Connect with us

Uncategorized

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Publicat

pe

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota la alegerile europene viitoare. Luna următoare, vom lansa în aplicație un Centru Electoral în limba locală pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, pentru a ne asigura că oamenii vor putea să separe cu ușurință realitatea de ficțiune. Pentru că vom lucra alături de comisiile electorale locale și organizațiile societății civile, aceste Centre Electorale vor reprezenta locul în care comunitatea noastră va putea găsi informații oficiale sigure.

Această inițiativă este doar un element al unei strategii mai ample pentru a ne asigura că TikTok rămâne un loc creativ, sigur și cu responsabilitate civică pentru comunitatea noastră în perioada alegerilor.

Aplicarea politicilor noastre

Avem peste 6.000 de oameni dedicați moderării conținutului în limbile UE. Echipele noastre lucrează cu tehnologia pentru a se asigura că regulile noastre sunt aplicate în mod constant pentru a detecta și a elimina dezinformarea, operaţiunile de influență sub acoperire și alte conținuturi sau comportamente care se pot intensifica într-o perioadă electorală.

 • Combaterea dezinformării: În al treilea trimestru al anului 2023, 99% din totalul conținutului pe care l-am eliminat pentru dezinformare electorală și civică a fost șters înainte ca acesta să ne fie raportat. Avem moderatori specializați în dezinformare care au la dispoziție instrumente îmbunătățite și sunt instruiți pentru a detecta și elimina conținutul care încalcă regulile, dar și echipe la fața locului care lucrează cu experți pentru a asigura că particularitățile locale și contextul se reflectă în abordarea noastră.
 • Verificarea faptelor: Lucrăm cu nouă organizații de verificare a faptelor (fact-checking) în Europa, care evaluează acuratețea conținutului în 18 limbi europene diferite și etichetăm orice reclamație care nu poate fi verificată. Continuăm să lucrăm pentru a ne extinde rețeaua de fact-checking.
 • Investiții în educație media: Investim în campanii de educație media (media literacy) ca strategie de combatere a dezinformării. În 2023, am colaborat cu specialiști în verificarea faptelor (fact checkers) pentru a lansa campanii de educație media în 18 țări europene** și am generat peste 220 de milioane de impresii și un reach de aproximativ 50 de milioane de oameni pe TikTok. Această muncă va continua și în 2024, an în care vom lansa 9 campanii suplimentare.
 • Descurajarea operațiunilor de influență sub acoperire: Fraudatorii încearcă uneori să vizeze platformele online în perioada electorală. Avem experți dedicați care lucrează pentru a detecta, a combate și a fi cu un pas înaintea comportamentelor înșelătoare. Raportăm eliminările rețelelor de influență sub acoperire în Rapoartele noastre trimestriale pentru Aplicarea Regulilor Comunității. În următoarele luni, vom introduce și rapoarte dedicate operațiunilor de influență secretă pentru a crește în continuare transparența, responsabilitatea și schimbul de informații între industrii diferite. În prezent, oferim informații legate de modul în care evaluăm acest comportament în Centrul nostru de Transparență.
 • Combaterea conținutului înșelător generat de AI: Conținutul generat de AI (AIGC) aduce noi provocări în ceea ce privește dezinformarea, pe care le-am abordat proactiv prin reguli ferme și tehnologii noi. Nu permitem conținutul modificat care poate induce în eroare, inclusiv conținut generat de AI cu persoane publice, dacă îi înfățișează susținând o viziune politică. De asemenea, le solicităm creatorilor să eticheteze orice conținut realist generat de AI și am lansat recent un instrument unic pentru a ajuta oamenii în acest sens. Pe măsură ce tehnologia evoluează, vom continua să ne consolidăm eforturile, inclusiv prin colaborarea cu industria prin parteneriate pentru verificarea provenienței conținutului.

