Connect with us

Uncategorized

Veeam lansează o nouă platformă unică pentru a sprijini companiile în urma creșterii continue a numărului de atacuri ransomware

Publicat

pe

 • Peste 500 de funcții și îmbunătățiri noi pentru Veeam Backup & Replication v12, baza platformei Veeam Data Platform, inclusiv backup de stocare direct-to-object, imuabilitate de încredere, reziliență cibernetică avansată și protecție de neegalat pentru cloud-ul hibrid
 • Noua garanție Veeam împotriva ransomware, acum disponibilă pentru pachetul Premium al platformei Veeam Data

COLUMBUS, Ohio — 14 februarie 2023: Veeam® Software, lider în protecția modernă a datelor, a anunțat astăzi lansarea Veeam Data Platform, o platformă nouă și unică, ce oferă capabilități avansate de securizare și recuperare a datelor și pentru cloud-ul hibrid. Veeam Data Platform include și Veeam Backup & Replication™ (VBR) v12, oferind cel mai performant backup securizat și o recuperare rapidă și fiabilă a datelor, care vor ține orice business în mișcare. Mai mult, aceasta reunește cele mai recente caracteristici oferite de Veeam într-o singură soluție puternică. Mai mult, există trei pachete disponibile de acces în platformă pentru clienții care doresc să-și protejeze aplicațiile din mediile cloud, virtual, fizic, SaaS și Kubernetes. Pachetele sunt capabile să facă față unui set tot mai mare de provocări, de la întreruperi spontane, până la erori în funcționare sau atacuri ransomware, toate fiind adaptate unor medii IT complexe și aflate în proces de extindere.

Platforma Veeam Data Platform îndeplinește cele trei cerințe cheie pentru a menține o afacere operațională: asigură securitatea datelor, recuperarea acestora și oferă libertatea de a efectua backup-uri și de a utiliza datele de oriunde, fără a fi nevoie de o platformă sau un anume cloud. Veeam Data Platform este disponibilă în trei pachete de nivel enterprise: Foundation, Advanced și Premium. Toate conțin soluțiile premiate ale Veeam, anume VBR și Instant Recovery, iar pachetele Advanced și Premium oferă în plus caracteristici avansate de reziliență, inclusiv monitorizare, analiză și recuperare.

 • Pachetul Foundation oferă cea mai amplă protecție a datelor din industrie datorită soluției VBR v12. În plus, include peste 500 de funcții și îmbunătățiri noi.
 • Pachetul Advanced combină VBR cu Veeam ONE (ONE) pentru a oferi atât monitorizări ample și inteligente, cât și capacitatea de a identifica și oferă posibilitatea de a identifica și remedia probleme ce pot afecta buna funcționare și care pot aduce pagube organizațiilor.
 • Pachetul Premium oferă capabilități de protecție și recuperare a datelor de ultimă generație, cu ajutorul VBR, ONE și Veeam Recovery Orchestrator (VRO). Pachetului Premium i se adaugă și automatizarea integrală a procesului de recuperare a datelor complexe cu pierderi minime, toate acestea în timp ce contribuie la testarea automată și oferă o reziliență completă a datelor și garanția recuperării lor printr-un singur click. Clienții ediției Premium sunt, de asemenea, eligibili pentru noua Garanție Veeam Ransomware, care acoperă costul recuperării datelor în cazul unui atac cibernetic sau ransomware, în limita a cinci milioane de dolari.

„Organizațiile sunt mai vulnerabile ca niciodată. În ultimele douăsprezece luni, 85% dintre organizații au suferit atacuri cibernetice cel puțin o dată, o creștere de la 76% față de anul trecut”, a declarat Danny Allan, CTO și Senior Vice President of Product Strategy Produs la Veeam. „Înțelegem că liderii IT simt că nu sunt suficient de protejați și, pe măsură ce mediile IT continuă să devină mai complexe și mai solicitante, este tot mai evident că protecția modernă a datelor trebuie integrată în planul de pregătire cibernetică. Platforma Veeam Data reunește soluțiile noastre cele mai bune, astfel încât să pună la dispoziția clienților o platformă unică pregătită să ofere securitatea datelor, recuperare fiabilă a datelor și libertatea gestionării datelor, aceasta fiind concepută pentru a oferi clienților noștri posibilitatea de a alege soluția potrivită nevoilor lor”.

