Connect with us

Social

Ghid practic pentru selectarea oglinzilor în spațiul de locuit

Publicat

pe

oglinzi baie cu LED

Oglinzile oferă una dintre cele mai rapide modalități de a transforma atmosfera unei încăperi. O oglindă bine aleasă poate aduce lumină naturală și poate crea iluzia spațiului. Mai mult decât atât, ele pot servi ca accente distinctive și funcționale.

Fără îndoială, oglinzile joacă un rol fundamental în rutina noastră zilnică. Alegerea unei oglinzi prea mici o poate face aproape invizibilă și neconvenabilă în spațiu, în timp ce selectarea uneia prea mari poate să o facă să pară voluminoasă sau copleșitoare. În plus, trebuie să țineți cont de forma, stilul și chiar camera în care va fi amplasată oglinda. Analizând toți acești factori cheie înainte de a alege o oglindă, veți reuși să găsiți opțiunea ideală pentru scopul, spațiul și stilul dvs.

Începeți cu mărimea oglinzilor

Alegerea unei oglinzi de dimensiuni corespunzătoare este esențială pentru orice spațiu. O oglindă care este prea mare sau prea mică pentru peretele pe care este amplasată poate perturba proporțiile camerei. Așadar, cum determinați dimensiunea potrivită a oglinzii? Ar trebui să începeți prin înțelegerea dimensiunilor spațiului cu care lucrați și să luați în considerare piesele existente de mobilier.

Dacă lucrați cu un perete gol, alegeți o mărime a oglinzii care să se potrivească cu peretele. Un perete mare și liber permite amplasarea unei oglinzi statement sau a unei serii de oglinzi care formează o expoziție mai mare. Atunci când plasați o oglindă în raport cu piesele de mobilier, asigurați-vă întotdeauna că oglinda este mai mică decât piesa de mobilier.

Păstrați în minte următoarea regulă: O oglindă care are aproximativ două treimi până la trei sferturi din lățimea piesei de mobilier este de dimensiunea perfectă. O oglindă mai mică sau mai mare decât acesta va părea incorect proporționată. Această regulă se aplică atât pieselor de mobilier din hol, cum ar fi consolele sau băncile, cât și pieselor din camera de zi, cum ar fi canapeaua sau un cufăr.

Excepția de la această regulă privind dimensiunea oglinzii apare atunci când amplasați o oglindă deasupra unei toalete. Atunci când alegeți o oglindă pentru baie, aceasta va fi adesea de aceeași lățime cu toaleta sau poate fi puțin mai îngustă. Deoarece scopul oglinzii este diferit în această cameră, o oglindă mai mare pare naturală. Cu toate acestea, asigurați-vă că oglinda nu depășește niciodată dimensiunea toaletei, deoarece o oglindă mai mare decât piesa de mobilier de sub ea va arăta întotdeauna ciudat.

Dacă adăugați o oglindă pe un perete gol fără mobilier, este important să identificați scopul oglinzii. Dacă este menită să fie un element de accent, este mai bine să alegeți o oglindă aproximativ de aceeași mărime ca și celelalte imagini sau opere de artă din apropiere. Puteți chiar să încorporați oglinda într-un perete de colaje.

Pe de altă parte, dacă oglinda este menită să fie un punct focal, așa cum se întâmplă adesea într-o cameră de zi sau birou, atunci trebuie să alegeți o oglindă mai mare decât imaginile sau obiectele de pe peretele din apropiere. Acest lucru va atrage atenția asupra oglinzii și o va evidenția, așa cum ați intenționat.

Forme de oglindă pentru fiecare cameră

După ce ați determinat dimensiunea corespunzătoare a oglinzii, trebuie să țineți cont de forma acesteia. Aceasta depinde din nou de utilizarea oglinzii și de ceea ce doriți să realizați cu aceasta.

