Connect with us

Administrație locală

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Publicat

pe

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu stilul de viață modern. Aceste inovații tehnologice mici, dar puternice, își găsesc locul pe încheieturile noastre și ne oferă o gamă variată de funcționalități ce depășesc cu mult tradiționala afișare a orei.

Importanța smartwatch-urilor se reflectă în capacitatea lor de a fi extensii portabile ale smartphone-urilor noastre. Ele permit acces rapid la notificări, mesaje și apeluri, fără a fi nevoie să scoatem telefonul din buzunar sau geantă. Prin urmare, devine mai ușor să rămânem conectați și la curent cu informațiile esențiale în timp ce suntem în mișcare.

Un alt aspect esențial este monitorizarea sănătății și a activităților fizice. Smartwatch-urile moderne sunt dotate cu senzori avansați ce pot măsura ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, numărul de pași și multe altele. Aceste dispozitive devin astfel aliații noștri în îngrijirea sănătății, ajutându-ne să monitorizăm și să menținem un stil de viață activ. Pentru pasionații de fitness, smartwatch-urile devin parteneri de antrenament. Ele oferă funcții precum GPS-ul integrat, care înregistrează traseele de alergare sau ciclism, și aplicații specializate ce monitorizează progresul în timpul exercițiilor.

Tehnologia avansează cu pași repezi, iar cu fiecare pas înainte, dispozitivele devin tot mai inteligente și se integrează mai bine în viața noastră de zi cu zi. O dovadă concretă în acest sens o reprezintă noua serie de ceasuri inteligente Earth2 de la BEYOND Watch. Această serie de smartwatch-uri își propune să redefinească standardele de eleganță și funcționalitate în acest domeniu în continuă dezvoltare.

Design

Cu șapte variante distincte în ceea ce privește design-ul, Seria Earth2 oferă diversitate și posibilitatea de a alege un model care se potrivește perfect personalității și stilului fiecărui purtător. Fie că alegi o carcasă elegantă sau o curea rafinată dintr-un material special, fiecare variantă a acestui smartwatch este o declarație de stil și eleganță. Designul futurist, cu dimensiuni de aproximativ 46 de milimetri și o greutate optimizată de aproximativ 60 de grame, conferă un confort excepțional pe încheietura mâinii. Fiecare detaliu al carcasei, fiecare nuanță a finisajelor sunt atent gândite pentru a oferi o experiență vizuală și tactilă de ideală.

Monitorizarea sănătății

Earth2 nu este doar un accesoriu elegant, ci și un partener de  încredere în ceea ce privește monitorizarea stării de sănătate. Cu tehnologii inovatoare, precum un senzor giroscop și un mic fascicol laser, acest smartwatch aduce monitorizarea somnului la un nou nivel de precizie. Calitatea somnului este esențială pentru o viață sănătoasă, iar Beyond Watch Earth2 analizează nu doar durata, ci și calitatea somnului. Prin monitorizarea mișcărilor corpului și a ritmului cardiac, acesta oferă o perspectivă detaliată asupra somnului, evidențiind perioadele de somn profund, REM și somn ușor.

Experiența redefinită în activitățile sportive

Indiferent dacă ești un atlet pasionat sau doar îți dorești un stil de viață activ, noua serie de la Beyond Watch devine un partener esențial. Poți alege sportul preferat direct din meniu, iar smartwatch-ul vă înregistra cu precizie durata antrenamentului, numărul de pași, caloriile arse și distanța parcursă. Totul este înregistrat și prezentat într-o manieră intuitivă, pentru a-ți oferi o perspectivă clară asupra progresului tău.

Conectivitate

Earth2 nu se limitează doar la funcții de monitorizare și sport, ci devine un hub central pentru toate nevoile tale zilnice. Poți efectua și primi apeluri direct de pe ceas, citi mesaje și notificări din aplicații precum Whatsapp și Facebook, rămânând conectat chiar și atunci când telefonul nu este la îndemână. Cu meniul în limba română și posibilitatea de a îl seta în alte peste 20 de alte limbi, Earth2 se adaptează nevoilor tale indiferent de locul în care te afli.

Autonomie sporită

Un alt aspect remarcabil al seriei Earth2 este autonomia bateriei. Cu o durată de viață cuprinsă între 5 și 14 zile, în funcție de modul de utilizare, acest smartwatch este gata să te însoțească în toate activitățile tale. Indiferent dacă ești într-o sesiune de antrenament intens sau într-o zi liniștită de birou, EARTH2 rămâne alături de tine.

In concluzie, noua serie Beyond Watch Earth2 reprezintă o optiune interesanta la ora actuala pe piata smartwatch-urilor, tinand cont de cele descries mai sus si de pretul care este unul sub mediu. Eleganța și funcționalitatea se îmbină armonios pentru a oferi o experiență completă și utilă utilizatorilor săi. Fie că îți dorești să îți monitorizezi sănătatea, să îți urmărești performanțele sportive sau să rămâi conectat în orice situație, Earth2 este acolo să îndeplinească toate aceste cerințe. Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul distribuitorului autorizat japora.ro, deschizând astfel poarta către o lume a tehnologiei inteligente și rafinate.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Festivalul IntenCity: Programul pe zile

Publicat

pe

Începând cu 30 iunie, Festivalul IntenCity își deschide porțile pentru iubitorii de muzică și vibe-uri de petrecere vechi și noi. Evenimentul promite să sărbătorească vara cu trei seri incendiare alături de artiști de top.

În fiecare seară de festival vor fi concerte/show-uri live atât pe Stadionul Ion Oblemenco cât și în Sala Polivalentă.

Programul de pe stadionul Ion Oblemenco se va desfășura astfel:

30 iunie

17:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

18:00 – WRS

19:00 – Dr. Alban

19:35 – Sabrina

20:05 – Jenny Berggren from Ace of Base

20:40 – Haddaway

21:40 -Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra

23:35 – Snap!

00:00 – Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet

01:15 -Zdob și Zdub

01 iulie

18:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

19:30 – Manuel Riva

21:30 – Subcarpați

22:45 – Mahmut Orhan

23:45 – Ummet Ozcan

01:00 – Tiësto

02 iulie

18:00 – Kiss FM party cu DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu

19:20 – Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet

20:25 – Oceana

21:15 – Ruslana

22:30 – Enrique Iglesias

00:10 – Gianluca Vacchi

Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervăm și pe scena Sălii Polivalente? Iată programul detaliat:

30 iunie

18:00 – DJ Addytzu

18:45 – DJ Gius

19:30 – Bvcovia

20:15 – Marko Glass

21:00 – Ian

21:45 – Killa Fonic

22:45 – Mindcage

23:45 – Andrew Dum

00:45 – AG Swifty

01:45 – Brad Brunner

02:45 – Dodo

01 iulie

18:00 – Andrei Yc

19:00 – Basska

20:00 – Mr. Flexxx

20:45 – Bad and Boujee

21:45 – M.G.L.

22:30 – Byga & Phila & dj h

23:30 – Doc

00:15 – Deliric x Silent Strike

01:00 – Argatu’

01:45 – Mahony

02:45 – Gabrian

03:20 – Ve.Re

02 iulie

18:00 – Your Midwife on Ice

18:45 – Dj Sauce

19:45 – Rava

20:30 – Azteca

21:15 – Nane

22:15 – Malagamba

23:15 – NotSoCommonDJ

00:15 – Sigma DJ Set

01:15 – Andre Rizo

02:15 – Yaya

03:15 – Replik

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediție în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

În această vară, pulsul orașului întâlnește ritmurile muzicii la Festivalul IntenCity!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Binance: cinci sfaturi pentru siguranta conturilor utilizatorilor

Publicat

pe

București, 22 iunie 2023 – Binance, cea mai mare platformă de schimb cripto din lume, prezintă un set de cinci sfaturi pentru a proteja conturile utilizatorilor și a preveni riscurile de atac ce ar putea cauza daune financiare, furt de identitate și scurgere a datelor personale.