Toate pachetele Veeam Data Platform folosesc cea mai recente tehnologii de protecție a datelor din VBR v12. Noile funcționalități oferă capabilități de recuperare a datelor  companiei și asigură protecție în fața dezastrelor sau a atacurilor cibernetice în hybrid cloud, incluzând:

 • Funcționalități noi de backup direct în object storage: se poate profita din plin de scalabilitatea nelimitată a stocării on-premise și cloud, fără a reduce performanța. Backup-urile pot fi trimise direct către ecosistemul Veeam de parteneri care oferă stocare a datelor de tip object storage și astfel se asigură performanța necesară pentru îndeplinirea obiectivelor sau pentru a face backup-uri din orice locație, direct în cloud.
 • Imuabilitate pentru toate operațiunile: E bine ca organizațiile să se asigure că backup-urile pot fi întotdeauna restaurate după un atac cibernetic, folosindu-se de opțiuni extinse de imuabilitate dedicate companiilor. Acestea sunt oferite de către furnizori de încredere, care includ block storage și file storage, spații de stocare de software și echipamente de stocare cu deduplicare, dar și stocarea în cloud sau pe benzi magnetice.
 • Reziliență cibernetică: Cel mai rapid răspuns la atacurile ransomware se face prin identificarea, alertarea și restaurarea datelor necorupte, incluzând automatizarea și recuperarea garantată pentru toate operațiunile. Experiența și siguranța de lucru sunt îmbunătățite prin autentificarea multi-factor (MFA), autentificarea fără parolă (gMSA) pentru Windows sau autentificările single-use pentru Linux, iar apărarea împotriva atacurilor cibernetice devine mai eficientă cu ajutorul autentificărilor Kerberos-only și IPv6-only.
 • Cloud hibrid optimizat: eficiența și securitate avansata se obțin prin intermediul backup-urilor imuabile pentru operațiunile native în cloud ca AWS și Microsoft Azure, folosind agenți dedicați pentru aplicații de tipul lift-and-shift , dar și prin intermediul monitorizării și raportării în cloud.
 • Excelența ecosistemului: API-urile Veeam Universal Storage API 2.0 și Smart Object Storage API oferă garanții avansate în ceea ce privește scalabilitatea business-ului și reziliența datelor din alte locații. Ecosistemul de furnizori include Pure Storage, Scality și Object First ca parteneri de lansare, aceștia fiind disponibili odată cu aceste noi API-uri.

Soluția completă de monitorizare și analiză Veeam oferă informații inteligente, dar și vizibilitate în cadrul noii platforme Veeam Data Platform. Pachetele Advanced și Premium vin cu soluții în identificarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să producă daune și asigură totodată cea mai înaltă protecție a datelor critice. Platforma extinde capabilitățile și oferă suport pentru mai multe soluții de backup (inclusiv Veeam Backup for Microsoft 365). În plus, noile capacități de monitorizare și vizibilitate includ raportarea imuabilității și stărilor de protecție a datelor pentru mediile multi-cloud. Aceste noi progrese aduc acum, mai mult ca oricând, valoare suplimentare asupra strategiei de protecție a datelor companiilor.

Pachetul Premium al noii platforme Veeam Data include, de asemenea, și orchestrarea recuperării de date, unul dintre cele mai puternice instrumente de reducere a timpului de recuperare, oferind încredere afacerilor că își pot continua activitatea fără întreruperi. Prin automatizarea planificării, testării și orchestrării pașilor necesari recuperării după un dezastru, companiile își pot simplifica operațiunile și pot asigura un backup  de date corespunzător. Veeam Data Platform oferă acum recuperare automată și orchestrată în cloudul Microsoft Azure, restaurare instantanee a backup-urilor Veeam Agents sub forma de mașini virtuale (VM) și o recuperare automată a datelor necorupte, fără a putea fi alterate de atacurile cibernetice de tip ransomware.