Baie

Atunci când alegeți o oglindă pentru baie, asigurați-vă că aceasta oferă spațiu suficient de vizualizare. Pentru o oglindă de toaletă, formele rectangulare mari sau ovale sunt adesea folosite. Oglinzile rectangulare oferă o senzație mai structurată și tradițională, în timp ce oglinzile ovale adaugă o notă de eleganță. Oglinzile pătrate sunt, de asemenea, uneori alese, oferind băii o senzație contemporană (asigurându-vă că se potrivește stilului dvs., puteți explora și oglinzi baie cu LED). Luați în considerare faptul că oglinzile de baie pun funcția înaintea formei, așa că oglinzile cu forme tradiționale sunt o alegere mai bună decât cele cu forme unice.

Oglinzile care oferă o vedere de-a lungul întregii lungimi a corpului în baie sau la dressing sunt, de asemenea, foarte funcționale. Ele sunt de obicei concepute simplu și servesc ca un bonus suplimentar pentru a reflecta orice lumină disponibilă într-un spațiu care adesea este lipsit de lumină naturală.

Dormitoare, birouri

Oglinzile adăugate ca puncte focale în dormitoare sau birouri arată minunat în forme geometrice unice sau chiar ca un grup de oglinzi. Acest lucru adaugă interes vizual și stil camerei. Aceste spații oferă mai multă libertate creativă atunci când selectați o oglindă, cu excepția dormitorului, unde o oglindă pe toată înălțimea ar putea fi folosită pentru a verifica o ținută.

Sufragerie

O oglindă în sufragerie este un element elegant. Nu numai că ajută la completarea aspectului camerei, dar poate lumina spațiul și poate reflecta lumina de la un corp de iluminat sau o fereastră. Forma va fi dictată de configurarea camerei și de elementele existente de iluminat și mobilier, dar oglinzi rotunde, pătrate, rectangulare și grupuri de oglinzi sunt toate alegeri excelente. În plus, o oglindă cu o formă neobișnuită sau o colecție de oglinzi mai mici pot adăuga interes vizual în spațiu, deoarece nu sunt, în mod obișnuit, utilizate în scopuri funcționale.

Hol, intrare, antreu

O oglindă pentru hol sau intrare este adesea aleasă pentru a adăuga un efect de primire și lumină. Când vine vorba de forma acestei oglinzi, de obicei, este mai bine să alegeți o oglindă care să se potrivească cu spațiul în care este așezată – ceea ce adesea duce la o oglindă rectangulară care se întinde privirea și reflectă lumina în hol. Aceeași efect poate fi obținut și cu un grup de oglinzi care reflectă lumina și călăuzește privirea, atâta timp cât nu vă bazați pe oglinzi pentru un aspect funcțional de ultim moment în timp ce plecați pe ușă.

Alegeți un stil de oglindă care se potrivește spațiului Dumneavoastră

Pe lângă mărime, formă și stil, stilul oglinzii dvs. influențează în mod semnificativ modul în care aceasta se prezintă pe oricare perete. Când luați în considerare stilul, tipul de ramă și materialul acesteia sunt foarte importante. Ramele oglinzilor sunt adesea realizate din lemn sau metal, dar unele sunt alcătuite din plăci, sticlă sau piese de mozaic. Atunci când decideți stilul oglinzii, aruncați o privire asupra spațiului dvs. și alegeți o oglindă care să completeze stilul camerei.

De exemplu, o oglindă cu linii curate și cu margini metalice arată uimitor într-o baie modernă și elegantă, dar aceeași oglindă s-ar simți nepotrivită într-o baie rustică sau de tip fermă. O oglindă cu arcadă și detalii metalice unice ar arăta perfect într-un spațiu tradițional, în timp ce o oglindă circulară cu o ramă de lemn uzată nu ar.

