Connect with us

Afaceri

Cum să deschizi un depozit de materiale de construcții la costuri mai mici decât o vacanță de Revelion în România?

Publicat

pe

Te-ai săturat de ideile clasice de afaceri? Ce rost are să investești sute de mii de euro într-un depozit pentru care nimeni nu-ți garantează reușita? Alege un Depozit Virtual, singura franciză prin care îți deschizi un depozit cu materiale de construcții, fără bătăi de cap și investiții uriașe.

 

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro la începutul anului 2022 menit să revoluționeze comerțul cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de vânzări și inovare. Cu alte cuvinte, depozitul clasic care vinde acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

 

Printre avantajele Depozitului Virtual amintim:

 • acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în ultimii 8 ani de activitate;
 • oportunități zilnice din partea clienților companiei pe care le valorifici în funcție de performanța ta;
 • posibilitatea de a vinde oriunde în România sau Europa conform procedurilor în vigoare;
 • lucrezi de oriunde vrei și poți să-ți iei liber oricând dorești;
 • nu ai taxe lunare sau anuale de achitat.

 

 

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a reușit să câștige încrederea și simpatia clienților din întreaga țară. Avem peste 65.000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali. În 2022 am economisit peste 1 milion de euro pentru clienții noștri față de prețurile din comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Vindem-ieftin.ro se apropie cu pași repezi de o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

 

Depozit Clasic versus Depozit Virtual

 

După un tur prin rândul antreprenorilor am ajuns la concluzia că pentru a deschide un depozit clasic cu materiale de construcții este necesar să investești între 50 000 și 200.000 de euro în funcție de zonă, experiență, materiale, stocuri, teren, angajați, etc. Nu este un moment oportun pentru o investiție de asemenea anvergură având în vedere contextul economic pe care îl traversăm. Inflația a lovit puternic în toate domeniile, iar materialele de construcții nu fac excepție. Prin urmare reușita nu este garantată și nu îți vei recupera investiția.

 

Depozit Virtual este singura franciză din România prin care îți deschizi un depozit cu materiale de construcții care va avea un cost de activare de 1000 de euro plus TVA, taxă care nu este returnabilă. Mai mult decât atât, francizatul va genera profit chiar de la prima tranzacție fără a face alte investiții financiare.

 

De la Start Up la Permanent

 

În primele 3 luni de la activare vei administra un Depozit Virtual Start Up si vei câștiga din grila de comisionare. După această etapă poți trece în statusul de Depozit Virtual Permanent dacă vei îndeplini criteriile de trecere. Fiecare Depozit Virtual Start-up va beneficia de un întreg ecosistem creat în 8 ani de performanță.

 

Vindem-ieftin.ro transformă oamenii din angajați în antreprenori. Împreună punem bazele unei rețele naționale de Depozite Virtuale care vor avea zero costuri operaționale, câștig mai mare pentru antreprenori și prețuri mai bune pentru client.

 

Planul inițial era să deschidem 10 Depozite Virtuale până la finalul anului 2022. Volumul impresionant de comenzi primite de la clienții noștri, dar și numărul foarte mare de aplicanți pentru Depozit Virtual ne-au determinat să regândim strategia. Din acest motiv închidem anul 2022 cu 20 de Depozite Virtuale active.

 

1/3 din adaos îi revine francizatului

 

Oamenii cu vastă experiență în vânzări înțeleg oportunitatea de a factura 1/3 din adaosul realizat. De exemplu, dintr-un adaos de 60.000 de lei realizat într-o lună, francizatului îi revine 20.000 de lei. Sumele pot fi și mai mari sau mai mici, în funcție de gradul de implicare și abilitățile vânzătorului. Cele mai mari și mai reale investiții ale unui antreprenor sunt timpul, efortul, implicarea, perseverența și dorința de reușită.

Sa fii antreprenor nu e cel mai comod statut, ci dimpotrivă, te scoate foarte mult din zona de confort.

 

Cumperi totul dintr-un singur loc

 

Fiecare listă de materiale trimisă de un client are un consultant dedicat cu care stabilește detaliile, negociază prețurile produselor în funcție de cantitate și zona de livrare, iar apoi rămân în contact pentru orice informație sau nevoie ulterioară. Depozitul Virtual este locul unde clienții câștigă bani, timp și beneficiază de consultanță tehnică de specialitate.

 

Preia chiar azi administrarea unui Depozit Virtual

 

Timpul a devenit o resursă din ce în ce mai prețioasă. Din păcate, job-ul și stilul de viață consumă foarte mult din aceasta, iar oamenii alocă mult mai puțin timp familiei și relaxării. Depozit Virtual nu vine cu un program fix de lucru așa cum se întâmplă în marile corporații. Francizatii au flexibilitatea de a-și organiza singuri orele de lucru astfel încât să aloce timp familiei, plăcerilor sau rezolvării problemelor personale. Dacă ești un vânzător remarcabil, orientat către performanță și client, poți activa chiar acum unul dintre cele 100 de Depozite Virtuale pe care vrem să le deschidem în următorii 2 ani.