Extensiile platformei pot fi adăugate la oricare dintre pachetele platformei Veeam Data sau operate autonom, inclusiv backup pentru Kubernetes, prin Kasten K10 by Veeam, Veeam Backup pentru Microsoft 365 și Veeam Backup pentru Salesforce.

O nouă garanție împotriva ransomware

 

În calitate de partener principal în recuperarea după un atac ransomware, Veeam adoptă o abordare organizată pe mai multe niveluri, astfel încât companiile să aibă încredere și să fie pregătite chiar și când vine vorba de cele mai neplăcute scenarii. Noua garanție Veeam împotriva ransomware, care completează platforma Veeam Data Platform, este un angajament față de clienți că, în cazul unui atac ransomware, Veeam va acoperi costul recuperării datelor, în limita a 5 milioane de dolari. Pentru utilizatorii eligibili, Veeam oferă un timp de răspuns de 30 minute (SLA), un suport manager dedicat, verificări trimestriale ale modului de funcționare a sistemelor ce protejează datele, servicii opționale de proiectare și instalare prin intermediul unui furnizor de servicii acreditat Veeam. În plus, Veeam asigură intervenția echipei Veeam Ransomware SWAT – o echipă dedicată de experți în securitate specializați în recuperarea datelor în urma atacurilor ransomware – pentru a ajuta în cazul unui atac.

Citate suplimentare

„Pe măsură ce cloud-ul hibrid devine mediul de lucru preferat, iar amenințările de securitate cibernetică sunt deja omniprezente, devine crucial pentru companii să aibă sisteme robuste de backup și replicare. Veeam este lider de piață pe acest segment, iar lansarea Veeam Data Platform demonstrează angajamentul companiei de a inova în mod constant.” – Steven Dickens, Senior Analyst, Futurum Research

„52% dintre business-uri folosesc acum containere software pentru mediile de producțieiii. Soluția Veeam Kasten K10 poziționează compania ca lider în materie de backup, recuperarea datelor în caz de dezastre și soluții pentru mobilitatea aplicațiilor și containerelor care operează în medii Kubernetes. Noua platformă Veeam Data Platform oferă organizațiilor o soluție unică ce asigură operațiuni performante de protecție a datelor și a investițiilor. Mai mult, platforma răspunde tuturor nevoilor specifice mediilor Kubernetes, oferind companiilor libertate în gestionarea datelor.” – Gaurav Rishi, vice president of Product Management, Kasten by Veeam

„Pe măsură ce organizațiile investesc din ce în ce mai mult în modernizarea infrastructurilor tehnologice, flexibilitatea devine o premisă esențială pentru aplicațiile și datele lor, astfel încât să evite riscurile. Împreună cu integrarea extinsă pentru USAPI și Veeam Direct to Object, Veeam și Pure Storage le permit clienților noștri comuni să beneficieze de performanță, granularitate și simplitate de neegalat atunci când vine vorba de recuperarea în cazul unui dezastru, respectiv consolidarea unei reziliențe cibernetice într-un mediu de afaceri complex și dinamic ca cel de azi. Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Veeam pentru a oferi soluții inovatoare și sigure pentru toate industriile.” – David Harvey, Vicepresident Solutions and Aliances, Pure Storage

„Scality, desemnată de Gartner ca soluția numărul unu de backup pentru object storage, este încântată să fie unul dintre primii susținători al noii platforme Veeam Data Platform. Veeam continuă să fie un pionier în ceea ce privește protecția modernă a datelor prin integrarea în mod strategic a object storage în platformă, astfel încât să poată oferi clienților soluții mai simple, mai rentabile și mai reziliente. Avem un parteneriat de durată cu Veeam și ne simțim privilegiați să fim unul dintre furnizorii de object storage care susțin API-ul Smart Object Storage, ce le permite clienților să profite de scalabilitatea nelimitată a stocării de tip object storage fără a sacrifica performanța.” – Wally MacDermid, Vice President, Strategic Alliances, Scality

„Ransomware-ul este o preocupare importantă pentru toate organizațiile, iar backup-urile devin din ce în ce mai mult ținta numărul unu pentru infractorii cibernetici. Recent lansat în noua platformă Veeam Data, API-ul Smart Object Storage le permite utilizatorilor Veeam să-și trimită datele de rezervă direct în spațiul de stocare imuabil și de încredere, protejat de atacuri ransomware furnizat de Object First. Prin combinarea Veeam cu Object First, organizațiile pot fi liniștite știind că backup-urile lor sunt protejate împotriva ransomware-ului printr-o soluție simplă, puternică și accesibilă de protecție a datelor.” — David Bennett, CEO, Object First.

