Connect with us

Social

Ce optiuni de pariuri tenis ofera o agentie profesionista de betting?

Publicat

pe

pariuri tenis

Tenisul este cu siguranta in top 3 cele mai apreciate si urmarite sporturi din Romania, dupa fotbal, dar cel putin pe aceeasi pozitie cu handbalul. Motivele sunt lesne de inteles: in primul rand, avem o traditie indelungata in acest sport, incepand cu Ilie Nastase si Ion Tiriac, iar aceasta este dusa mai departe in prezent de catre Simona Halep. Pe de alta parte, vorbim despre un sport cu reguli simple, chiar daca in ultimii ani tehnologia incepe sa isi faca simtita prezenta si aici.

Tenisul este supranumit sportul alb, atat pentru originile sale nobile, cat si pentru faptul ca, inclusiv in prezent, anumite competitii impun jucatorilor un dress code complet alb, cum este cazul Wimbledon. Totusi, pariorilor le poate scoate inclusiv fire albe, intrucat tenisul este considerat un sport in care surprizele sunt la ordinea zilei.

Avand in vedere ca vorbim despre un sport individual, in care orice detaliu poate influenta soarta unui meci, nu de putine ori se intampla ca pariuri pe tenis cu o cota de 1,10 sau chiar mai mici sa fie rasturnate de evolutia jucatorilor din teren.

Totusi, aceste surprize fac deliciul privitorilor, iar cei suficient de inspirati incat sa mizeze pe outsideri pot avea foarte mult de castigat. Cunoscand apetenta romanilor pentru acest sport, agentiile de betting profesioniste, precum Get’s Bet, au o oferta foarte variata de pariuri tenis.

Spre exemplu, in prezent, poti miza pe nu mai putin de 9 competitii aflate in desfasurare, de la ATP US Open, ATP Kitzbuhel (Austria) si WTA Istanbul la ATP Challenger Aix en Provence, ITF Saint Palais Sur Mer (Franta) si ITF Tarvisio (Italia).

In ceea ce priveste optiunile de pariuri tenis, acestea sunt si ele extrem de variate. In cazul turneelor mari, spre exemplu US Open, exista nu mai putin de 18 optiuni, printre care castigatorul meciului, primul/al doilea set, total game-uri, handicap la game-uri, scor corect, combo, total game-uri jucatori etc.

De asemenea, poti miza si pe castigatorul competiei, cotele fiind destul de ridicate, mai ales ca niciunul dintre cei patru semifinalisti (Pablo Carreno-Busta, Alexander Zverev, Daniil Medvedev si Dominic Thiem) nu a mai castigat niciodata Grand Slam-ul american.

Pentru a-ti maximiza sansele de a castiga la pariuri pe tenis, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand, forma jucatorilor este cel mai important indicator, intrucat, fiind vorba despre un sport individual, aceasta va fi definitorie.

In al doilea rand, suprafata de joc este foarte importanta, iar fiecare jucator prefera un anumit tip de teren. Totodata, statistica „head to head” poate fi mai relevanta decat orice alt aspect, intrucat stilurile celor doi jucatori pot fi diametral opuse, ducand de cele mai multe ori la acelasi rezultat (victoria unuia dintre cei doi combatanti).

Nu in ultimul rand, atunci cand plasezi pariuri pe tenis, trebuie sa tii cont si de preferintele jucatorilor in ceea ce priveste anumite turnee. Fie ca joaca „acasa”, pe suprafata favorita sau la un turneu de Mare Slem, acestia vor avea intotdeauna unele meciuri in care vor da totul pe teren si altele in care vor face simplu act de prezenta.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

De ce să îți amenajezi casa cu tâmplărie PVC?

Publicat

pe

De

Tamplarie.com

Din punct de vedere al durabilității și întreținerii, termopanul este superior aluminiului și lemnului.

Termopanul nu este afectat de vreme sau poluare, astfel încât ferestrele din acest material să nu se deformeze sau să se decoloreze, rămânând ca în prima zi pe toată durata sa lungă de viață, estimată la o perioadă mai mare de 50 de ani. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți pune cele mai bune ferestre sau uși este să cauți o ofertă bună de termopane ieftine.