 

Aplică aici și hai să ne cunoaștem! https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Mehedințeanul de Succes: Adrian Cătălin Emanoil și Evoluția Recrutării Ospitaliere în Regatul Unit

Publicat

pe

De

Născut în Ilovat, după ce a terminat Liceul Domnul Tudor, Adrian spune ca a ajuns să lucreze la o firmă de asfalt din Simian imediat după terminarea liceului. Neavând șansa să dea Bacalaureatul din prima, Adrian s-a mutat în comuna Svinița, unde a cunoscut niște oameni minunați care l-au ajutat să-și asigure un loc de muncă la Moldova Nouă, la o firmă de cablaje auto. Aici a avut parte de suișuri și coborâșuri în viața sa profesională. După această experiență, Adrian s-a mutat în Orșova, unde a lucrat ca barman la una dintre cele mai cunoscute terase din oraș, până să revină în Severin și să primească un loc de muncă la Bornetze Severin, unde a lucrat timp de 6 luni. Apoi, hotărât să-și îmbunătățească viața, a strâns fiecare ban și a decis să se mute în Anglia.

Astăzi, la 30 de ani, mehedințeanul nostru, Adrian Cătălin Emanoil…

Vezi tot articolul in Stirile Olteniei

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Tot ce Trebuie să Știi despre Anvelopele Off Road

Publicat

pe

Când vine vorba de explorarea terenurilor neexplorate și de provocările conducerii off road, alegerea corectă a anvelopelor este esențială. Anvelopele off road nu sunt doar un accesoriu pentru vehiculul tău, ci un factor cheie care îți poate influența atât performanța, cât și siguranța. Acest articol îți va oferi o perspectivă detaliată despre tot ce trebuie să știi despre anvelopele off road, începând de la diferitele lor tipuri și până la cum să le alegi și să le întreții corespunzător.

Tipuri de Anvelope Off Road

 1. Mud-Terrain (MT): Aceste anvelope sunt special concepute pentru noroi și terenuri extrem de moi. Cu banda lor de rulare agresivă și canelurile adânci, sunt perfecte pentru a te târî prin cele mai dificile condiții.
 2. All-Terrain (AT): Sunt mai versatili, oferind o performanță echilibrată atât pe drumuri pavate, cât și pe terenuri accidentate. Aceste anvelope sunt o alegere excelentă pentru cei care folosesc vehiculul lor off road în mod regulat, dar care au nevoie și de o conducere confortabilă pe drumuri obișnuite.
 3. Rock-Crawling: Proiectate pentru traseele stâncoase, aceste anvelope au blocuri mari de rulare și flancuri întărite pentru a rezista la tăieturi și perforații.

Alegerea Anvelopelor Potrivite

 1. Mărimea: Asigură-te că alegi dimensiunea corectă pentru vehiculul tău, ceea ce va influența direct capacitatea de manevrabilitate și confortul în timpul conducerii.
 2. Tipul de Teren: Alege anvelopele în funcție de tipurile de teren pe care le vei aborda cel mai des. Nu există o anvelopă perfectă pentru toate tipurile de teren, așa că alegerea trebuie să fie specifică nevoilor tale.
 3. Durabilitate: Anvelopele off road sunt supuse unor condiții grele. Alege anvelope fabricate din materiale durabile și cu un design care poate rezista la abraziuni și tăieturi.

Întreținerea Anvelopelor Off Road

 1. Verifică Presiunea: Presiunea corectă în anvelope off road este crucială pentru a asigura performanța optimă și pentru a preveni uzura prematură.
 2. Inspectează Regulat: Căută semne de uzură, tăieturi sau alte avarii care ar putea afecta performanța anvelopelor.
 3. Curățare După Utilizare: După o aventură off road, este important să cureți anvelopele de noroi, pietriș sau alte resturi pentru a preveni deteriorarea.

Beneficiile Anvelopelor Off Road

 1. Performanță Îmbunătățită: Cu tracțiune și stabilitate sporite, vei putea naviga prin terenuri dificile cu mai multă încredere.
 2. Confort în Conducere: Anvelopele adecvate pot reduce vibrațiile și zgomotul, îmbunătățind experiența de conducere.
 3. Siguranță: Reduc riscul de derapaje sau pierdere a controlului în condiții de drum dificile.