Păstrând acești factori cheie în minte și luând în considerare mărimea, forma și stilul, veți reuși să găsiți oglinda perfectă pentru orice spațiu.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Publicat

pe

florin gioga

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta beneficiază de o susţinere importantă şi se anunţă a fi omul care să întrerupă seria de cinci mandate pe care o are actualul primar. Pe 1 decembrie, Florin Gioga şi-a anuntat oficial intenţia de a candida la primăria Sinaia şi a creat inclusiv un site pe care îşi va expune punctele de vedere şi proiectele pe care le are pentru oraş şi cetăţeni dacă va fi ales primar.

„În această zi de mare însemnătate, Ziua Naţională a României, vă doresc să aveți în suflet mândria şi determinarea strămoşilor noştri care au pus bazele acestei minunate patrii! Astăzi, într-un spirit al unității și al solidarității, să ne amintim cu recunoștință de istoria noastră și de drumul pe care l-am parcurs împreună ca națiune şi să ne îndreptăm atenţia către clădirea unui viitor mai bun de care înaintaşii noştri să fie mândri!

În ceas de sărbătoare, vreau să vă reamintesc faptul că voi candida la funcția de primar al orașului Sinaia în alegerile din 2024. Este un pas important pentru schimbare și dezvoltare, iar susținerea voastră este esențială în această călătorie. Voi candida ca independent, însă orice susţinere este binevenită, atât timp cât scopurile şi valorile noastre se află pe aceeaşi direcţie! Consider că oraşul Sinaia poate să se dezvolte mai mult şi cetăţenii acestui oraş să beneficieze de infrastructură mai bună, servicii mai bune şi să aibă un trai mai bun!

Oraşul nostru bate pasul pe loc de prea mult timp, iar în anumite domenii se află într-un regres constant, tocmai de aceea sunt de părere că Sinaia are nevoie de o schimbare la vârf. Este nevoie de o altă conducere care să aducă un suflu proaspăt şi să lucreze în slujba oamenilor, nu oamenii în slujba conducerii!

De acum înainte, vă invit să explorați și noul meu site, www.florin-gioga.ro. Aici veți găsi informații detaliate despre mine și despre proiectele mele dedicate prosperității Sinaiei, având în vedere nu doar renumele în cadrul României, ci și în rândul destinațiilor turistice din întreaga Europă!

Prin intermediul acestui site, mă angajez să vă mențin la curent cu toate detaliile planurilor mele de viitor într-un mod organizat și ușor de accesat pentru oricine dorește să se informeze direct de la sursă. Astfel, veți avea acces la informații verificate și evitați să vă bazați pe zvonuri nesigure lansate de cei care doresc să ne destabilizeze și să ne discrediteze.

Vă mulţumesc şi vă asigur că împreună putem face ca Sinaia să capete strălucirea pe care o merită!” – se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Tendinte in materie de usi si ferestre PVC pentru anul 2024

Publicat

pe

ferestre PVC

In acest articol de blog ne-am propus sa exploram putin inovatiile si stilurile care se preconizeaza a fi populare. Intr-o lume in continua schimbare, alegerea usilor si ferestrelor potrivite pentru casa sau biroul tau devine o declaratie nu doar de stil, ci si de sustenabilitate si eficienta energetica. Sa descoperim asadar ce spun designerii de interior ca va fi la moda in materie de usi si ferestre PVC in anul 2024!

Sustenabilitatea si eficienta energetica – norma noului an

In 2024, se asteapta ca usile si ferestrele PVC sa fie nu doar estetice, ci si extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Aceste tipuri de usi si ferestre exista deja, insa nu s-a pus foarte mare accent pe acestea in prezent. Materialele reciclabile si procesele de fabricatie eco-friendly devin o prioritate, in timp ce inovatiile tehnologice permit o izolare termica si acustica superioara. Aceste caracteristici nu doar ca reduc amprenta de carbon, dar si scad semnificativ facturile de energie.

Minimalismul elegant – estetica fresh si moderna

La fel ca si pana acum, minimalismul continua sa fie un trend ce va domina intreaga nisa de design interior si exterior. Usile si ferestrele PVC in 2024 adopta linii curate, profiluri subtiri si culori neutre, precum alb, gri, sau negru mat. Acestea se integreaza perfect in arhitectura moderna, adaugand un aer de eleganta si simplitate deosebit.