Ferestrele din PVC cu geam termopan nu putrezesc, nu se deteriorează și nu se decolorează. Chiar și în cazul dungilor superficiale ferestrele vor fi ușor de reparat, deoarece toată culoarea este în masa profilului.

În mod tradițional lemnul a fost materialul utilizat în execuția tâmplăriei exterioare, de unde și denumirea sa: tâmplărie (lucrare efectuată de tâmplar). În prezent, este un material care nu mai este la fel de comun utilizat în acest domeniu – cu excepția caselor rustice sau a restaurărilor caselor vechi – datorită costului ridicat de întreținere.

Aluminiul este un material în care s-au investit multe eforturi în design – atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic – și cu care s-a realizat tâmplărie de înaltă calitate, o mare finețe estetică și performanțe deosebite. Punea termică (RPT) a profilelor sale a fost un mare avans în cel mai slab punct pe care acest material l-a avut: izolarea termică.

PVC-ul este un material ecologic

PVC-ul cu geam termopan este una dintre cele mai ecologice opțiuni pentru tâmplărie datorită elementelor sale componente și materialelor moderne care permit reciclarea.

PVC-ul reduce consumul de energie cu 45% în ceea ce privește aluminiul și cu 15% în ceea ce privește lemnul, potrivit unui studiu realizat de specialiştii în domeniu. Pentru a ajunge la aceste concluzii, acest studiu a cuantificat consumul de energie și emisiile de CO2 asociate întregului proces al ciclului de viață – de la extracția materialelor din care PVC-ul este făcut, producție și transport până la reciclare, după utilizarea sa.

Fabricarea acestui material necesită mai puțină energie și, în transformarea sa, numai vaporii de apă sunt emiși în atmosferă. Pe de altă parte, tâmplăria din PVC este 100% reciclabilă; odată ce materialul este recuperat, acesta poate fi utilizat din nou în diverse aplicații la fel de variate inclusiv în domeniul textil, sub formă de podele de vinil de înaltă rezistență, mobilier de terasă sau țevi.

În timpul proceselor de fabricație a profilelor din PVC, calitățile materialului sunt optimizate pentru a obține cea mai înaltă performanță.

Pentru a îmbunătăți caracteristicile termice ale profilelor din PVC, acestea încorporează camere în designul lor care împart spațiul interior, astfel încât temperaturile extreme de frig sau căldură din exterior să nu intre în contact cu temperatura de confort din interiorul camerei.

Designul pereților interiori ai profilului este conceput pentru a-i oferi stabilitate și rezistență. Pe de altă parte, trebuie luat în considerare faptul că, spre deosebire de alte materiale utilizate pentru fabricarea ferestrelor, în profilele din PVC îmbinările sunt sudate; acest lucru dă continuitate materialului și oferă o rezistență mai mare la colțuri.

Ferestrele din termopan au toate cele 4 colțuri electro-sudate și sunt complet impermeabile la infiltrații de apă și aer prin acest punct delicat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Publicat

pe

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin – oferindu-le cumpărătorilor şi consumatorilor o băutură premium, distilată ȋn Italia şi ȋmbuteliată la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, din judeţul Prahova.

Creat pentru a reflecta eleganţa, nobleţea şi distincţia regale, atribute cu care se identifică cei care ȋl savurează, Kingsbury London Dry Gin este un distilat de gin, cu arome predominante de ienupăr şi coriandru, care poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