Concluzie

Anvelopele off road sunt elementul esențial pentru orice aventură în teren accidentat. Ele nu doar îmbunătățesc performanța și siguranța vehiculului tău, dar îți pot transforma experiența de conducere, permițându-ți să explorezi locuri noi și provocări fără griji. Cu sfaturile și informațiile oferite în acest articol, ești acum echipat pentru a face alegerea potrivită și pentru a te bucura de aventurile tale off road la maxim.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Impactul serviciilor SEO asupra afacerii tale

Publicat

pe

SEO, sau optimizarea pentru motoarele de căutare, este o tehnică de marketing digital care are ca scop îmbunătățirea vizibilității unui site web în rezultatele motoarelor de căutare. Primul pas spre succes în mediul online este înțelegerea conceptului de SEO și a impactului pe care îl poate avea asupra performanței site-ului dumneavoastră.

SEO nu mai este doar un termen de marketing digital, ci a devenit o necesitate pentru orice afacere care își dorește să crească și să prospere în lumea online. Al doilea pas este să înțelegem rolul optimizării SEO în marketingul digital. Optimizarea SEO este un proces continuu care implică o serie de tehnici și strategii menite să îmbunătățească performanța unui site web.

Al treilea pas este să înțelegem beneficiile pe care serviciile SEO de înaltă calitate le pot aduce afacerii dumneavoastră. Un serviciu SEO de înaltă calitate poate conduce la creșterea vizibilității site-ului dumneavoastră, la creșterea traficului organic și la îmbunătățirea conversiilor.

Cum să alegeți serviciul SEO potrivit pentru site-ul dumneavoastră

Alegerea serviciului SEO potrivit pentru site-ul dumneavoastră poate fi o provocare. Este esențial să găsiți un serviciu care să înțeleagă nevoile și obiectivele afacerii dumneavoastră și care să aibă experiență și expertiză în domeniul SEO. Primul pas este să vă clarificați obiectivele. Este important să știți ce doriți să obțineți prin intermediul serviciilor SEO, fie că este vorba de creșterea traficului organic, de îmbunătățirea ratei de conversie sau de creșterea vizibilității în motoarele de căutare.

Al doilea pas este să vă documentați despre diferitele servicii SEO disponibile pe piață. Există o varietate de servicii SEO, de la optimizarea onsite, la crearea de link-uri și la optimizarea pentru cuvinte cheie. Este important să alegeți un serviciu care să fie în acord cu obiectivele și nevoile afacerii dumneavoastră.

Al treilea pas este să evaluați reputația și expertiza serviciului SEO pe care intenționați să îl angajați. Este esențial să alegeți un serviciu SEO care are o reputație bună în industrie și care a demonstrat rezultate concrete în trecut.

Elemente cheie ale optimizării SEO

Optimizarea SEO implică o serie de elemente cheie care pot avea un impact semnificativ asupra succesului site-ului dumneavoastră web. Primul element cheie este cuvintele cheie. Identificarea cuvintelor cheie corecte și includerea lor în conținutul site-ului dumneavoastră este esențială pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră este vizibil pentru publicul țintă.

Al doilea element cheie este optimizarea onsite. Aceasta implică îmbunătățirea elementelor site-ului dumneavoastră, cum ar fi meta descrierile, titlurile paginilor și structura URL-urilor, pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare.

Al treilea element cheie este crearea de link-uri. Crearea de link-uri este un aspect esențial al SEO, deoarece motoarele de căutare consideră link-urile ca voturi de încredere pentru site-ul dumneavoastră. Cu cât aveți mai multe link-uri de înaltă calitate către site-ul dumneavoastră, cu atât veți fi mai vizibili în rezultatele motoarelor de căutare.

Procesul SEO: un ghid pas cu pas

Procesul SEO implică o serie de etape care, dacă sunt urmate corect, pot conduce la îmbunătățirea semnificativă a performanței site-ului dumneavoastră. Primul pas este cercetarea cuvintelor cheie. Aceasta implică identificarea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea dumneavoastră și includerea lor în conținutul site-ului dumneavoastră.

Al doilea pas este optimizarea onsite. Aceasta implică îmbunătățirea elementelor site-ului dumneavoastră, cum ar fi meta descrierile, titlurile paginilor și structura URL-urilor, pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare.

Al treilea pas este crearea de link-uri. Acest proces implică obținerea de link-uri de la alte site-uri web de înaltă calitate care să conducă către site-ul dumneavoastră.

Studii de caz: Povești de succes ale serviciilor SEO eficiente

Există multe exemple de afaceri care au avut succes prin utilizarea serviciilor SEO eficiente. Un exemplu este o companie de software care a reușit să își dubleze traficul organic și să crească rata de conversie cu 50% prin utilizarea unui serviciu SEO eficient.