Tehnologie inteligenta – vom fi mai conectati si mai in siguranta

Tehnologia smart devine o componenta standard in usi si ferestre. Sistemele de blocare inteligente, senzorii de deschidere si inchidere, dar si integrarea cu sistemele de automatizare a locuintei sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care le putem astepta si intampina cu bratele deschise in 2024. Acestea ofera un nivel sporit de securitate si confort, permitand controlul si monitorizarea de la distanta.

Flexibilitate si personalizare – usile si ferestrele PVC se vor putea adapta in continuare la orice spatiu

Diversitatea in design si functionalitate permite adaptarea in continuare a usilor si ferestrelor PVC la orice tip de spatiu. De la ferestre mari, panoramice, la usi culisante sau cu deschidere in diverse moduri, posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate. Personalizarea devine cheia, cu o varietate de finisaje, modele si accesorii, iti vei putea personaliza spatiul dupa bunul tau plac.

Culoarea ca element de accent si focus

Desi minimalismul domina, un trend emergent este folosirea culorilor vii ca detalii de impact. Usile si ferestrele in nuante indraznete, cum ar fi cele in nuante de albastru cobalt, verde smarald sau rosu burgund, pot adauga un strop de personalitate si dinamism exteriorului unei cladiri. Aceste lucruri tin bineinteles, de intregul design al cladirii.

Cuvant de final

Asadar, putem trage concluzia ca, anul ce urmeaza, 2024, in domeniul usilor si ferestrelor PVC reflecta o imbinare armonioasa intre estetica, functionalitate si responsabilitate ecologica. Aceste elemente, imbinate cu tehnologia avansata si optiunile de personalizare, ofera un potential enorm pentru a crea spatii care nu doar ca arata bine, dar sunt si confortabile, sigure si mai ales sustenabile.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Cum să integrezi ferestrele gri antracit în designul interior al casei tale

Publicat

pe

De multe ori privim designul interior ca pe o formă de artă, care reflectă personalitatea și preferințele noastră. Când spui acasă, spui tu, sub o formă sau alta.  Anul acesta, una dintre alegerile cele mai inspirate în designul interior este integrarea ferestrelor gri antracit. Aceste ferestre aduc o notă de modernitate, eleganță și versatilitate în orice spațiu. Astăzi, vom explora avantajele ferestrelor gri antracit, vom discuta cum să le selectăm, să le integrăm în diverse stiluri de design interior și să le decorăm pentru un design de impact.

Care sunt avantajele ferestrelor gri antracit

Griul antracit este o culoare care emană eleganță și modernitate. Din punct de vedere cromatic, nuanța oferă un contrast puternic și plăcut în comparație cu culorile mai luminoase dintr-un decor, aducând astfel o notă de sofisticare în spațiu. Detaliile în gri antracit pot transforma orice cameră obișnuită într-un loc cu stil și personalitate.

Una dintre cele mai mari avantaje ale ferestrelor gri antracit este versatilitatea lor. Griul antracit este o culoare neutră, ceea ce înseamnă că se potrivește cu o gamă largă de culori și stiluri de mobilier. Poți să le integrezi cu ușurință în orice temă de design, de la stilul minimalist și modern la cel rustic sau clasic, însă despre aceste aspecte vom discuta ulterior.

Majoritatea ferestrelor gri antracit sunt dotate cu tehnologii de izolare termică de înaltă calitate. Acestea includ geamuri termoizolante și rame care previn pierderile de căldură în sezonul rece și păstrează căldura afară în timpul verii. Prin urmare, alegând ferestre gri antracit, nu numai că vei adăuga un element de design impresionant în casă, dar vei economisi pe termen lung pe facturile de energie.