Riscul de preluare a contului (ATO, Account takeover) poate duce, pentru afaceri, la pierderi financiare, sancțiuni de reglementare, repercusiuni legale, pierderea încrederii clienților și deteriorarea reputației afacerii. La nivel individual, atacurile ATO compromit informațiile personale, provocând potențiale prejudicii asupra vieții private și informațiilor personale.

În context, Binance recomandă cinci pași pentru protejarea conturilor:

Securitate prin parolă:

Sunt recomandate parole puternice, unice, cu o combinație de caractere, evitând cuvintele comune sau informațiile personale. Parolele sunt recomandate a fi schimbate la fiecare trei până la șase luni, evitând reutilizarea acestora. Utilizarea soluțiilor tip manager de parole și seifuri pentru stocarea sigură a acestora este recomandată.

Autentificare cu mai mulți factori (MFA):

MFA poate fi activată prin SMS, aplicații de autentificare, notificări push, jetoane sau autentificare biometrică. E recomandată implementarea autentificării cu doi factori (2FA) pentru conturile Binance, alegând dintre diverse opțiuni MFA.

Securitatea dispozitivului și a rețelei:

Este recomandat să fie păstrate software-ul, firmware-ul și sistemele de operare actualizate pentru a beneficia de corecțiile de securitate. Utilizați criptare și protocoale securizate precum HTTPS și SSL/TLS. Activați firewall-uri și stabiliți politici de gestionare a dispozitivelor cu cerințe puternice pentru parole și control al accesului. Se recomandă accesarea și setarea rețelelor Wi-Fi securizate cu parole unice și puternice, criptare și evitarea conexiunii Wi-Fi publice pentru activități sensibile.

Monitorizarea contului:

Activați alertele privind activitatea contului și monitorizați regulat tranzacțiile, istoricul de conectare și setările contului. Mențineți informațiile de contact actualizate cu furnizorii de servicii, pentru a primi notificări în timp util. Rămâneți vigilenți împotriva încercărilor de phishing și activați codurile anti-phishing pentru notificările prin e-mail Binance. Monitorizați rapoartele de credit pentru orice semne de conturi neautorizate sau activități suspecte.

Raportarea activităților suspecte:

Raportați cu promptitudine orice activitate neobișnuită sau suspectă furnizorului de servicii sau instituției financiare respective. Contactați serviciul de asistență pentru clienți Binance, dacă bănuiți că a fost compromis contul și luați în considerare schimbarea parolei și autentificarea cu mai mulți factori.

Prin implementarea acestor bune practici, indivizii și organizațiile pot reduce semnificativ riscul ATO. Protejarea conturilor prin măsuri de securitate robuste și monitorizare proactivă ajută la prevenirea pierderilor financiare, a daunelor reputației și a prejudiciului personal asociat cu atacurile ATO.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Seria realme 11 Pro s-a lansat oficial în Europa

Publicat

pe

 • realme 11 Pro+ este primul telefon din industrie cu o camera SuperZoom OIS de 200MP și un zoom in-sensor 4x fără pierderi de calitate, aducând noi opțiuni de fotografie pentru ca tinerii să exploreze liber limitele fotografiei mobile
 • Seria realme 11 Pro 5G expune un design premium realizat la realme Design Studio în colaborare cu fostul designer Gucci, Matteo Menotto.
 • Seria realme 11 Pro este dotată cu cel mai bun ecran curbat Vision Display de 120Hz din segment, care adoptă tehnologia COP Ultra, dimming PWM de 2160Hz, algoritm de otpimizare X-Touch 2.0 și politica de înlocuire gratuită a ecranului

București, România – 20 iunie 2023 – realme, brandul de smartphone-uri în plină dezvoltare, a lansat astăzi în Europa revoluționara serie realme 11 Pro. Noua serie include modelele realme 11 Pro 5G și realme 11 Pro+ 5G, ambele fiind revoluționare pentru segmentul de preț din care fac parte. realme 11 Pro+ dispune de o cameră foto de 200MP SuperZoom cu OIS, zoom 4x fără pierderi și un ecran curbat de 120Hz.

realme  a devenit și partenerul oficial al Jocurilor Europene, surprizând fiecare moment minunat al sportivilor de pe teren cu noile camere foto ale seriei realme 11 Pro.

