O camera frigorifica este unul dintre cele mai utile si versatile echipamente HoReCa pe care le puteti achizitiona pentru business-ul dumneavoastra din industria ospitalitatii. Aceasta are rolul de a pastra alimentele la o temperatura constant scazuta, intr-o atmosfera controlata, mentinandu-le astfel calitatile nutritive si prelungind termenul lor de valabilitate.
In cazul in care doriti sa cumparati un astfel de produs, insa este pentru prima oara cand sunteti pusi in fata acestei investitii, cu siguranta aveti unele curiozitati. Este normal sa fiti precaut cu gestionarea bugetului, mai ales intr-o perioada atat de complicata pentru afacerile din acest domeniu.
Prin urmare, reprezentantii magazinului online Fresco Expert – Fresco.ro, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, au fost suficient de amabili incat sa ne raspunda la cele mai frecvente intrebari dinainte de plasarea comenzii pentru o camera frigorifica.
Citind raspunsurile oferite de acestia, va puteti face o idee cu privire la cele mai importante aspecte si puteti lua o decizie potrivita pentru succesul localului dumneavoastra, in deplina cunostinta de cauza.
FAQ: In ce unitati poate fi utila o camera frigorifica?
R: Un astfel de echipament HoReCa se potriveste atat in restaurante, cat si in abatoare, fabrici de preparare a carnii, centre logistice alimentare si supermarket-uri.
FAQ: Ce alimente sau preparate poate gazdui?
R: O camera frigorifica este utila atat pentru carne, peste, cat si pentru legume sau fructe. In anumite conditii, ea poate fi utilizata inclusiv pentru industria farmaceutica, insa acestea trebuie discutate cu producatorii.
FAQ: Ce capacitate au echipamentele din oferta Fresco?
R: La Fresco Expert, gasiti modele de camera frigorifica din clasa 0-10 metri cubi, dar si din clasa 10-20 de metri cubi. In functie de bugetul dumneavoastra si de necesitatile de depozitare, specialistii magazinului va pot indrepta catre optiunea mai potrivita.
FAQ: Ce temperaturi genereaza o astfel de unitate?
R: Exista doua tipuri de astfel de produse: cele care genereaza temperaturi de refrigerare (peste 0 grade Celsius) si cele care genereaza temperaturi de congelare (sub 0 grade Celsius). Fiecare aliment are propria temperatura ideala la care trebuie pastrat, pentru a-si mentine calitatile intacte pentru o perioada cat mai indelungata.
FAQ: Cat costa o camera frigorifica?
R: La Fresco Expert, pretul acestora variaza intre 4.846 de lei (temperatura de refrigerare, capacitate 2 metri cubi, lungime 1,2 metri) si 19.355 de lei (temperatura de congelare, capacitate 14,9 metri cubi, lungime 3 metri).
FAQ: In ce conditii ambientale poate functiona?
R: Produsele din aceasta categorie din oferta Fresco Expert functioneaza ireprosabil in temperaturi ambientale de pana la +43 de grade Celsius.
FAQ: Ce garantii se ofera?
R: Furnizorul sus-mentionat ofera trei pachete de garantie, dupa cum urmeaza:
– Base Care (gratuit) – montaj, 12 luni piese de schimb, manopera;
– Performance Care (1.847 de lei) – Base Care + revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA (service level agreement) 72 de ore;
– Premium Care (3.327 de lei) – Performance Care + extinderea perioadei la 24 de luni pentru piese de schimb si manopera + SLA 48 de ore.