În plus, vom stabili un spațiu dedicat „Centrului de control” în biroul nostru din Dublin înaintea alegerilor. Acesta va reuni echipa noastră de specialiști electorali din departamentul nostru de încredere și siguranță pentru a maximiza eficacitatea acțiunilor noastre în perioada premergătoare și pe durata alegerilor.

Redirecționarea oamenilor către informații sigure

Centrele Electorale disponibile în limba locală se bazează pe munca noastră demarată în 2021 și pe acțiunile vaste de anul trecut, atunci când am lansat centre electorale pentru alegerile naționale europene din Grecia, Țările de Jos, Polonia, Slovacia și Spania. De exemplu, în perioada premergătoare alegerilor spaniole, am lucrat cu Newtral, partenerul nostru de fact-checking și Maldita, o organizație de fact-checking și partenerul nostru pentru educație media, pentru a realiza videoclipuri educative privind procesul electoral și dezinformarea electorală. De asemenea, am colaborat cu organizația de fact-checking Nieuwscheckers pe perioada alegerilor olandeze pentru a produce videoclipuri educative pentru ca utilizatorii să gândească critic atunci când vine vorba de informațiile pe care le consumă.

Videoclipurile legate de alegerile europene vor fi etichetate pentru a redirecționa oamenii către Centrul Electoral relevant. Ca parte a eforturilor noastre ample privind integritatea electorală, vom adăuga și remindere la hashtag-uri pentru a încuraja oamenii să respecte regulile noastre, să verifice faptele și să raporteze conținutul despre care consideră că încalcă Regulile Comunității noastre.

Cum ne adaptăm pentru conturile care aparțin politicienilor, partidelor politice și publicațiilor de știri

TikTok este o platformă de divertisment definită de diversitatea comunității noastre și conținutul de care se bucură. În acest sens, mulți lideri europeni, miniștri și partide politice sunt pe platformă, inclusiv aproximativ 30% dintre Membrii Parlamentului European (MEP). Considerăm că, prin conturile verificate care aparțin politicienilor și instituțiilor, electoratul primește o altă cale de acces la reprezentanții lor și o voce suplimentară de încredere în lupta comună împotriva dezinformării.

Recunoaștem că există apetit pentru aceste conturi și conținuturi și, la fel ca pentru oricine din comunitatea noastră, considerăm binevenită această exprimare atâta timp cât nu încalcă Regulile Comunității noastre. Avem o abordare specifică pentru aceste conturi, ghidată de menținerea integrității platformei și siguranței persoanelor care o folosesc. Avem o politică pe termen lung care nu permite actorilor politici să afișeze publicitate politică plătită, iar conturile care aparțin politicienilor sau partidelor politice nu pot face publicitate sau bani pe TikTok.

Conturile care aparțin politicienilor, partidelor politice, guvernelor sau organizațiilor de știri joacă, de asemenea, un rol unic în discursul civic și, deși le eliminăm conținutul care încalcă regulile, așa cum o facem pentru oricine altcineva, aplicăm și politici mai nuanțate de aplicare a regulilor pentru a proteja interesul public. De exemplu, dacă un astfel de cont postează conținut care promovează dezinformarea și ar putea submina un proces civic sau contribui la un prejudiciu real în perioada unor alegeri, putem să îi restricționăm posibilitatea contului respectiv de a posta conținut până la 30 de zile, pe lângă eliminarea conținutului pentru încălcarea regulilor noastre.

Munca noastră pentru a păstra TikTok un loc sigur nu are linie de sosire și vom investi peste 2 miliarde de $ anul acesta la nivel global pentru a consolida eforturile noastre. Suntem mândri să fim co-președinte al Grupului de Lucru privind alegerile al Codului de Practici privind Dezinformarea și vom continua să colaborăm cu experți din regiune, inclusiv cu Consiliul nostru Consultativ European pentru Siguranță, pentru a ne asigura că abordarea noastră evoluează pentru a se adresa provocărilor sau amenințărilor emergente.