Suntem foarte fericiți că realme a devenit partenerul nostru. Este o companie modernă, renumită pentru că stabilește tendințe și le oferă tinerilor emoții de neuitat prin intermediul unor produse tehnologice unice. Valorile sale coincid cu cele promovate de Jocurile Europene – dorim să conectăm oamenii prin trăirea unor momente speciale împreună – a declarat Președintele Comitetului de Organizare a Jocurilor Europene, Marcin Nowak.

Seriile anterioare (numerice) realme au înregistrat peste 50 de milioane de livrări la nivel mondial și 3 milioane de livrări în Europa, marcând o contribuție majoră la parcursul companiei în Europa către pragul de 100 de milioane de unități vândute. Fotografia mobilă este o caracteristică pentru noua serie, iar modelul realme 11 Pro+ 5G este echipat cu o cameră foto SuperZoom cu OIS de 200MP. Astfel, prin dezvoltarea tehnologiilor de imagistică dintr-un telefon, utilizatorii au șansa să exploreze noi moduri și tehnici de fotografiere.

Primul senzor HP3 SuperZoom de 200MP îmbunătățit

Camera foto de pe realme 11 Pro+ 5G se bazează pe un senzor Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom actualizat, având dimensiunea de 1/1,4 inch, o dimensiune a pixelilor de 2,24μm și o deschidere f/1,69. Toate acestea sunt specificații de flagship într-o zonă accesibil de preț, fiind un salt uriaș în comparație cu concurenții care încă folosesc senzorul IMX766.

Cu ajutorul tehnologiei Tetra2pixel, realme eliberează întregul potențial al senzorului de 200MP. Prin clasificarea inteligentă a dimensiunilor pixelilor în funcție de condițiile de iluminare, realme 11 Pro+ 5G oferă dimensiuni de 0,56μm pentru 200MP/1,12μm pentru 50MP/2,24μm pentru 12,5MP în condiții de iluminare suficientă până la mediu întunecat, pentru a asigura fotografii clare în toate condițiile de iluminare.

În plus, seria realme 11 Pro 5G dispune de Super OIS la nivel hardware, pentru a crește viteza de resetare a obiectivului cu 40%, astfel încât să se obțină imagini clare în majoritatea situațiilor de mișcare și crește foarte mult capacitatea de procesare a datelor pe secundă prin suplimentarea anti-shake, indiferent dacă este utilizat pentru a face fotografii sau videoclipuri. Poate crește foarte mult capacitatea anti-shake cu 180%, iar rata de producție cu 100%.

Primul telefon mobil din industrie cu zoom fără pierderi de 4x

Folosind tehnologia In-Sensor Zoom, realme 11 Pro+ 5G poate realiza un zoom 2x sau 4x fără pierderi de calitate. Senzorul este comutat între diferite moduri de imagine pentru a obține același număr de pixeli reali în diferite segmente focale, astfel încât compoziția fotografierii să fie mai liberă, indiferent de distanță. Ca urmare, realme 11 Pro + 5G este primul telefon mobil din industrie echipat cu zoom fără pierderi 4x, iar rezoluția imaginii în acest segment focal este cu 242% mai mare decât cea a produselor similare.

Segmentul focal 2x este cunoscut ca fiind segmentul focal de aur pentru portrete. realme 11 Pro+ 5G poate utiliza algoritmul de portret la nivel SLR pentru a crea efecte naturale de estompare a fundalului și flare pentru a face portretele mai proeminente. Prin integrarea unor funcții precum detectarea automată a subiectului sau cropping automat, realme a lansat prima tehnologie Auto Zoom pentru portrete.

Alegerea perfectă pentru fotografierea de noapte

Cu un senzor principal de 1/1,4″, o deschidere mărită de f/1,69 și pixel binning 16 în 1 pixeli cu o dimensiune de 2,24μm, realme 11 Pro+ 5G vă ajută să capturați cu ușurință lumina slabă și să restaurați detalii clare în condiții întunecate, folosind modul ProLight.