by Cipane @ Ciprian Vladut

“Lansarea Kingsbury London Dry Gin face parte din strategia de dezvoltare şi transformare a portofoliului de produse al Grupului Alexandrion ȋntr-un portofoliu care să acopere atât cerinţele şi nevoile consumatorilor din România, cât şi pe cele ale consumatorilor la nivel internaţional. Pentru prima oară Alexandrion Group lansează un produs simultan ȋn România şi ȋn străinătate. Putem spune că Kingsbury London Dry Gin este un proiect european, care ȋmbină cu succes influenţe din mai multe ţări: numele este de origine anglo-saxonă, design-ul a fost creat la Londra şi coordonat de la Paris, materia primă provine din Italia, ţara ȋn care se realizează şi procesul de distilare, iar ȋmbutelierea se face ȋn România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, folosind apă pură, de foarte bună calitate, provenită din pânza freatică subcarpatică. Ne-am dorit să producem o băutură premium, din ingrediente naturale, la standarde de calitate ridicate, care să atragă iubitori de gin din toate colţurile lumii. Ţările din Europa Centrală şi de Est nu au tradiţie ȋn producţia de gin, ȋnsă, din poziţia sa de lider pe piaţa românească, Alexandrion Group este motorul care provoacă şi alţi producători să contribuie la dezvoltarea acestei pieţe cu potenţial foarte mare” a spus Corneliu Vȋlsan, Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

 

Un London Dry Gin tipic

Categoria Dry Gin ȋşi are originile ȋn secolul XIX, atunci când a fost inventată distilarea continuă, o alternativă mai eficientă decât distilarea ȋn loturi. Pentru că majoritatea producătorilor de dry gin se aflau ȋn Londra, această băutură a fost denumită London Dry Gin. În prezent, denumirea desemnează procesul şi nu locaţia ȋn care este produs acest tip de gin.

 

Kingsbury este un London Dry Gin tipic, obţinut din alcool etilic agricol, cu arome introduse exclusiv prin redistilare ȋn distilatoare tradiţionale, ȋn prezenţa tuturor plantelor naturale utilizate. Nu conţine ingrediente artificiale, zahăr adaugat, coloranţi, alergeni sau alte arome decât cele obţinute ȋn mod natural din boabe de ienupăr şi seminţe de coriandru. Singurul ingredient adăugat este apa pură care provine din zona freatică subcarpatică, filtrată printr-un procedeu sofisticat şi care ȋi potenţează gustul.

Kingsbury London Dry Gin are un gust fin, bine echilibrat, cu note condimentate de ienupăr, citrice, coriandru şi plante aromatice şi poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

Noul gin are o concentraţie alcoolică de 40% si este disponibil ȋn două variante cantitative: 0,7 L şi 1 L.

Începând din această vară, Kingsbury London Dry Gin poate fi achiziţionat din marile lanţuri de retail din România, magazinele de proximitate sau poate fi comandat online pe iconicdrinks.shop precum şi ȋn alte magazine online. Poate fi savurat, de asemenea, ȋn locaţii HoReCa.

O băutură cu caracter artistocratic

Povestea brandului este construită ȋn jurul numelui de origine anglo-saxonă, Kingsbury, care ȋnseamnă castel sau fortăreaţă regală şi sugerează grandoarea şi rafinamentul specifice stilului de viaţă al aristocraţiei engleze. Acestea se regăsesc ȋn caracterul ginului şi sunt transferate consumatorului care se simte “ca un rege” de fiecare dată când alege această băutură.

Aceste trăsături au fost sursă de inspiraţie şi pentru identitatea vizuală realizată la Londra, care reflectă fidel atributele brandului. Combinaţia cromatică albastru, auriu şi alb denotă distincţie. Simbolurile fortăreţei şi coroanei sunt expuse pe etichetă ca o emblemă regală. Denumirea Kingsbury scrisă cu majuscule şi ȋn culoarea albă sugerează putere şi autoritate. Elementele grafice elaborate de pe etichetă amintesc de designul de inspiraţie britanică.

Mai multe detalii despre Kingsbury London Dry Gin sunt disponibile pe: kingsburygin.com.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Pantaloni medicali pentru femei și bărbați

Publicat

pe

De

Drinuniforma

Modelele de pantaloni medicali pentru femei și bărbați, confortabili și practici arată bine cu o jachetă sau tunică scurtă. Gama largă de modele este prezentată în magazinul online drinuniforma.ro. Sortimentul include tot felul de stiluri și culori, ceea ce îți permite să creezi un set frumos și original de uniformă medicală. Modelele de pantaloni medicali largi sunt la fel de confortabili atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Se mențin bine pe talie datorită benzii elastice largi și cu șnur pentru reglare. Iubitorii de stiluri restrânse pot alege pantalonii skinny model feminin. Modelele sunt disponibile la cerere în orice nuanță, din paleta propusă de magazinul online drinuniforma.ro.