*Se referă la cele 27 de state membre UE

**Germania, Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Irlanda, Italia, Spania, Suedia.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Expert în Reparații și Montaj Acoperișuri, Izolații, și Curățare Burlane

Publicat

pe

De

În căutarea unei soluții profesioniste pentru acoperișul și fațada casei tale? Echipa noastră de experți la Dachpfannenfirma este aici pentru tine! Oferim servicii de înaltă calitate în domeniul reparațiilor, montajului acoperișurilor, izolației, și curățării burlanelor în toată regiunea.

Servicii de Acoperiș și Izolație

Acoperișul este una dintre cele mai importante componente ale casei tale. La Dachpfannendienstleistungen, oferim o gamă completă de servicii pentru acoperișuri, inclusiv:

 • Montaj de Dachpfannen (țigle pentru acoperiș)
 • Reparații rapide și eficiente
 • Izolații termice și hidroizolații de înaltă calitate
 • Curățare și întreținere regulată a acoperișului
 • Schimbări de țigle deteriorate sau fisurate

Echipa noastră de specialiști în acoperișuri are experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți asigura un acoperiș sigur, durabil și funcțional.

Renovare și Înfrumusețare Fațadă

O fațadă bine întreținută conferă casei tale un aspect plăcut și protejează clădirea de intemperii. Oferim servicii complete de Fassadenrenovierung, inclusiv:

 • Evaluare și diagnosticare a stării fațadei
 • Costuri transparente și competitive pentru renovare
 • Aplicare de Fassadenplatten (plăci de fațadă) și Fassadenisolierung (izolație pentru fațadă)
 • Alegere și aplicare de Fassadenfarben (vopsele pentru fațadă)
 • Curățare și renovare completă a Fassadenputz (tencuieli pentru fațadă)
 • Montare de Fassadenverkleidung (învelișuri pentru fațadă) de calitate superioară
 • Fassadenanstrich (vopsire fațadă) pentru un aspect proaspăt și atrăgător

Indiferent de nevoile tale, suntem aici să oferim soluții profesioniste și eficiente pentru acoperișul și fațada casei tale.

Contactează-ne astăzi pentru o Evaluare Gratuită

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de reparații, montaj acoperiș, izolare acoperiș, curățare burlane și renovare fațadă, nu ezita să ne contactezi la Dachdeckerprofi.com. Echipa noastră dedicată este pregătită să răspundă la întrebările tale și să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale specifice. Ai grijă de acoperișul și fațada casei tale cu experții noștri de la Dachpfannenfirma!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Expert în Reparații de Acoperișuri, Montaj și Izolare: Servicii de Calitate la Prețuri Accesibile

Publicat

pe

De

În căutarea unei companii de încredere pentru reparații și montaj acoperișuri, izolare și curățare burlane? Echipa noastră de specialiști de la Dachpfannenfirma este aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii din domeniu!

Servicii de Acoperișuri și Fațade

La Dachpfannenfirma, ne specializăm într-o gamă largă de servicii esențiale pentru acoperișuri și fațade. Oferim:

 • Reparații de Acoperișuri:
  • Montaj Dachpfannenkosten: Realizăm montajul și înlocuirea eficientă a dachpfannen pentru a asigura integritatea acoperișului dumneavoastră.
 • Izolare și Renovare a Fațadelor:
  • Fassadenrenovierungskosten: Vă oferim servicii de renovare a fațadelor la costuri competitive.
  • Fassadenisolierung: Specialiștii noștri izolează eficient fațadele, asigurând confort termic și economic.
  • Fassadenreinigung: Efectuăm curățarea și întreținerea periodică a fațadelor pentru a menține aspectul proaspăt și atrăgător al clădirii dumneavoastră.
 • Alte Servicii pentru Acoperișuri și Fațade:
  • Fassadenfarben: Vă oferim o gamă variată de culori pentru vopsirea fațadelor.
  • Fassadenputz și Fassadenverkleidung: Asigurăm aplicarea profesională a tencuielii și învelitorilor pentru fațade.
  • Fassadenanstrich: Realizăm lucrări de vopsire a fațadelor pentru a le oferi un aspect îngrijit și protecție suplimentară.