Filtre Lonely Planet recomandate pentru a deveni un fotograf de stradă profesionist

Filtrele oferite de Lonely Planet vor face fotografiile stradale mai clasice și mai demne de o poveste. Concursul de fotografie organizat în comun de realme și Lonely Planet va începe din 20 iunie, iar fotografi profesioniști din 5 țări sunt invitați să facă parte din juriu.

Curved Vision Display la 120Hz – cel mai bun ecran din segment

Seria realme 11 Pro folosește un ecran Curved Vision Display de 120Hz, fiind cel mai bun din segmentul de preț din care face parte seria. Folosind tehnologia COP Ultra, raportul ecran-corp este de 93.65%, iar curbura ecranului de 61 de grade. Cu 1 miliard de culori, 950nits luminozitate maximă, gamă de culori 100% DCI-P3, HDR10+ și un contrast de 5.000.000:1, imaginea afișată va fi la nivel de flaghisp dar într-un segment de preț accesibil. De asemenea, ecranul dispune de două certificări de protecție a ochilor de la TÜV Rheinland și de 2160Hz PWM dimming.

Pentru cei care sunt îngrijorați de ecranul curbat fragil, dar și de posibilitatea de a atinge din greșeală ecranul atunci când nu este cazul, realme  a introdus un algoritm denumit X-Touch 2.0, care are ca scop să reducă atingerile greșite la utilizarea zilnică. Această funcție este completată de sticla dublu întărită de pe toate zonele telefonului. În plus, realme oferă o înlocuire gratuită a ecranului în perioada 20 iunie 2023 – 19 iulie 2023 pentru telefoanele achiziționate din sursele autorizate.

Design-ul seriei realme 11 Pro este rezultatul unei cooperări speciale între realme Design Studio și Matteo Menotto – fost desginer de printuri și textile pentru Gucci. Seria realme 11 Pro este disponibilă în culorile Sunrise Beige, Astral Black și Oasis Green. Sunrise Beige își ia indicațiile estetice din orașul modei – Milano. Designerul surprinde cel mai rafinat și efemer moment al unei zile, când lumina soarelui cade pe clădirile clasice într-o nuanță palidă de aur, iar linia galbenă din mijloc simbolizează drumul care se întinde în depărtare. Designul cusăturilor tridimensionale asemănătoare cusăturilor realizate manual atrage atenția asupra texturii, iar pielea vegană lychee combinată cu textura țesută tridimensional oferă o nuanță uimitoare și la modă. Astral Black are un proces avansat de poleire care oferă un luciu ultra-ușor. Culoarea neagră este foarte profundă, punctată cu efecte de cristale strălucitoare la suprafață.

O performanță pentru compania realme este poziția din clasamentul Top 50 Kantar BrandZ Chinese Global Brand Builders 2023. realme a urcat de pe poziția 29 de anul trecut pe locul 21 anul acesta.

Specificații realme 11 Pro

 • Ecran de 6.7 inch, rezoluție 1080 x 2412 pixeli, AMOLED, HDR10+, 120Hz, 950nits luminozitate peak
 • SoC MediaTek Dimensity 7050
 • Memorie: 128GB/8GB RAM, 256GB/8GB RAM, 256GB/12GB RAM, 512GB/12GB RAM
 • Camera foto principala 100MP, f/1.8, 26mm, OIS, PDAF, 2MP macro f/2.4, filmare 4K la 30FPS, 1080p la 30, 60, 120 sau 480FPS.
 • Camera frontala de 16MP, f/2.5, 25mm
 • Conectivitate: Bluetooth 5.2, aptX HD, Wi-Fi 6, NFC, USB C 2.0, senzor de amprenta optic în ecran
 • Baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă la 67W

Specificații realme 11 Pro+

 • Ecran de 6.7 inch, rezoluție 1080 x 2412 pixeli, AMOLED, HDR10+, 120Hz, 950nits luminozitate peak
 • SoC MediaTek Dimensity 7050
 • Memorie: 256GB/8GB RAM, 256GB/12GB RAM, 512GB/12GB RAM, 1TB/12GB RAM
 • Camera foto principala 200MP, f/1.7, 23mm, OIS, PDAF, 8MP ultrawide f/2.2, 16mm, 2MP macro f/2.4, filmare 4K la 30FPS, 1080p la 30, 60, 120 sau 480FPS
 • Camera frontala de 32MP, f/2.5, 22mm
 • Conectivitate: Bluetooth 5.2, aptX HD, Wi-Fi 6, NFC, USB C 2.0, senzor de amprenta optic în ecran
 • Baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă la 100W

