Connect with us

Eveniment

Suntem într-o situaţie de război | OradeaDeAZI

Publicat

pe

Acesta a acuzat că adversarii politici ai coaliţiei parlamentare folosesc mijloace ilegale şi neconstituţionale pentru a îşi elimina oponenţii.

„Structuri paralele de putere care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace ilegale. Suntem dincolo de a fi într-o situaţie extrem de gravă de încălcare a Constituţiei şi a legii. (…)

Suntem într-o situaţie de război cu adversarii politici care au folosit toate situaţiile ilegale în lupta politică. Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a afirmat Tăriceanu la Constanţa.

Preşedintele Senatului a continuat amintind de scrisoarea deschisă a lui Rudy Giuliani, actual avocat al lui Donald Trump, în care se condamnă excesele DNA şi protocoalele secrete din justiţiei şi se cer măsuri pentru întărirea statului de drept. potrivit B1.

 

OradeaDeAZI.ro

Facebook Comments

Eveniment

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

Publicat

pe

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de zece ani consecutivi, din 2014 până în 2023, conform raportului anual al FutureSource Consulting. Acest lucru este confirmat de cele mai recente date ale companiei, publicate pe 28 februarie, precum și de cota de piață de 20,3% și contribuția de 18,8% pe care o au soundbar-urile Samsung la volumul total de vânzări din industrie în 2023.

Samsung a stabilit noi standarde în domeniul sistemelor de divertisment pentru acasă de-a lungul anilor, consolidând reputația soundbar-urilor sale în ceea ce înseamnă calitatea superioară a sunetului și inovația revoluționară. Cu funcții distinctive precum Q-Symphony și SpaceFit Sound, a transformat experiența auditivă a utilizatorilor, oferindu-le un peisaj sonor profund imersiv, perfect adaptat mediului lor auditiv.

Acest standard de excelență a fost recunoscut de experți și de analiști din industrie. T3 a acordat modelului HW-Q990C titlul de „Cel mai bun soundbar” pentru sunetul său imersiv și pentru „sonoritatea excepțională bazată pe obiecte”. În plus, HomeTheaterReview a acordat soundbar-ului distincția „Alegerea editorului”, afirmând că „sună excelent, indiferent de tipul de conținut pe care îl redați”.

În acest an, Samsung continuă să își depășească limitele cu gama sa de soundbar-uri, introducând caracteristici audio AI îmbunătățite și opțiuni de conectivitate care vor impresiona atât consumatorii, cât și pasionații de home theater.

Soundbarul de vârf din seria Q, modelul HW-Q990D, oferă un impresionant sunet surround cu 11.1.4 canale și o funcționalitate Q-Symphony îmbunătățită. Cu ajutorul tehnologiei AI, dispozitivul analizează și sincronizează canalele vocale pentru dialoguri clare și un peisaj sonor captivant, redat prin toate boxele. Împreună cu funcția SpaceFit Sound Pro pentru calibrarea audio personalizată, soundbarul garantează o experiență imersivă în orice spațiu, în timp ce conectivitatea HDMI 2.1 și trecerea 4K/120Hz asigură opțiuni de conectare care răspund cerințelor sistemelor moderne de divertisment la domiciliu.

Suntem încântați să fim din nou recunoscuți ca lideri pe piața soundbar-urilor, un moment de referință care reflectă feedback-ul pozitiv al clienților noștri de-a lungul anilor. Continuând pe această traiectorie de succes, ne propunem să ne consolidăm poziția în domeniul divertismentului la domiciliu, oferind o calitate superioară a sunetului și caracteristici avansate de conectivitate. Vom folosi tehnologia de sunet bazată pe inteligență artificială pentru a îmbunătăți experiența consumatorilor și pentru a consolida poziția Samsung pe piața globală”, declară Cheolgi Kim, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics.

Pentru mai multe informații, accesați https://www.samsung.com/ro/audio-devices/q-series-soundbar/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

Publicat

pe

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an consecutiv, stabilind un standard de neegalat în fruntea industriei.

Firma de cercetare de piață Omdia a raportat că Samsung a obținut o cotă de 30,1% pe piața globală a televizoarelor în 2023, consolidându-și statutul de lider al industriei încă din 2006. Acest succes se datorează în mare parte concentrării strategice a companiei pe categoriile de televizoare premium și cu ecran mare, susținute de modelele sale de vârf QLED și OLED.