Experiență și Profesionalism

Cu o experiență vastă în domeniul reparațiilor acoperișurilor și renovării fațadelor, echipa noastră de la Dachpfannenfirma se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Ne axăm pe satisfacția clientului și respectăm cele mai ridicate standarde profesionale în fiecare proiect.

Contactați-ne Astăzi!

Pentru o estimare gratuită și pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră de acoperiș sau fațadă, nu ezitați să ne contactați la Dachpfannendienstleistungen. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Servicii Profesionale de Acoperiș și Fasade: Expertiza în Reparații și Izolări

Publicat

pe

De

În căutarea unei companii de încredere pentru repararea acoperișului, izolarea acestuia, curățarea burlanelor sau renovarea fațadelor? Echipa noastră la Mathias Dachdecker vă oferă soluții profesionale și eficiente în domeniul construcțiilor acoperișurilor și renovării fațadelor.

Servicii de Acoperiș

La Mathias Dachdecker, oferim o gamă completă de servicii pentru acoperișuri, de la montajul inițial al dachpfannen (țiglelor) până la reparații și întreținere. Indiferent de tipul de acoperiș, echipa noastră de experți vă poate ajuta să beneficiați de soluții durabile și eficiente. Costurile noastre competitive pentru dachpfannenkosten vă vor surprinde în mod plăcut.

Servicii de Fasadă

Dacă sunteți în căutarea unor servicii profesionale de renovare a fațadelor, suntem alegerea potrivită. Oferim fassadenrenovierungsdienstleistungen de înaltă calitate, inclusiv renovarea și izolarea fațadelor, aplicarea de vopsele și curățarea fațadelor. Costurile noastre pentru fassadenrenovierung sunt transparente și adaptate la nevoile dvs.

Servicii Complementare

Pe lângă repararea acoperișului și renovarea fațadelor, oferim și alte servicii de înaltă calitate, cum ar fi curățarea burlanelor, aplicarea de fassadenfarben (vopsele pentru fațadă), fassadenisolierung (izolație fațadă) și fassadenreinigung (curățenie fațadă).

Despre Noi

Mathias Dachdecker este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor și renovărilor. Ne mândrim cu servicii de calitate și cu o echipă de specialiști dedicați, gata să vă ofere soluții personalizate pentru proiectul dvs. indiferent de complexitate.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a solicita o evaluare gratuită, nu ezitați să ne contactați la Mathias Dachdecker. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru acoperișul și fațada casei dvs.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Exclusiv4 ore inainte

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Uncategorized10 ore inainte

Expert în Reparații și Montaj Acoperișuri, Izolații, și Curățare Burlane

În căutarea unei soluții profesioniste pentru acoperișul și fațada casei tale? Echipa noastră de experți la Dachpfannenfirma este aici pentru...

Uncategorized10 ore inainte

Expert în Reparații de Acoperișuri, Montaj și Izolare: Servicii de Calitate la Prețuri Accesibile

În căutarea unei companii de încredere pentru reparații și montaj acoperișuri, izolare și curățare burlane? Echipa noastră de specialiști de...

Uncategorized10 ore inainte

Servicii Profesionale de Acoperiș și Fasade: Expertiza în Reparații și Izolări

În căutarea unei companii de încredere pentru repararea acoperișului, izolarea acestuia, curățarea burlanelor sau renovarea fațadelor? Echipa noastră la Mathias...

Eveniment22 de ore inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Eveniment24 de ore inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Eveniment2 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

Uncategorized3 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Exclusiv3 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Uncategorized4 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Eveniment5 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

UncategorizedO săptămână inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

EvenimentO săptămână inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

EvenimentO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Știrile Săptămânii