Telefoanele pot fi achiziționate de la Altex, Emag, Flanco, Carrefour, evoMAG, Cel și PC Garage. Prețurile recomandate sunt:

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Viața în Oradea2 zile inainte

Transformă-te în diva serii: machiaje simple și rapide

Îngrijirea pielii nu este doar o practică de frumusețe, ci și un aspect important al sănătății generale. O piele sănătoasă...

Viața în Oradea2 zile inainte

Ce să nu faci în grădina ta: greșeli și remedii

Grădinăritul este o artă, dar și o știință. Chiar și grădinarii experimentați pot să greșească din când în când, iar...

Viața în Oradea2 zile inainte

Pași greșiți în amenajarea livingului: 5 lucruri de care să te ferești

Una dintre cele mai mari greșeli în amenajări interioare pe care le poți face atunci când amenajezi livingul este să...

Afaceri2 zile inainte

Secretul unei case perfecte: Colaborarea cu un designer de interior

Un designer de interior nu este doar o persoană care îți alege mobilier sau culori frumoase. El este un profesionist...

Afaceri2 zile inainte

Din vis în realitate: construiește un business de succes dintr-o simplă idee

Într-o lume în care inovația și antreprenoriatul sunt la ordinea zilei, poate fi foarte tentant să îți începi propriul drum...

Afaceri2 zile inainte

Start-up-uri în tehnologie: Ghidul complet pentru lansare și reușită

Un antreprenor este o persoană care inițiază și conduce o afacere, asumându-și riscurile și responsabilitățile asociate, cu scopul de a...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung și Universitatea Michigan îmbunătățesc tehnologia ceasurilor inteligente pentru alergători

Studiul explorează cum tehnologia ceasului Galaxy poate îmbunătăți sănătatea și performanța alergătorilor prin evaluarea pierderii de transpirație și a VO2...

Viața în Oradea3 zile inainte

Fii centrul atenției: machiaje simple pentru a te transforma în diva serii

Frumusețea nu este doar un concept superficial, ci și o expresie a sănătății și a încrederii în sine. În lumea...

Afaceri3 zile inainte

Din vis la realitate: cum să îți construiești afacerea într-un an

Una dintre cele mai mari avantaje ale deținerii unei afaceri proprii este libertatea de a lua decizii. Nu mai trebuie...

Afaceri3 zile inainte

Învață să generezi venit din ceea ce îți place: îndrumar pentru antreprenori novici

Un antreprenor este o persoană care inițiază și gestionează o afacere sau un proiect cu scopul de a obține profit....

Viața în Oradea3 zile inainte

Explorarea diabetului: Identificarea simptomelor, cauzelor și opțiunilor de tratament

Diabetul este o afecțiune cronică care afectează modul în care corpul tău convertește alimentele în energie. Majoritatea alimentelor pe care...

Afaceri3 zile inainte

Descoperă cum să îți găsești afacerea ideală în doar 7 etape ușoare

Mulți oameni intră în lumea antreprenoriatului cu speranța de a găsi succes și împlinire. Cu toate acestea, nu toate ideile...

Exclusiv3 zile inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Uncategorized4 zile inainte

PENNY România lansează Liga Punctelor PENNY pentru susținerea cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

București, 20 septembrie 2023 – În perioada 20 septembrie – 14 noiembrie 2023, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal,...

Uncategorized4 zile inainte

Johnnie Walker lansează campania Keep Walking România, prin care încurajează femeile să vorbească despre impactul lor asupra societății

Noua campanie Johnnie Walker aduce în prim-plan poveștile unor români extraordinari, dând un exemplu pozitiv și stabilind o bază solidă...

Eveniment5 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

Știrile Săptămânii