„Cu noua platformă Veeam Data Platform putem orchestra recuperarea datelor direct în cloud-ul public, reducându-ne costurile și amprenta totală asupra mediului prin eliminarea completă a echipamentelor suplimentare.” – Robbie Hudec, CISO & Senior Vice President, Technology Operations, Ciox Health

Despre Veeam Software

 

Veeam® oferă organizațiilor reziliență în mediul cloud hybrid cu ajutorul serviciilor de securitate, protecție și recuperare a datelor. Platforma Veeam Data oferă o singură soluție pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment pentru a asigura funcționarea business-urilor fără întreruperi. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 82% de companii din Fortune 500 și 72% din Global 2000. Ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, distribuitori și furnizori de servicii, precum și parteneri aliați. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe LinkedIn @veeam-software și Twitter @veeam.

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Publicat

pe

DCIM100MEDIADJI_0613.JPG

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii  inovative in ingineria instalatiilor desfasurat in parteneriat cu Facultatea de Instalatii din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi. Cercetarea si inovarea in tehnologiile industriale sunt esentiale pentru evolutia in acord cu tendintele actuale si viitoare, cu sanse reale de crea noi locuri de munca la nivel regional si national, justificand investitiile alocate pentru a aduce la standarde de excelenta educatia specializata din Romania. Loial acestor obiective, Consultech Industrial Supplies aloca anual fonduri centrelor universitare, intr-un program pe termen lung gandit pentru a crea valoare din cercetare si inovare si pentru a accelera transformarea ecologica si digitala a industriei si a mediului inconjurator, contribuind astfel la consolidarea rezilientei si a rolului sau fundamental de motor economic national.

Investitiile cu cel mai mare impact isi au radacinele in valorile entitatilor care doresc sa sprijine progresele in domenii fundamentale, cum ar fi educatia, dezvoltarea sociala, energia regenerabila, sustenabilitatea sau protectia mediului. Din aceasta serie, probabil ca educatia este cea mai rentabila directie de dezvoltare, fiind cel mai concret mod de a paria pe viitor. Educatia aduce schimbari profunde si de durata in viata comunitatilor, fiind benefica pentru indivizi si pentru natiuni deopotriva. Prin urmare, investitia in educatie nu este doar alegerea corecta, ci este si pariul cel mai inteligent, in urma caruia beneficiile sunt mari, concrete si perfect cuantificabile economic. In mod particular in cazul educatiei tehnologice, sectorul privat trebuie sa se implice in procesul de invatamant, pentru a-si asigura un flux constant de absolventi competenti, expertii pe care ne vom baza pentru a inventa lumea de maine”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvolta pe nisa echipamentelor industriale si municipale incepand cu anul 2014. Cu o indelungata experienta in domeniul instalatiilor industriale, Consultech Industrial Supplies intelege necesitatea sustinerii invatamantului teoretic pentru formarea viitorilor specialisti, atat de necesari in plan local si national.

Consultech Univ GhAsachi Sustinere2023

Criteriile care au stat la baza acordarii premiului oferit de Consultech au fost gandite cu atentie pentru a incuraja si a recunoaste ideile inovatoare si practic aplicabile ale studentilor nostri. Scopul acestei initiative este de a sustine studentii in demersul lor de a-si transforma ideile in realitate, promovandu-le astfel increderea in propria cercetare si capacitatea de inovare. Acest premiu ofera o recunoastere a muncii lor si un impuls pentru a-si continua cercetarile si a-si implementa ideile propuse in cadrul lucrarilor de absolvire.