Cum alegi ferestrele gri antracit potrivite pentru casa ta

Există o varietate de tipuri de ferestre gri antracit disponibile pe piață. Acestea includ ferestre cu deschidere glisantă, ferestre pivotante sau ferestre cu aspect panoramic. Alegerea tipului potrivit depinde de dimensiunea și stilul camerei în care urmează să fie instalate. De exemplu, ferestrele glisante sunt potrivite pentru camerele mai mici, în timp ce cele pivotante adaugă un aspect distinct în spații mai mari.

Mărimea și forma ferestrelor trebuie să fie compatibile cu arhitectura casei tale și cu spațiul în care urmează să fie integrate. Consultarea cu un specialist în ferestre este recomandată pentru a lua cea mai bună decizie. Un expert te poate ajuta să alegi dimensiunile corecte și să identifici cele mai potrivite locuri pentru instalare.

Un alt aspect important este calitatea sticlei și a sistemului de izolare termică. Asigură-te că ferestrele sunt echipate cu sticlă de înaltă calitate, care oferă izolație termică eficientă. Acest lucru este esențial pentru a menține temperatura optimă în casă și pentru a reduce costurile legate de încălzire sau răcire.

Integrarea ferestrelor în diverse stiluri de design interior

Designul modern

Ferestrele gri antracit sunt o alegere ideală pentru designul modern. Acestea completează aspectul minimalist și elegant al acestui stil. Poți să le integrezi în camere cu linii clare, mobilier simplu și accente contemporane pentru a obține un aspect coeziv.

Stilul rustic sau industrial

Contrastează griul antracit cu elementele rustice sau industriale pentru a crea un design interesant. De exemplu, poți să le asociezi cu mobilier din lemn masiv, pardoseli din ciment și accesorii metalice pentru a obține o atmosferă rustică sau industrială.

Stilul minimalist

Ferestrele gri antracit se încadrează perfect într-un design minimalist și în spații deschise. Alege finisaje minimaliste, culori neutre și mobilier simplu pentru a crea un spațiu aerisit și liniștit.

Decorarea spațiului în jurul ferestrelor gri antracit

Pentru a pune în valoare ferestrele gri antracit, acordă atenție decorării spațiului din jurul lor. Fiecare element contează în designul interior, iar de cele mai multe ori este important să decorezi în jurul elementelor pe care nu plănuiești să le schimbi foarte des. Având în vedere că ferestrele termopan sunt o investiție de lungă durată, ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum să decorezi în jurul tâmplăriei gri antracit:

Alegerea draperiilor și a perdelelor

Draperiile și perdelele pot avea un impact semnificativ asupra aspectului ferestrelor. Optează pentru materiale de calitate care completează stilul general al camerei. De exemplu, materialele ușoare și transparente adaugă eleganță, în timp ce cele mai groase și mai opace oferă intimitate și izolare termică suplimentară.

Mobilier și accesorii potrivite

Mobilierul și accesoriile joacă un rol crucial în decorarea spațiului din jurul ferestrelor. Alege piese care completează aspectul general al camerei și care pun în valoare ferestrele gri antracit. Poți să amplasezi o canapea cu o culoare similară sau accesorii cu nuanțe de gri pentru a crea o armonie vizuală. Pentru un contrast plăcut, alege o nuanță de gri mai deschisă.

Culoarea pereților și a pardoselii

Când vine vorba de alegerea parchetului sau a culorii pentru pereți, ori tapet, opțiunile sunt destul de multe. Poți alege culori deschise și neutre pentru a crea un contrast cu griul antracit al ferestrelor, transformând astfel ferestrele în punctul focal al camerei.

Descoperă gama de produse Glasspandoor

Optăm întotdeauna pentru calitate superioară la Glasspandoor, iar asta înseamnă să îți aducem cele mai bune și mai inovatoare soluții. Când vine vorba de ferestre termopan, poți alege dintr-o gamă variată de peste 500 de produse cu dimensiuni diferite, inclusiv în nuanțe de antracit,  sau putem crea tâmplărie personalizată, adaptată exact cerințelor tale.