Pantaloni medicali – Caracteristici

Pantalonii pentru bărbați și femei sunt confecționați din țesături dense rezistente la uzură și la formarea pliurilor. Ponderea poliesterului este de 65%, și datorită acestui lucru, materialul se spală și se calcă bine. Paleta include culori precum coral, albastru electric, bleu, bordo, roșu, alb, albastru, gri deschis, gri, mentă, negru, verde deschis, roz etc. Pantalonii cu stil vor fi un plus excelent pentru uniformele medicale pentru bărbați și femei. Dimensiunile de pantaloni medicali includ mărimi standard, mari și foarte mari.

Este dificil să îți imaginezi un profesionist medical fără pantaloni medicali de calitate sau un costum medical special. Conform standardelor internaționale, toți medicii, asistenții medicali, asistenții de laborator și stagiarii fără excepție trebuie să poarte îmbrăcăminte medicală în timpul programului de lucru. Lucrătorilor medicali li se asigură îmbrăcăminte specială de către instituțiile medicale, de exemplu, spitalele și clinicile medicale în care lucrează, dar dacă realitățile financiare nu sunt întotdeauna favorabile pentru astfel de comenzi, poți cumpăra pe cont propriu pantaloni medicali pe care să îi combini cu bluze și tunici diferite. Cel mai mare număr de medici este concentrat în spitale, dar nici clinicile medicale nu se lasă mai prejos, deoarece, aceștia cumpără pantaloni medicali personalizați pentru femei și bărbați.

Pantaloni medicali – confort și ușurință la purtare

Este demn de remarcat faptul că medicii ar trebui să-și păstreze uniformele curate, iar producătorii ar trebui să ia în considerare faptul că pantalonii medicali la modă trebuie să fie confecționați din țesături naturale, să nu conțină substanțe care pot provoca reacții alergice sau iritații ale pielii, iar țesătura să fie densă și rezistentă pentru a oferi protecția cuvenită. Astăzi, îmbrăcămintea medicală nu este doar o necesitate, ci un element al stilului corporativ. Multe clinici private fac comenzi mari pentru fabricarea de îmbrăcăminte pentru angajații lor, cu caracteristici și cerințe individuale. Cel mai adesea, cea mai mare cerință este pentru pantaloni, deoarece aceștia trebuie să fie schimbați mereu.

Toate modelele sunt cusute în strictă conformitate cu cerințele pentru îmbrăcămintea medicală și se bucură de o meritată popularitate în instituțiile medicale din România. Țesăturile din care sunt confecționați pantalonii medicali au proprietăți antistatice și nu absorb umezeala și sângele sau alte substanţe biologice și de asemenea, permit dezinfectarea fără a se deteriora. Moda este într-o continua dezvoltare, astfel încât, în magazinul online drinuniforma.ro apar noi modele în fiecare an, ținând cont de tendințele uniformelor medicale la modă. Stilurile originale ale pantalonilor medicali pentru femei și bărbați, iar detaliile atent gândite vor sublinia în mod favorabil aspectul, vor oferi confort, ușurință în utilizare și vor ajuta la crearea unui stil corporativ unic.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Eveniment3 ore inainte

Toni Iuruc nu are bani? Adevărul despre logodnicul Simonei Halep! Ce profit a înregistrat firma sa în 2020 – Capital | OradeaDeAZI

Logodnicul Simonei Halep, Toni Iuruc, este un om de afaceri care s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor. Adevărul despre firma...