Un exemplu concret este premiul acordat studentilor Cosman Gabriel si Enaru Iulian, ale caror idei au fost recunoscute ca avand un potential urias de a aduce schimbari pozitive in domeniu. Acestia au realizat o lucrare despre analiza sistemelor de iluminat de siguranta si dimensionarea sistemelor fotovoltaice.„, a spus Sef de Lucrari Dr. Ing. Florin Emilian Turcanu de la Facultatea de Constructii si Instalatii, din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi.

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023

Consultech Industrial Supplies sustine invatamantul superior tehnic din Romania, contribuind la formarea specialistilor din domeniul instalatiilor industriale si municipale din domeniul apei si protectiei mediului in centre universitare de elita, capabile sa dezvolte si sa inoveze, pentru a ridica permanent calitatea si relevanta actului educational. Interesul pentru domeniul industrial si municipal, in special pentru sfera solutiilor de transfer de caldura, de separare mecanica si de tratare a apei de proces, stau la baza unui program de sustinere care include, printre altele, contributii anuale avand ca beneficiari centre universitare din mai multe orase din tara, cum ar fi Bucuresti, Brasov, Iasi sau Timisoara.

Dr. Ing.  Florin Emilian Turcanu a mai mentionat:”Colaborarea dintre Consultech Industrial Supplies si Universitatea Tehnica Gh. Asachi evolueaza, marcand inceputul unei noi etape. Beneficiile acestei colaborari sunt numeroase si diverse. Absolventii nostri beneficiaza nu doar de echipamentele avansate pe care Consultech le ofera laboratoarelor noastre, ceea ce le permite sa isi imbunatateasca abilitatile si competentele tehnice, ci si de recunoasterea directa a muncii si rezultatelor lor prin premiile acordate. Acesta este un semn clar al aprecierii si recunoasterii valorii si importantei muncii pe care o desfasoara in cadrul studiilor lor.”

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023_Lucrari

In cadrul  parteneriatului strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, compania a dotat laboratorul Facultatii de Instalatii cu echipamente tehnice performante, in masura sa completeze formarea teoretica a studentilor cu abilitati practice, potrivit standardelor academice internationale. Universitatea a primit un turn de racire marca EWK – brand lider pe piata de profil -, si un schimbator de caldura, echipamente ce pot forma o instalatie reala optima pentru experimentare si, totodata, poate deveni un excelent punct de pornire pentru inovare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Publicat

pe

Dan Vidrascu_1

 • Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba română, arată rezultatele primului studiu de piață dedicat cărților digitale realizat de Voxa.
 • Dan Vidrașcu, CEO al Voxa: ”Cei mai mulți utilizatori din diaspora care ascultă cărți în limba română locuiesc în Marea Britanie, Germania și Franța. În general, sunt persoane care au un nivel ridicat de educație și care nu doresc ca ei sau copiii lor să piardă contactul cu limba română”.

București, 30 mai 2023: Peste 50.000 de români care locuiesc în străinătate sunt ascultători activi de audiobookuri în limba română, arată rezultatele studiului ”Piața de carte digitală din România”, prima cercetare de piață dedicată audiobookurilor și e-bookurilor din România, realizată de platforma de audiobookuri și e-bookuri în limba română Voxa. Aceștia reprezintă 20% din totalul celor peste 240.000 de utilizatori ai Voxa, iar numărul românilor din diaspora crește în fiecare lună.

”Cei mai mulți utilizatori Voxa din diaspora care ascultă cărți în limba română locuiesc în Marea Britanie, în Germania și în Franța. În general, sunt persoane care au un nivel ridicat de educație și care nu doresc ca ei sau copiii lor să piardă contactul cu limba română. Piața de carte digitală din România este pe urmele piețelor dezvoltate la nivel internațional. În statele europene, audiobookurile și e-bookurile reprezintă până la 15% din piața de carte, cu ponderi mai ridicate în statele nordice, în timp ce în Japonia ponderea digitalului este de 38%.”, a declarat Dan Vidrașcu, CEO al Voxa, prima platformă de audiobook-uri și ebook-uri în limba română.

În România există în prezent peste 240.000 de utilizatori ai platformei de audiobookuri în limba română Voxa, iar numărul acestora va ajunge la peste 370.000 de utilizatori recurenți până la final de an.. Dacă la finalul anului 2022 piața de carte digitală reprezenta sub 1% din totalul pieței de carte din România (estimată la circa 100 de milioane de euro), până în 2027 aceasta va ajunge la 10% din totalul pieței de carte, potrivit estimărilor lui Dan Vidrașcu.

Cei mai mulți utilizatori ai Voxa din diaspora  – peste 12.000  – locuiesc în Marea Britanie, urmați de cei din Germania (peste 10.000) și din Franța (peste 5.000). Aceștia consumă preponderent audiobook-uri în limba română și preferă categoriile ”dezvoltare personală”, ”literatură” și ”cărți pentru copii”.

”Audiobookurile în limba română formează o piață nouă în România, unde momentan activează puțini jucători locali și sunt tot mai populare în rândul comunităților de români din alte țări. Multe edituri din România au început deja să investească masiv în crearea de conținut de tip audiobook, pentru că și-au dat seama că pasionații de lectură caută acest tip de format și nu vor să rateze intrarea pe această nișă de piață”, a mai spus Dan Vidrașcu.

„Viața ca un râu”, cartea scrisă de Shelley Read și care a fost considerată unul dintre cele mai bune debuturi din ultimii ani, narată pe Voxa de actrița Daniela Nane, se află pe primul loc în topul celor mai ascultate cărți de pe Voxa în ultima lună. „Gândește ca un călugăr” de Jay Shetty, ”Epoca Viciului” de Deepti Kapoor, ”Fata în rochie vărgată” de Ellie Midwood și ”Charles, Camilla și Diana. Dragoste și tragedie în Casa de Windsor”, de Jean des Cars completează topul celor mai ascultate cărți de pe Voxa din ultima lună.

În ceea ce privește preferințele utilizatorilor din diaspora, acestea arată că în Marea Britanie pe primul loc în topul preferințelor din ultima lună se află titlul „Viața ca un râu”, de Shelley Read, pe când în Germania “Gândește ca un călugăr”, de Jay Shetty. În Italia și Franța, cel mai ascultat titlu a fost “Epoca Viciului”, de Deepti Kapoor, iar În Spania “Malnata”, de Beatrice Salvioni. În Republica Moldova, preferințele sunt similare cu cele din România, pe primele locuri în topul preferințelor aflându-se “Viața ca un râu”, de Shelley Read, “Gândește ca un călugăr”, de Jay Shetty și “Epoca Viciului”, de Deepti Kapoor. Voxa a lansat în luna martie a acestui an prima ediție a raportului ”Piața de carte digitală din România”, care analizează evoluția pieței de audiobookuri și e-bookuri din România din ultimul an. Studiul a fost realizat în perioada ianuarie-martie 2023 și cuprinde o analiză cantitativă (pe baza statisticilor Voxa) și o analiză calitativă (interviuri cu utilizatorii Voxa, cu reprezentanți ai editurilor și cu reprezentanți ai angajatorilor care oferă audiobookuri ca beneficiu pentru angajați).

Anul 2022 a marcat primul an de activitate al segmentului de audiobookuri în limba română de pe piața de carte din România.  Voxa, prima platformă de audiobookuri și ebook-uri în limba română, a încheiat primul an de activitate cu venituri din abonamente în valoare de circa 4 milioane de lei.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Doja Cat este noul Artist in Residence al Skechers pentru colecția Uno

Publicat

pe

Skechers x Doja Cat (2)

București, 17 mai 2023 – Cântăreața internațională Doja Cat, recunoscută atât prin muzica sa, cât și prin stilul inconfundabil, este primul Artist in Residence al Skechers pentru campania Skechers Uno. Conceptul creativ este inspirat din estetica Y2K, cyberpunk și anime, în timp ce două personalități opuse ale artistei se luptă între ele în arena Skechers.

Skechers x Doja Cat (1)

„Crearea acestei campanii pentru colecția Uno, împreună cu o nouă lume, alături de directorul de creație, Brett Alan Nelson și de Skechers, au fost experiențe extraordinare. Iar acesta este doar începutul. Abia aștept să împărtășesc mai multe din ce am reușit să construim împreună.”, a declarat Doja Cat, Artist in Residence al Skechers.

