Lia Olguța Vasilescu a cochetat cu politica încă din adolescență. De la bun început a știut să se impună și să-și clădească o bază în solidă în tot ceea ce a întreprins. La 18 ani, era deja în PRM, alături de Vadim Tudor. Interesant este că aceasta a fost singura membră care a plecat și pe care Tribunul nu a făcut-o praf în stilul caracteristic

Deși era foarte frumoasă încă de atunci, ea a reușit să se facă apreciată prin abilitățile sale de bun strateg în ale politicii.Lia Olguța Vasilescu are centura neagră doi dani, face arte marțiale de peste 20 de ani și este specialistă în stilul Shotokan-Fudokan, pasiune la care nu a renuțat niciodată. De altfel se pare că fostului ministru al Muncii i-au plăcut mereu senzațiile tari.

În anul 1997 ea a absolvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea româno-italiană, iar în anul 2001 Colegiul Național de Apărare. În anul 2007 a obținut un doctorat în Sociologie la Universitatea București.

Înainte de a ajunge în Parlament, fostul ministru al Muncii a fost jurnalistă la cotidianul „ Cuvântul Libertății”, unde a ajuns chiar redactor șef.

Recent s-a căsătorit cu Claudiu Manda, colegul său de partid. Ambii au mai avut în trecut câte o căsnicie eșuată.

Te-ar putea interesa și: