte

O BOMBA STA SA EXPLODEZE IN JUSTITIE SI IN PRAHOVA/ ÎNCEPE JIHADUL

Portocala va fi stoarsa ca o lamaie, dupa ce si-a tradat amicii/ ÎNCEPE JIHADUL Adevarata problema pentru procurorul Negulescu Mircea...

Exclusiv10 ore inainte

Cum arata un studio de videochat din Bucuresti

Videochatul este un domeniu care nu este foarte discutat in Romania sau, daca se vobeste despre el, acest lucru e...

Eveniment12 ore inainte

detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea! De ce a fost operată din nou (SURSE) | OradeaDeAZI

Gabriela Firea a mai fost operată la începutul anului tot de o afecțiune gastro-intestinală. Aceasta a revenit destul de rapid...

Eveniment18 ore inainte

Monica Niculescu a produs o surpriză colosală la Miami! Ce s-a întâmplat în meciul contra Garbinei Muguruza | OradeaDeAZI

Monica Niculescu s-a descurcat foarte bine în setul 1. Ea a reușit să se impună cu 7-6 într-o manieră entuziasmantă....

Eveniment24 de ore inainte

Schimbări radicale la Realitatea TV! Cozmin Gușă a rupt tăcerea | OradeaDeAZI

Printre schimbările de la postul TV vor fi: un matinal nou, un jurnal de știri de seară și o emisiune...

EvenimentO zi inainte

Cadou imens pentru Dragnea! Cum va scăpa de închisoare | OradeaDeAZI

Președintele Camerei Deputaților ar putea scăpa de condamnarea definitivă din Dosarul Referendumul. Cum? Ministerul condus de Tudorel Toader ar lucra...

EvenimentO zi inainte

Complet neașteptat! Cine va deschide lista PSD la europarlamentare! Numele surpriză care o va supăra mult pe iubita lui Dragnea | OradeaDeAZI

Alegerile europarlamentare sunt importante pentru partide fiindcă sunt un reper înainte de prezidențiale. Cele din 2014 au fost câștigate entuziasmant...

Exclusiv2 zile inainte

Esecul referendumului pentru justitiei ar insemna si esecul politicilor din cel putin ultimii zece ani

In data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu Vuta Adrian a fost audiat, in calitate de martor, mai bine...

Eveniment2 zile inainte

EXCLUSIV! Am aflat cum a făcut Dan Voiculescu primul milion de euro și cine este de fapt proprietarul Antenelor | OradeaDeAZI

Dan Voiculescu a acceptat să acorde un interviu amplu Revistei Capital. Printre altele, acesta a fost surprins și cu un...

Eveniment2 zile inainte

Denise Rifai, în culmea fericirii! Șoc pentru Antena 3 și Mihai Gâdea | OradeaDeAZI

Traian Băsescu a fost, marți seara, invitatul Denisei Rifai în emisiunea Talk News de la Realitatea TV. Declarațiile fostului șef...

Eveniment2 zile inainte

Dosarul lui Kovesi declanșează cutremurul. Detalii incendiare despre sufrageria lui Gabriel Oprea | OradeaDeAZI

Gabriel Oprea s fost chemat să explice cum e cu sufrageria din dosarul în care este cercetată Laura Codruța Kovesi.”Un...

Eveniment2 zile inainte

Simulare BAC 2019 edu.ro. Simulare BAC 2019, joi, edu.ro. Modele şi subiecte în cadrul simulării de Bacalaureat 2019 pentru geografie, anatomie, biologie, chimie, fizică | OradeaDeAZI

Simulare BAC 2019 edu.ro. Elevii de liceu susţin joi ultima probă la simularea de Bacalaureat 2019, la alegere în funcţie...

Eveniment3 zile inainte

Horoscop 21 martie 2019. Această zodie va avea parte de o zi extraordinară. Ce condiții trebuie să respecte pentru a avea succes pe toate planurile | OradeaDeAZI

BERBEC  Astăzi simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Eşti surprins de o...

Exclusiv3 zile inainte

Shalom! Dancila e aleasa! – Ziarul Incisiv de Prahova

(Preluare National  – Catalin Tache): Atat de ”legendat” a fost ”Daddy”  Liviu Dragnea ca ”El lider maximo” al partidului si...

Știrile Săptămânii