Începând cu lansarea din 2017 a seriei de televizoare QLED, care include și cele mai recente modele Neo QLED, Samsung a depășit vânzări cumulative de 40 de milioane de unități. Doar în 2023, seria QLED a înregistrat vânzări de 8,31 milioane de unități.

Samsung a demonstrat o poziție de conducere remarcabilă în sectorul televizoarelor premium – în special pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci și cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari. Compania a înregistrat o impresionantă cotă de piață de 60,5% în termeni de vânzări pentru televizoarele cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari, menținând totodată un avans cu o cotă de piață de 33,9% pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci. În plus, datorită vânzărilor semnificative ale modelelor de 98 inch, televizoarele cu dimensiuni de peste 90 inci au menținut conducerea, înregistrând o cotă de piață de 30,4%.

Continuând succesul pe piața televizoarelor ultra-mari și de înaltă calitate, Samsung a făcut, de asemenea, progrese semnificative în sectorul OLED. Seria sa de televizoare OLED a înregistrat vânzări de 1,01 milioane de unități în 2023, înregistrând o cotă de piață de 22,7%. De asemenea, odată cu gama OLED extinsă în 2024, cota de piață a Samsung în sectorul OLED se estimează că va crește semnificativ anul acesta.

„Suntem mândri să fim recunoscuți ca lideri pe piața globală a televizoarelor timp de 18 ani consecutivi, o dovadă a încrederii și a fidelității de lungă durată pe care utilizatorii noștri o acordă produselor companiei noastre. Suntem profund angajați să continuăm avansul în industrie, să depășim calitatea excepțională a imaginii și să oferim experiențe din ce în ce mai semnificative și valoroase”, a declarat SW Yong, President and Head of Visual Display Business, Samsung Electronics.

La CES 2024, Samsung Electronics a dezvăluit revoluționarul procesor NQ8 AI Gen3, anunțând începutul Ereii Ecranelor AI. Avansul în chipseturi de ultimă generație și capacitățile acestora sunt menite să redefinească domeniul televizoarelor inteligente, integrând o inteligență artificială sofisticată, alimentată de sistemul de operare Tizen OS, pentru a poziționa ecranele AI în centrul inovației caselor inteligente.

Anul 2024 se preconizează a fi încă un an plin de inovații semnificative pentru Samsung, începând chiar cu noua generație de procesoare și caracteristici AI de ultimă generație. Compania se află în procesul de a transforma și mai mult divertismentul la domiciliu și a stabili noi standarde în industria televizoarelor.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Publicat

pe

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai. Agenda evenimentului a fost publicată pe site-ul organizatorilor, iar în cele două zile de eveniment vor urca pe scenă peste 20 de speakeri internaționali și români. Până pe 15 mai este valabilă Oferta specială de preț Last Minute, biletele de acces pornind de la 119 euro + TVA/persoană.

8 cursuri și workshop-uri intensive de E-Commerce și Digital Marketing pe 20 Mai

Prima zi de GPeC SUMMIT (20 Mai) este structurată pe 3 track-uri în paralel de cursuri și workshop-uri intensive pe subiecte de actualitate pentru oricine activează în E-Commerce și Digital Marketing:

  • SEO – Horia Neagu, Napoleon Digital
  • Facebook Ads – Vlad Niță, DoAds
  • Marketing și Vânzări – Cosmin Dărăban, Gomag
  • Customer Experience – Valentin Radu, Omniconvert
  • Digital Marketing – Raluca Radu, MTH Digital
  • Google Analytics 4 – Eugen Potlog, UX Studio
  • Google Ads – Mădălina Stănescu, Optimized
  • I. pentru E-Commerce – Cristian Orăsanu, Naratix.ai

Detaliile despre fiecare track și curs în parte se regăsesc pe website-ul GPeC, iar costul unui bilet pentru un track de o zi întreagă este de 159 euro + TVA: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/#workshops

Conferință, Expo, Networking și Party pe 21 Mai

Cea de a doua zi a GPeC SUMMIT se desfășoară la Teatrul Național București și constă în 9 ore de Conferință în cadrul căreia vor urca pe scenă unii dintre cei mai apreciați speakeri internaționali, specialiști cu vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online:

  • Avinash Kaushik (autor și expert în Digital Marketing)
  • Michael Aagaard (expert în optimizarea ratei de conversie – CRO)
  • Jessica Best (expert în E-Mail Marketing)
  • Dale Bertrand (expert în SEO și A.I.)
  • David Mannheim (autor și expert în Personalizare)

Alături de cei 5 speakeri internaționali, vor vorbi de pe scena GPeC SUMMIT unii dintre cei mai cunoscuți specialiști autohtoni precum: Tudor Manea (CEO eMAG), Adrian Mihai (CEO FAN Courier), Elisabeta Moraru (Country Director Google România, Bulgaria, Ungaria și Moldova), Cătălin Maftei (Fondator C Solution), Valentin Radu (CEO Omniconvert), Cristian Orășanu (Co-fondator Naratix.ai).

În paralel cu zona de Conferință se va desfășura GPeC Expo care reunește peste 30 de furnizori de servicii E-Commerce și Digital Marketing pentru a înlesni parteneriatele dintre aceștia și magazinele online aflate în căutarea de soluții pentru dezvoltarea afacerii.

GPeC SUMMIT se va încheia în seara de 21 Mai cu GPeC Cocktail Party – prilej de networking și socializare alături de reprezentanții C-Level ai celor mai importante companii din E-Commerce, Digital și Retail.

Agenda cu toate detaliile pentru cele două zile de eveniment este disponibilă pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/agenda/

De asemenea, înscrierile și toate informațiile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

GPeC 2024 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: eMAG Marketplace

Supported by: Google

Recommended Payment Processor: NETOPIA Payments

Silver Partner: VTEX

Eveniment susținut de: Banca Transilvania, Canopy, Compari.ro, cyber_Folks, Debonaire, DPD, DWF, five elements digital, Gomag, GTS, Klarna, Limitless Agency, MerchantPro, MTH Digital, Oveit.com, Plăți.Online, Poșta Panduri, RTB House, Sameday, Sinaps, tbi bank, Visa

Partener Media Principal: StirileProTV.ro & VOYO

Official Radio: KISS FM

Official Hosting: HOSTERION

Official Coffee: 5 to Go

Refreshments by: Pepsi

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Uncategorized2 zile inainte

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Administrație locală2 zile inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

Eveniment2 zile inainte

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

Eveniment3 zile inainte

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Uncategorized3 zile inainte

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al...

Eveniment4 zile inainte

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

ExclusivO săptămână inainte

Într-un gest de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova – isi recunoaste incompetenta si solicita sa NU fie VOTAT! (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Într-o ședință comună de lucru, in șef al unui inspectorat de poliție îl întreabă pe reprezentantul jandarmilor dacă au personal...

UncategorizedO săptămână inainte

Descoperă Arta Dachdeckerului: Tehnici Avansate pentru Acoperirea și Izolarea Acoperișurilor

Când vine vorba de acoperișuri, arta dachdecker este cu siguranță un element esențial. De la tehnici tradiționale până la metode...

AfaceriO săptămână inainte

Firma de acoperișuri în Steiermark: Servicii de top pentru tine

Firma de acoperișuri din Steiermark, Dachdecker und Spengler, este alegerea ideală pentru orice nevoie de reparații sau înlocuire a acoperișurilor....

Știri din județO săptămână inainte

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service...

AfaceriO săptămână inainte

Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă.

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență...

AfaceriO săptămână inainte

Obligațiuni guvernamentale vs. Obligațiuni corporative: Ce trebuie să știi în alegerea investițiilor tale

Atunci când vine vorba de investiții, obligațiunile reprezintă adesea o alegere populară pentru cei care caută să obțină venituri stabile...

parcurilor naturale parcurilor naturale
Turism2 săptămâni inainte

Ghid turistic al parcurilor naturale din judeţul Vâlcea

În inima României, departe de agitația orașelor și a vieții moderne, se află județul Vâlcea, o perlă a naturii încă...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Acer se angajează să colecteze 50 de tone de deșeuri de plastic din mediul înconjurător prin intermediul parteneriatului cu Plastic Bank

Colaborarea ajută la prevenirea pătrunderii în ocean a echivalentului a 2,5 milioane de sticle de plastic și sprijină mijloacele de...

Știrile Săptămânii