„Ceea ce m-a inspirat cel mai mult în acest proces a fost cromatica fascinantă a colecției. Fiecare culoare sub umbrela Uno inspiră creativitate și forță, iar acest aspect a fost punctul de pornire în dezvoltarea campaniei. Lupta Doja Cat vs Doja Cat face trimitere la scene de luptă inspirate din anime-uri clasice, iar povestea ne arată că întotdeauna vom păși doar pe urmele proprii, depășindu-ne limitele.”, a declarat directorul de creație al artistei, Brett Alan Nelson.

Skechers x Doja Cat (4)

Renumită pentru pantofii sport cu talpa exterioară cu infuzie de aer, forma atractivă și culorile vibrante, colecția Skechers Uno surprinde consumatorii printr-o gamă variată de încălțăminte sport, care continuă să evolueze, fiind apreciată pe podiumurile din întreaga lume.

Skechers x Doja Cat (3)

„Săptămâna trecută, Doja Cat a anunțat că este primul nostru Artist in Residence, făcându-și apariția într-o rochie completată de o pereche deconstruită de pantofi sport din colecția Skechers Uno.”, a declarat Michael Greenberg, președinte Skechers. „Noua campanie Skechers este o dovadă a influenței creative pe care Doja Cat o aduce în cadrul Skechers, venind cu un stil original, creativ și avangardist. Fiind o artistă influentă atât în lumea muzicii, cât și în cea a modei, Doja reușește să aducă o perspectivă unică asupra brandului nostru.” a completat acesta.

Întreaga gamă de încălțăminte Skechers este disponibilă în magazinele de retail Skechers, online pe skechers.com/doja-cat, precum și în magazinele din centrele comerciale.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Uncategorized23 de ore inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

UncategorizedO zi inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Social2 zile inainte

Cum alegi rochia potrivita pentru silueta ta?

Fiecare femeie este diferita, iar silueta este principalul criteriu in functie de care se aleg piesele vestimentare. Astazi vei afla...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism5 zile inainte

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri6 zile inainte

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

ușile de exterior ușile de exterior
Social6 zile inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

CulturăO săptămână inainte

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

EvenimentO săptămână inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

TurismO săptămână inainte

Cele mai cautate locuri pentru minivacanta de Rusalii

Ne mai despart cateva zile pana la mult asteptata vacanta de Rusalii, prilej cu care putem sa iesim din rutina...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Polițiștii de penitenciare vor ieși în stradă alături de cadrele didactice – Ziarul Incisiv de Prahova

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a fost invitat, in data de 08.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Afaceri2 săptămâni inainte

Mănuşi chirurgicale

Mănușile chirurgicale medicale sunt fabricate în principal din latex. Acest material este natural şi se obține din sucul plantelor de cauciuc. Avantajele...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Doja Cat este noul Artist in Residence al Skechers pentru colecția Uno

București, 17 mai 2023 – Cântăreața internațională Doja Cat, recunoscută atât prin muzica sa, cât și prin stilul inconfundabil, este primul...

Uncategorized2 săptămâni inainte

IKEA România înalță steagul curcubeu și pledează pentru o mai bună incluziune a persoanelor LGBT+

Prin campania de responsabilitate socială „Acceptarea începe acasă”, lansată cu prilejul Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, IKEA România...

Afaceri2 săptămâni inainte

OfertaDeLUX.ro – Cumpărături de lux la prețuri accesibile!

Într-o eră în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cumpărăturile online câștigă popularitate. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă...

Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo
Afaceri2 săptămâni inainte

Ce fonturi sunt cele mai potrivite pentru un logo?

Înțelegerea celor mai potrivite fonturi pentru un logo este esențială atunci când îți creezi propria afacere sau când încerci să...

sape mecanizate sape mecanizate
Afaceri2 săptămâni inainte

Expert Torcret – lucrări de betonare și nivelare a sapei mecanizate

Expert Torcret este o companie specializată în domeniul betonării și nivelării sapei mecanizate, cu o vastă experiență în furnizarea de...

Știrile Săptămânii