Eveniment8 ore inainte

Serviciile de îngrijiri medicale la domiciliu sunt acum disponibile și în Oradea

Tratamentele medicale, perfuziile sau masajele de relaxare pot fi comandate acasă prin aplicația Beesers Beesers, oferă pacienților soluții și servicii...

Eveniment8 ore inainte

Anamaria Prodan ignoră complet scandalul legat de divorț! Ce fotografie a putut să posteze pe internet FOTO – Capital | OradeaDeAZI

Anamaria Prodan ignoră complet scandalul legat de divorț! Ea continuă să se comporte ca și cum nu ar exista nicio...

Eveniment14 ore inainte

Vestea momentului pentru cei vaccinați cu Pfizer! Trebuie neapărat să faci acest lucru extrem de important – Capital | OradeaDeAZI

Vești importante pentru toți cei vaccinați! A treia doză crește protecția împotriva variantei Delta Datele postate în mediul online sugerează...

Eveniment20 de ore inainte

Klaus Iohannis dă marea lovitură! Ce funcție ar putea ocupa președintele, de fapt – Capital | OradeaDeAZI

Deutsche Welle scrie că președintele Klaus Iohannis este ”artizanul” impunerii unui buget al Apărării de minim 2% din PIB. Totodată,...

EvenimentO zi inainte

Orange preia Telekom Romania Communications. Comisia Europeană a aprobat achiziția – Capital | OradeaDeAZI

Achiziționarea Telekom Romania Communications de către Orange, aprobată de Comisia Europeană În acest context, vicepreşedinta executivă Margrethe Vestager, responsabilă cu...

SportO zi inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

EvenimentO zi inainte

Vom pierde ultimul tren. Decizia care trebuie luată urgent – Capital | OradeaDeAZI

Dacă Legea offshore nu va fi modificată în acest an, vom pierde ultimul tren pentru gazele din Marea Neagră, a...

Eveniment2 zile inainte

Austria introduce testul PCR obligatoriu pentru cei care se întorc din vacanțele externe. Amenda este uriașă, în caz de refuz – Capital | OradeaDeAZI

Austria introduce testul PCR obligatoriu pentru cei care se întorc din vacanțele externe. Sunt excluse persoanele vaccinate. Amenda pentru refuz...

Exclusiv2 zile inainte

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Eveniment2 zile inainte

China trimite o undă de șoc la nivel mondial! S-a aflat ce face, de fapt, guvernul de la Beijing. E vorba despre rachete nucleare – Capital | OradeaDeAZI

China a început să lucreze la ceea ce ar putea fi o extindere semnificativă a capacităţilor sale nucleare, dar analiştii...

Eveniment2 zile inainte

„Avem 50 de prezentări pe zi” – Capital | OradeaDeAZI

Enterovirozele bagă zeci de copii în spital! Medicii îi avertizează pe părinți: S-ar putea agrava Medicii spun că afecțiunile digestive...

Eveniment2 zile inainte

Afganistanul ar putea să devină din nou un sanctuar al jihadismului internațional după retragerea americanilor – Capital | OradeaDeAZI

Ultimul soldat american va părăsi Afganistanul pe 31 august. Această plecare va marca sfârșitul celui mai lung război al Statelor...

Tamplarie.com Tamplarie.com
Afaceri2 zile inainte

De ce să îți amenajezi casa cu tâmplărie PVC?

Din punct de vedere al durabilității și întreținerii, termopanul este superior aluminiului și lemnului. Termopanul nu este afectat de vreme...

Eveniment3 zile inainte

S-au anunțat restricții de la 1 august. Lovitură pentru milioane de români. Vor avea interzis (DOCUMENT) – Capital | OradeaDeAZI

Astfel, CNSU propune ca de la 1 august să aibă acces în baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri de noroc...

Eveniment3 zile inainte

Tragedie în fotbalul românesc. Un mare jucător s-a stins din viață. Anunțul a venit ca un trăznet – Capital | OradeaDeAZI

Doliu în lumea fotbalului românesc după ce fostul fundaş Dumitru Romilă, cunoscut drept Romilă I s-a stins din viață. Anunțul...

Știrile Săptămânii