Pentru a-ți oferi ferestre termopan cu eficiență maximă, utilizăm în prezent profile Eurotech cu lățimea de 8.1cm, din clasa Super Class. Această tehnologie de ultimă generație dispune de 7 camere în cadrul cercevelei, 6 camere în rama acesteia și beneficiază de 3 garnituri de etanșare. Coeficientul de transfer termic al acestor ferestre este de doar 0.8 W/m2 K, ceea ce înseamnă că sunt extrem de eficiente în păstrarea căldurii în interior și în prevenirea pierderilor de căldură. În plus, profilul este echipat cu o armătură din oțel zincat cu o grosime de 1.5mm, asigurând durabilitate și stabilitate pe termen lung. Deci, când alegi Glasspandoor, alegi calitate și performanță superioară pentru locuința ta.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Oradea

Administrație locală6 ore inainte

Rețeaua PENNY România a ajuns la 361 de magazine

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 361-lea magazin din România în Dobroești,...

Administrație locală9 ore inainte

Acer se angajează la neutralitate climatică pentru linia de laptopuri Vero

Acer și-a anunțat angajamentul față de neutralitatea emisiilor de carbon pentru linia de laptopuri Aspire Vero, începând cu noul Aspire Vero...

ExclusivO zi inainte

Șeful IPJ Giurgiu a fost sancționat, de aproape 100 de polițiști din subordine, pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

EvenimentO zi inainte

realme GT5 Pro a fost lansat oficial în China

Bucureși, România, 7 decembrie 2023 – realme a lansat oficial modelul GT5 Pro. Fiind cel mai puternic dispozitiv GT din toate...

UncategorizedO zi inainte

Hello Group lansează FINEWISE, nucleu de expertiză în comunicarea din food & beverages, ospitalitate, sănătate și stare de bine

Finewise este o divizie noua de comunicare cu focus pefine & good living marketing, în sprijinul brandurilor care ajută la o...

EvenimentO zi inainte

House of VLAdiLA și The Climate Change Company, marii câștigători ai competiției Startarium „Românii sunt antreprenori”

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori”, inițiată de Impact Hub și ING Bank, cu sprijinul Pluxee, și-a desemnat câștigătorii pe 29...

Afaceri2 zile inainte

Transformă Evenimentul Tău cu DJ Mario: Alegerea Perfectă pentru O Experiență Memorabilă

De ce să alegi un DJ nunta Brașov profesionist pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență unică? Ți-ai imaginat de...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

Uncategorized2 zile inainte

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

313 idei au fost înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow. Ediția din acest an este...

Administrație locală3 zile inainte

TikTok stabilește noi standarde de securitate și sustenabilitate prin Proiectul Clover în valoare de 12 miliarde de Euro

București, 5 decembrie 2023 –  Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să...

Eveniment3 zile inainte

AGON by AOC lansează monitoarele ultrawide CU34G2XE/BK și CU34G2XP/BK dedicate pasionaților de gaming

București, 5 decembrie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din...

Eveniment3 zile inainte

PC Garage lansează campaniile speciale de sărbători

Promoții și oferte până la Crăciun Începe campania “Te echipăm gratuit: cadou carcasă sau sursă la alegere” Încep cele mai tari...

Uncategorized3 zile inainte

Kärcher lansează RCF 3 – mopul robotizat, de ultimă generație, care asigură o curățare autonomă

RCF 3 oferă o curățare complet autonomă, similară cu cea folosită de mopurile electrice Kärcher; Tehnologia cu sistem de curățare...

Uncategorized3 zile inainte

Top 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre rulourile exterioare din aluminiu

In ziua de azi, imbunatatirea locuintei persoanale este o prioritate importanta pentru orice persoana, indiferent ca este vorba de eficientizarea...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

florin gioga florin gioga
Social7 zile inainte

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta...

Știrile Săptămânii