Un alt exemplu este o companie de e-commerce care a reușit să își crească vânzările cu 300% în doar șase luni prin implementarea unei strategii SEO eficiente. Aceste exemple demonstrează puterea pe care o poate avea optimizare SEO pentru a crește performanța unui site web.

Cum să măsurați succesul serviciilor SEO

Măsurarea succesului serviciilor SEO este esențială pentru a înțelege eficacitatea strategiei dumneavoastră de marketing digital. Există mai multe metode prin care puteți măsura succesul serviciilor SEO, inclusiv prin monitorizarea traficului organic, a ratei de conversie și a poziției site-ului dumneavoastră în rezultatele motoarelor de căutare.

Monitorizarea traficului organic este o modalitate excelentă de a măsura succesul serviciilor SEO. O creștere a traficului organic indică faptul că site-ul dumneavoastră este mai vizibil în motoarele de căutare și că atrage mai mulți vizitatori.

Rata de conversie este un alt indicator important al succesului serviciilor SEO. O rată de conversie mai mare indică faptul că vizitatorii site-ului dumneavoastră sunt mai predispuși să facă o acțiune, cum ar fi să facă o achiziție sau să se aboneze la newsletterul dumneavoastră.

Concluzie: Maximizarea potențialului site-ului dumneavoastră prin optimizarea SEO

În concluzie, optimizarea SEO este o tehnică de marketing digital esențială care poate avea un impact semnificativ asupra performanței site-ului dumneavoastră web. Prin utilizarea serviciilor SEO de înaltă calitate, puteți îmbunătăți vizibilitatea site-ului dumneavoastră în motoarele de căutare, puteți crește traficul organic și puteți îmbunătăți rata de conversie.

Cu o abordare strategică și prin urmarea procesului SEO pas cu pas, puteți maximiza potențialul site-ului dumneavoastră și puteți atinge obiectivele afacerii dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui consultant SEO de încredere care să vă ajute să maximizați potențialul site-ului dumneavoastră, vă recomandăm Alin Manea, un consultant SEO cu peste 15 ani de experiență în oferirea de servicii SEO de cea mai înaltă calitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Uncategorized34 de minute inainte

HONOR ajunge în Top 5 branduri de smartphone-uri din Europa

HONOR, conform ultimelor cercetări Canalys (https://www.canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023), s-a poziționat în mod remarcabil printre primele cinci branduri de smartphone-uri din Europa, pentru...

Uncategorized7 ore inainte

TikTok lansează funcția Add to Music App în România

Add To Music App duce mai departe puterea descoperirii muzicii pe TikTok și contribuie la consumul de muzică pe principalele...

Uncategorized8 ore inainte

De ce este mai bine să cumperi o unitate SSD sau NVMe în loc de una HDD

Cred că suntem cu toții de acord că unitățile HDD, care au fost odată forța dominantă, au pierdut bătălia cu...

EvenimentO zi inainte

NAVITEL R285 2K – Cameră de bord modernă echipată cu funcționalități avansate

În contextul unei piețe dinamice a tehnologiei auto, NAVITEL își reafirmă poziția de lider prin consolidarea ofertei de camere auto de...

UncategorizedO zi inainte

Funcția de urmărire a ochilor de la HONOR poate controla mișcarea mașinii VIDEO

Te invităm să descoperi cea mai recentă inovație HONOR și să experimentezi o nouă eră a condusului prin intermediul funcției de...

UncategorizedO zi inainte

Ce artisti ajung la Summer Well in 2024?

In perioada 9-11 august 2024 ne dam întalnire la a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura la...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse...

Uncategorized2 zile inainte

Procesorul Nothing Phone (2a), proiectat împreună cu MediaTek

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity...

Eveniment3 zile inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Uncategorized4 zile inainte

AOC dezvăluie o nouă generație de monitoare, redefinind eleganța pentru spațiul tău de acasă și birou

Noua serie AOC B3 include modele cu margini ultra înguste, conectivitate USB-C și rate de reîmprospătare de 100 Hz București,...

Uncategorized7 zile inainte

Oportunități și Provocări în Construcții, ediția cu numărul 3!

 Îți place să fii la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul construcțiilor? Atunci nu rata evenimentul...

UncategorizedO săptămână inainte

OnePlus 12 și OnePlus 12R disponibile în pachete speciale pe oppostore.ro

București, 15 februarie 2024 – Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus...

UncategorizedO săptămână inainte

Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

București, 14 februarie 2024 – Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-ri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional...

EvenimentO săptămână inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

UncategorizedO săptămână inainte

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota...

UncategorizedO săptămână inainte

PC Garage anunță campania de Valentine’s Day “Vrei sa fiu a ta de gaming?”

București, România – 14 februarie 2024 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din...

Știrile Săptămânii